744 online! | Sidvisningar idag: 153 480 | Igår: 237 217 |

www.apg29.nu

Annons

Vem kommer med i uppryckandet?

Av Mikael Walfridsson 

Vem kommer med i uppryckandet?

På samma sätt som när vi talar om olika tidpunkt för uppryckandet, så finns det också olika syn på själva deltagande i uppryckandet. Där finns det olika syn på vem som egentligen får följa med när Jesus kommer tillbaka för att hämta sin församling. Det finns två olika tolkningar, där vi skiljer på delvis (partiell) och en fulltalig bortryckande.

Uttrycket ”partiell uppryckande”, betyder att det inte är hela Kristi kropp som blir uppryckt, men endast de människor som har nått ett vist andligt stadium eller en viss andlig mognad. De människor som inte har nått detta andliga stadium blir alltså kvarlämnade vid själva uppryckandet, och blir tvungna att genomgå vedermödan. Uttrycket ”fulltalig uppryckande” betyder att ALLA troende som är en del av Kristi kropp, oavsett andlig mognad, får lov till att vara en del av skaran som blir uppryckta på förlossningens dag.

Paulus ger svaret

1 Tess 4: 16 – 17 - Ty när en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då skall Herren själv stiga ner från himlen. Och först skall de som dött i Kristus Jesus uppstå. Därefter skall vi som lever och är kvar ryckas upp bland moln tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så skall vi alltid vara hos Herren

Paulus ger själv svaret på vem som får lov till att följa med i uppryckandet när Jesus kommer tillbaka, nämligen ALLA som är döda eller levande i Kristus.

Det betyder, att Jesus kommer samla och rycka alla till sig som är en del av hans kropp, oavsett kyrkotillhörighet och andligt mognadsstadium.

Om du är en äkta pånyttfödd kristen och har tagit emot Jesus som din personlige frälsare, om du har blivit renad i Jesus dyrbara blod och har fått förlåtelse från din synd, så har du löfte om att du är Guds barn och är en del av Kristi kropp. Då har du också tagit emot den helige Ande som samtidigt är en pant på vårt arv, med löfte om att vi en dag ska få möta Jesus på en brusten sky.

Utvalda innan jordens grund blev lagd

Efe 1:4 – liksom han innan världens grund blev lagd har utvalt oss i honom för att vi skulle vara heliga och fläckfria inför honom.

1 Pet 1:20 – Han var utsedd redan före världens skapelse men har i dessa tider uppenbarats för er skull.

Precis som Jesus, så är vi utvalda i honom redan innan världens grund blev lagd. Paulus talar om att vi redan före skapelsen var utvalda i honom. Herren såg utöver tiden, utvalde dig och skrev ditt namn in i Livets bok.

Rom 8:29-30 – Ty dem som han i förväg har känt som sina har han också förutbestämt till att formas efter hans Sons bild, för att Sonen skulle vara den förstfödde bland många bröder. Och dem som han har förutbestämt har han också kallat. Och dem som han har kallat har han också förklarat rättfärdiga. Och dem som han har förklarat rättfärdiga har han också förhärligat.

Om du är frälst, så visste Gud om det före han skapade jorden. Före det att han gav Adam sitt första andedrag, så tittade Herren ut över det stora tidsrummet, och såg det ögonblick där du tog din självständiga beslutning att följa och tjäna honom. (har känt) Och det var där han gjorde en ”plats reservation” för dig i hans rike, och han lovade att aldrig ta bort ditt namn ut ur livets bok. (har förutbestämt.) När tiden var inne talade han till ditt hjärta, väl vetande att du ville ge respons (han kallade). När du gjorde det, så renade han dig från alla dina synder, och alla dem som du kommer att göra från det tidpunkt och fram (förklarat rättfärdig). Och snart en dag, kommer han att ge dig en ny evig kropp och en plats i närheten av Honom i hans rike (förhärligat).

Frälsning utan gärningar

Frälsningen är en Guds gåva från Herren. En gåva som är fullständigt oförtjänt och helt utan egen förtjänst (Efe 2:8). Om frälsningen endast är av nåd, så är alla egna gärningar utelämnade, för annars var frälsningen inte av nåd.

Det betyder, att vårt liv och position i Herren fast. Vi har redan dött och uppstått med Kristus på korset, och vi sitter redan i det himmelska med Herren (Kol 3:1). Vi är rättfärdiggjorda, utvalda och heliga (Rom 3:28). Vi har samtidigt fått det löfte från Herren, att ingenting i den här världen kan skilja oss från denna kärlek i Kristus (Rom 8:39).

Avslutning

I Kor 1: 30 – Honom har ni att tacka för att ni är i Kristus Jesus, som Gud för oss har gjort till vishet, rättfärdighet, helgelse och återlösning,

Jag upplever en del otrygghet, när det gäller vissheten om att få följa med när Jesus kommer tillbaka. Många syskon upplever fruktan och tvivlar på sin egen frälsning, där man förtvivlat tittar på sin egen svaghet och brister, i stället för det verk som Herren har gjort i våra liv.

Före världens grundval blev lagd, såg och utvalde Herren dig (Efe 1:4). Han älskade dig då du fortfarande var död i dina synder och överträdelser (Efe 2:5). Före det att församlingen var född, bar han varje synd som funnits eller kommer att finnas, och spikade fast det skuldebrev som anklagade dig på korset (Kol 2:14). Det gör att han genom ett enda syndoffer, ser på dig som fullständigt rättfärdig och fullkomlig inför Gud (2kor 5:21, Heb 10:14). Vi har blivit satta med Jesus i den himmelska världen, i Kristus Jesus (Efe2:6), och han har förberett ett rum åt oss, för att vi ska vara där han är (Joh 14:2). Snart en dag kommer Herren att kalla alla dem till sig som är i Kristus Jesus.

Guds rika välsignelse

Mikael Walfridsson

http://denytterstatiden.blogspot.com

---
OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg onsdag 8 augusti 2018 04:00 | #mikael walfridsson #uppryckandet #tidstecken #profetiskt | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


8 kommentarer

LARZ GUSTAFSSON

Underbara rader, i synnerhet de avslutande.

Jag vill uppmuntra Walfridsson och alla andra att ta del av Jimmy Swaggarts undervisning om korset (finns på YouTube). Enkel och klargörande.

Svara -   - 8/8-18 10:27 -


Karl Håkan Sandell

Jag tycker det var intressant att läsa att alla som tror på Jesus får följa med och det oberoende av samfund, oberoende av andlig status, oberoende av om man tror på uppryckelsen heller ej. Eller förstår sig på hur det här egentligen hänger ihop.

Det är tron på Jesus, frälsningen i honom som är avgörande och som är det enda kriteriet.

Halleluja Jesus lever och det är han som är vår räddning även i denna svåra tid.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/8-18 13:30 -


Karl Håkan Sandell

Ett annat intressant bibelställe i det här sammanhanget är Ef 2:4 – 7

Ef 2:4. Men Gud är rik på nåd på grund av hans stora kärlek, med vilken han äskar oss.

Ef 2:5. Och vi som är döda i oss själva på grund av synd [överträdelse], väcker han till liv genom Messias [Kristus]. Av nåd har ni blivit frälsta.

Ef 2:6. Och han reser [väcker] upp oss och sätter oss i himlen med Messias [Kristus] Jesus.

Ef 2:7. Så att han för de kommande eviga tiderna övertäcker [kastar över] oss med sin nåds rikedom med mildhet [godhet] i Messias Jesus.

Om nu Gud redan har satt oss i sin himmel tillsammans Jesus. Varför ska han då rycka upp oss. Vi är ju redan där.

Jesu nåd är det som gör det.

Jesus lever och därför får vi leva!!

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/8-18 15:08 -


Karl Håkan Sandell

Ytterligare ett intressant Bibelställe att ha med i det här sammanhanget är Joh 3:16 – 17

Joh 3:16. För så älskar Gud världen att han ger sin enfödde son, så att var och en som tror på [litar till] honom inte skall tillintetgöras [fördärvas, förstöras] men skall ha evigt liv. Joh 3:17. För inte sänder Gud sin son till världen för att döma världen, utan för att världen skall frälsas [räddas, helas, göras bra] genom honom.

Gud sände Jesus till oss för att frälsa Världen. Hel världen ska alltså bli frälst. Inte bara några få som blivit frälsta och rycks upp utan hela världen.

Det här är alltså också intressant att ha med i sitt tänkande, när man som många tror att hela världen ska gå under och bara vi som rycks upp ska överleva.

Nej Hel världen ska alltså bli frälst. Det är det som är Jesu seger och Jesus har segrat och kommer att segra.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/8-18 16:07 -


Jonatan Pandaciuc

Tack för din tydlighet! Mycket bra skriven text som ger mer förståelse om detta viktiga ämne som inte alltid är lätt att förstå. Jesus är den enda källan man finner livet och friden i denna vilsna värld. Gud välsigna dig.

Svara -   - 8/8-18 17:29 -


CONRAD Olsen-Utvåg

Kära Mikael Walfridsson - Det är alltid så berikande att få ta del av din Undervisning -

I grunnen är det befirande att läsa att fler än jag från tid till tid får tanken: "Får jag bli med....?" Men så vet jag att vi har en Fiende - Han vill ju så tvivel i våra sinnen - Men som du säger: "Guds Ordet är det som står fast...!" Hans löfter svikter inte - OM vi är trolösa, så är Han trofast.

Tack kära vän - Ditt inlägg här, det styrket mig.

Svara -   - 9/8-18 20:40 -


Erik S

Jadå, det är rätt och riktigt allt det som sägs och det är underbara löften vi har fått. Och då är alltså vägen spikrak in till himlen och det eviga livet eller? Nja, förlåt kära syskon, men är det så "enkelt" egentligen? Alltså en gång frälst, alltid frälst!? Nej, jag håller inte riktigt med på det.

Löftena står fast, det är inget tvivel om det. Från Guds sida är det klart. Men vi människor? Vi kan möta mångahanda ting. Ting som vi inte ens kunnat tänka oss, skulle dyka upp i livet. Mycket i dag smyger sig in i församlingarna, i förkunnelsen, i vårt personliga andliga liv-det gäller att vi är på vakt.

Jesus är orolig och säger själv i Luk 18:8 "Men skall väl människosonen när han kommer, finna tro här på jorden?" Och säger Jesus själv detta, då är det allvar bakom.

Paulus tar upp detta i Filipperbrevet 2:12 då han uppmanar dom "att med fruktan och bävan arbeta på eder frälsning". Vidare i 1 Kor 9:24-27 talar Paulus om att tävla på löparbanan. Bara en kan få segerkransen, löp då som denne, så ni kan nå målet och få kransen.

Vidare har vi liknelsen med dom 10 jungfrurna (och några andra) i Matt. 25. Man hade olja i lampan, men när den tog slut, så fanns ingen "reserv". Lampan slocknade och just då ljöd ropet "Brudgummen kommer". 5 hade extra olja och dom gick in till bröllopet. Och det står att dom var förståndiga, dom andra fem var alltså oförståndiga, dom fick inte gå med in!

I Matt 13 talar Jesus om dom som tog emot ordet och "lyste upp". Men efter ett tag, när motgångar och prövningar kommer "tappar man fästet", ljuset tynar bort och kvar blev en rykande veke. Ordet föll bland törnen, bland stenig mark och bergshällar. Man tar emot ordet med glädje, men man "lever inte ut det". En del människor tar också emot ordet med glädje men deras omsorg om denna världens ting är så stark att det tar överhanden och tron kommer då mer och mer på undantag och till slut är den borta.

En gång frälst-alltid frälst. Nej! Hela livet, hela vandringen är en kamp. En hård kamp. Tror inte man kan säga, att kommer Jesus om 2 år, då vet jag att jag får vara med. På 2 år kan mycket hända. Jag må ha dålig tro, men jag kan inte kategoriskt säga så, i alla fall. Men kan vi på slutet säga som Paulus i 2 Tim 4:6-7, då går vi segrande i mål! Amen!

Vi måste hela tiden, varje dag, vara redo och beredda. I liberalteologin som krupit in i många församlingar, så hör man att "Guds nåd är så stor, så du är accepterad precis som du är, lev du ditt liv, Herren är med dig". Ps 103:11 står ett ord "ty så hög........detta är en farlig lära. Du är accepterad och får komma som du är och bli frälst-men sen är det stopp! Du kan inte fortsätta ditt gamla liv! Efter frälsningen måste en förvandling ske av både hjärta och sinne. Det är mycket viktigt med rätt undervisning, så man blir "fast rotad i ordet".

Vad händer med alla ungdomar som blir frälsta på olika kampanjer idag? Hur många är bevarade efter 1-2 år? Det finns ju rapporter om att många faller ifrån ganska fort. Tragiskt i så fall. Kanske man fått sig "itutat" att man duger och kan fortsätta som vanligt för nåden är så väldig!?

I Matt 7:22 läser vi nåt mycket allvarligt. Jesus avvisar människor som ändock säger att dom profeterat i Jesu namn, drivit ut onda andar och gjort kraftgärningar. Men Jesus svarar "Jag har aldrig känt er, gå bort ifrån mig, ni ogärningsmän"!!!! Och det står att det är MÅNGA som råkar ut för detta hemska, att bli avvisade.

Nej, vi måste leva, som om varje dag vore den dag då Jesus kommer eller den dag då just vår resa är slut på denna jord. Alla jordiska och timliga omsorger måste ges mindre och mindre plats. Och dom andliga verkligheterna måste växa och bli större. Då går det åt rätt håll, med DHA hjälp och Guds stora nåd, hoppas vi att vi ses i den stora skara som ingen kan räkna, en gång! MVH Shalom.

Svara -   - 10/8-18 12:56 -


Leif

Svar till Erik S.

Jesus är orolig och säger själv i Luk 18:8 "Men skall väl människosonen när han kommer, finna tro här på jorden?"

Jag skall bara ge en ytterligare tanke angående just detta Bibelställe, och det är att när Jesus väl skall komma ner till oljeberget så kan vi komma ihåg att den pånyttfödda skaran redan är borttagen härifrån jorden tidigare. Då finns det givetvis inte så värst mycket tro just då, i alla fall inte strax efter denna händelse.

Sen kan jag ändå tänka mig att fler människor ändå kommer till tro även under vredesdomarnas tid men många får nog ge sina liv, och dessutom står ju det att de människor som kommer att finnas kvar på jorden kommer att vara sällsyntare än guld från Ofir, vad det nu innebär? Jag tror att det betyder massdöd av folk under vredesskålarnas tid och då kan det ju heller inte finnas så oerhört mycket av tro kvar här på jorden.

Så det Jesus sa var nog egentligen inte en undran från Honom personligen utan mest en fråga för att vi skulle fundera kring detta. Han om någon visste ju redan genom Guds Ord vad som väntar och vad som kommer att ske...

Jesu frid..

Svara -   - 10/8-18 14:34 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Fjällstugan fullsatt när Lindbergarna gästade

Lindbergarna i Fjällstugan

Nenne Lindberg och hans son Martin i full ös på Fjällstugan i Jönköping. 

Lindbergarna med Nenne, Martin, Stefan, Sivert, Ted Sandstedt och Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson gästade Fjällstugan i Jönköping som var fullsatt av besökare.

0

Läs allt!


Regnbågs-gudstjänst gör Jesus till en synda-tjänare

Läsarmejl av nils 

Regnbågs-gudstjänst i Sveriges radio

Gudstjänstens förljugna budskap var allt annat än frihet i Kristus. Bild: Sveriges radio. 

Det var Svenska Kyrkan i Umeå som stod för den i Radio P1. Kl. 11:00. Temat var: "Friheten I kristus" med hänsyftning till den pågående Pride-festivalen i Göteborg. 

14

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

0

Läs allt!


Bibeln säger att du ska ta emot Jesus för att bli frälst

Den som tar emot Jesus blir ett Guds barn

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

6

Läs allt!


Chip på alla

Av Holger Nilsson 

Chip på alla

Att få ett chip injicerat i kroppen blir en alltmer aktuell fråga. Det vi ser nu är bara början...

12

Läs allt!


När sker uppryckandet och Jesu återkomst?

Christer Åberg talar om när uppryckandet och Jesu återkomst sker enligt bibeln.

25

Läs allt!


Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

2

Läs allt!


Prideflaggorna i Göteborg togs ner för islam

Nancy Ajram

Bild från Youtube på Nancy Ajram. 

När den arabiska superstjärnan Nancy Ajram kom till Göteborg monterades pride-flaggorna ner. Eftersom hon uppträder till 99 procent i den muslimska världen!

27

Läs allt!


Här är nya barnkalas-trenden som får hela nätet att koka

Läsarmejl av Kattis 

Målad häst

Bild: Facebook. 

Dessa ungar behöver får höra om talas om att Jesus kan bara finna den tron i deras liv! Än kleta ner hela Ponnyn med olika Pride färger! 

7

Läs allt!


Till de kvarlämnade

Du har blivit kvarlämnad! Du undrar vad det är som hänt!I går kväll – eller i morse, eller senare på dagen, beroende på var du bor – inträffade en egendomlig, oväntade händelse. Runt hela världen har tusentals människor på ett mystiskt sätt försvunnit. Kanske någon i din egen familj saknas. Andra av dina vänner, som var kristna, kan man inte heller träffa på. Vart har de tagit vägen? Vad betyder detta? Vad skall ske i framtiden? Vad skall du ta dig till? 

16

Läs allt!


Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.

26

Läs allt!


Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Läsarmejl av nils 

Har vi bortsett från Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet?

45

Läs allt!


Missionärsuppdrag i Filippinerna i september

Läsarmejl av Jörgen Milton 

När jag för sex år sedan första gången besökte Ati-folket Filippinerna kunde jag inte ana den kärlek jag skulle få till dessa människor. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan till att vara människa

Människan är en människa och ingenting annat än en människa

1 Mos 1:27: "Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem."

1

Läs allt!


Människa, du är ingen gris!

Kommentar av Katrina 

Människa, du är ingen gris!

Bild: Aftonbladet. 

Människan härstammar från gris, det måste vara sant för det står i Aftonbladet.

4

Läs allt!


En föraning till vedermödan

Av Mikael Walfridsson 

Solur i sanden

När vi talar om födslovåndor, är det egentligen en förberedelse och en varsel till det som uppenbarelseboken förutser. 

5

Läs allt!


Annons


Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Människan gjorde sig till apa

36

Läs allt!


Bilbränder, Mr Spock, Runar Sögaard med Jimmie Åkesson på väckelsemöte

Apg29 med Christer Åberg. Bilbränderna, Tionde, Mr Spocks hemliga tecken och Runar Sögaard bjuder in till väckelsemöte med Jimmie Åkesson.

17

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 34, måndag 20 augusti 2018 kl. 17:16

Jesus söker: Bernhard, Bernt!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Bolmsöfestivalen 2018 med Lindbergarna

Bolmsöfestivalen 2018

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


100 bilar brann i flera städer - terrorbrott

Bilbränder i Göteborg

Frölunda torg i Göteborg på måndagskvällen. Bild: Zagros Hama. 

Bilar sattes i brand på flera ställen i Göteborgsområdet, men även i Trollhättan, Lysekil och Falkenberg. Cirka 100 bilar har brunnit i regionen.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

23

Läs allt!


Med evig kärlek - Christer Åberg

En mycket viktig video med Christer Åberg där han talar om Guds eviga kärlek och hans förblivande nåd!

4

Läs allt!


Ingvar Harknäs syn om eldsvågen

Läsarmejl av nils 

Vulkan - lava

"Men de himlar och den jord som nu finnas de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de sparas nu till domens dag då de ogudaktiga människorna skola förgås. " 2 Pet. 3:7.

30

Läs allt!


Varför ska man gifta sig?

Varför aka man gifta sig?

Varför ska man gifta sig? Är det för att kunna ha sex eller finns det något större syfte?

15

Läs allt!


Hund fick paket - var tvungen att skriva under och legitimera sig

En hund fick ett paket från Postnord

Bild:Aftonbladet. 

Hunden Chaya fick ett paket på posten från England. Men för att få ut paketet var hunden själv tvungen att hämta det, legitimera sig och skriva under med sin tass som hade blivit färgad med en stämpeldyna.

30

Läs allt!


Christer Åberg ryter till om Helvetet

Christer Åberg ryter till om Helvetet. Och förklarar även en viktig sak om Himlen.

38

Läs allt!


Fem uppfyllda profetior som pekar på Jesu tillkommelse

Av Mikael Walfridsson 

Israels flagga

När det gäller ändetiden, så lyser det profetiska ordet klart på den profetiska himlen. När vi ser dessa profetiors uppfyllande, gör det att vi kan känna och förstå tiden, och veta att vi lever i den tid där vi kan förvänta Jesu återkomst och början på Jakobs nöd.

17

Läs allt!


Människa, du är ingen katt!

Katt

För några år sedan såg jag på Aftonbladets webb-tv en ung kvinna som trodde att hon var en katt. 

10

Läs allt!


Vänd inte åter till Sodom

Sodom och Gomorra

Lot blev räddad från syndens stad Sodom då han fördes bort av krigshärar. Men efter att Abram har gripit in och befriat Lot och hans familj och folket så återvände de till syndens stad. Min vän: Du ska inte vända åter till Sodom efter att du har blivit frälst. 

21

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 436 023 147 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 783 bloggartiklar, 87 386 kommentarer och 57 682 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp