722 online! | Sidvisningar idag: 43 150 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


Vem kommer med i uppryckandet?

Av Mikael Walfridsson 

Vem kommer med i uppryckandet?

På samma sätt som när vi talar om olika tidpunkt för uppryckandet, så finns det också olika syn på själva deltagande i uppryckandet. Där finns det olika syn på vem som egentligen får följa med när Jesus kommer tillbaka för att hämta sin församling. Det finns två olika tolkningar, där vi skiljer på delvis (partiell) och en fulltalig bortryckande.

Uttrycket ”partiell uppryckande”, betyder att det inte är hela Kristi kropp som blir uppryckt, men endast de människor som har nått ett vist andligt stadium eller en viss andlig mognad. De människor som inte har nått detta andliga stadium blir alltså kvarlämnade vid själva uppryckandet, och blir tvungna att genomgå vedermödan. Uttrycket ”fulltalig uppryckande” betyder att ALLA troende som är en del av Kristi kropp, oavsett andlig mognad, får lov till att vara en del av skaran som blir uppryckta på förlossningens dag.

Paulus ger svaret

1 Tess 4: 16 – 17 - Ty när en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då skall Herren själv stiga ner från himlen. Och först skall de som dött i Kristus Jesus uppstå. Därefter skall vi som lever och är kvar ryckas upp bland moln tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så skall vi alltid vara hos Herren

Paulus ger själv svaret på vem som får lov till att följa med i uppryckandet när Jesus kommer tillbaka, nämligen ALLA som är döda eller levande i Kristus.

Det betyder, att Jesus kommer samla och rycka alla till sig som är en del av hans kropp, oavsett kyrkotillhörighet och andligt mognadsstadium.

Om du är en äkta pånyttfödd kristen och har tagit emot Jesus som din personlige frälsare, om du har blivit renad i Jesus dyrbara blod och har fått förlåtelse från din synd, så har du löfte om att du är Guds barn och är en del av Kristi kropp. Då har du också tagit emot den helige Ande som samtidigt är en pant på vårt arv, med löfte om att vi en dag ska få möta Jesus på en brusten sky.

Utvalda innan jordens grund blev lagd

Efe 1:4 – liksom han innan världens grund blev lagd har utvalt oss i honom för att vi skulle vara heliga och fläckfria inför honom.

1 Pet 1:20 – Han var utsedd redan före världens skapelse men har i dessa tider uppenbarats för er skull.

Precis som Jesus, så är vi utvalda i honom redan innan världens grund blev lagd. Paulus talar om att vi redan före skapelsen var utvalda i honom. Herren såg utöver tiden, utvalde dig och skrev ditt namn in i Livets bok.

Rom 8:29-30 – Ty dem som han i förväg har känt som sina har han också förutbestämt till att formas efter hans Sons bild, för att Sonen skulle vara den förstfödde bland många bröder. Och dem som han har förutbestämt har han också kallat. Och dem som han har kallat har han också förklarat rättfärdiga. Och dem som han har förklarat rättfärdiga har han också förhärligat.

Om du är frälst, så visste Gud om det före han skapade jorden. Före det att han gav Adam sitt första andedrag, så tittade Herren ut över det stora tidsrummet, och såg det ögonblick där du tog din självständiga beslutning att följa och tjäna honom. (har känt) Och det var där han gjorde en ”plats reservation” för dig i hans rike, och han lovade att aldrig ta bort ditt namn ut ur livets bok. (har förutbestämt.) När tiden var inne talade han till ditt hjärta, väl vetande att du ville ge respons (han kallade). När du gjorde det, så renade han dig från alla dina synder, och alla dem som du kommer att göra från det tidpunkt och fram (förklarat rättfärdig). Och snart en dag, kommer han att ge dig en ny evig kropp och en plats i närheten av Honom i hans rike (förhärligat).

Frälsning utan gärningar

Frälsningen är en Guds gåva från Herren. En gåva som är fullständigt oförtjänt och helt utan egen förtjänst (Efe 2:8). Om frälsningen endast är av nåd, så är alla egna gärningar utelämnade, för annars var frälsningen inte av nåd.

Det betyder, att vårt liv och position i Herren fast. Vi har redan dött och uppstått med Kristus på korset, och vi sitter redan i det himmelska med Herren (Kol 3:1). Vi är rättfärdiggjorda, utvalda och heliga (Rom 3:28). Vi har samtidigt fått det löfte från Herren, att ingenting i den här världen kan skilja oss från denna kärlek i Kristus (Rom 8:39).

Avslutning

I Kor 1: 30 – Honom har ni att tacka för att ni är i Kristus Jesus, som Gud för oss har gjort till vishet, rättfärdighet, helgelse och återlösning,

Jag upplever en del otrygghet, när det gäller vissheten om att få följa med när Jesus kommer tillbaka. Många syskon upplever fruktan och tvivlar på sin egen frälsning, där man förtvivlat tittar på sin egen svaghet och brister, i stället för det verk som Herren har gjort i våra liv.

Före världens grundval blev lagd, såg och utvalde Herren dig (Efe 1:4). Han älskade dig då du fortfarande var död i dina synder och överträdelser (Efe 2:5). Före det att församlingen var född, bar han varje synd som funnits eller kommer att finnas, och spikade fast det skuldebrev som anklagade dig på korset (Kol 2:14). Det gör att han genom ett enda syndoffer, ser på dig som fullständigt rättfärdig och fullkomlig inför Gud (2kor 5:21, Heb 10:14). Vi har blivit satta med Jesus i den himmelska världen, i Kristus Jesus (Efe2:6), och han har förberett ett rum åt oss, för att vi ska vara där han är (Joh 14:2). Snart en dag kommer Herren att kalla alla dem till sig som är i Kristus Jesus.

Guds rika välsignelse

Mikael Walfridsson

http://denytterstatiden.blogspot.com

---
OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 8 augusti 2018 04:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


8 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

LARZ GUSTAFSSON

Underbara rader, i synnerhet de avslutande.

Jag vill uppmuntra Walfridsson och alla andra att ta del av Jimmy Swaggarts undervisning om korset (finns på YouTube). Enkel och klargörande.

Svara -   - 8/8-18 10:27 -


Karl Håkan Sandell

Jag tycker det var intressant att läsa att alla som tror på Jesus får följa med och det oberoende av samfund, oberoende av andlig status, oberoende av om man tror på uppryckelsen heller ej. Eller förstår sig på hur det här egentligen hänger ihop.

Det är tron på Jesus, frälsningen i honom som är avgörande och som är det enda kriteriet.

Halleluja Jesus lever och det är han som är vår räddning även i denna svåra tid.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/8-18 13:30 -


Karl Håkan Sandell

Ett annat intressant bibelställe i det här sammanhanget är Ef 2:4 – 7

Ef 2:4. Men Gud är rik på nåd på grund av hans stora kärlek, med vilken han äskar oss.

Ef 2:5. Och vi som är döda i oss själva på grund av synd [överträdelse], väcker han till liv genom Messias [Kristus]. Av nåd har ni blivit frälsta.

Ef 2:6. Och han reser [väcker] upp oss och sätter oss i himlen med Messias [Kristus] Jesus.

Ef 2:7. Så att han för de kommande eviga tiderna övertäcker [kastar över] oss med sin nåds rikedom med mildhet [godhet] i Messias Jesus.

Om nu Gud redan har satt oss i sin himmel tillsammans Jesus. Varför ska han då rycka upp oss. Vi är ju redan där.

Jesu nåd är det som gör det.

Jesus lever och därför får vi leva!!

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/8-18 15:08 -


Karl Håkan Sandell

Ytterligare ett intressant Bibelställe att ha med i det här sammanhanget är Joh 3:16 – 17

Joh 3:16. För så älskar Gud världen att han ger sin enfödde son, så att var och en som tror på [litar till] honom inte skall tillintetgöras [fördärvas, förstöras] men skall ha evigt liv. Joh 3:17. För inte sänder Gud sin son till världen för att döma världen, utan för att världen skall frälsas [räddas, helas, göras bra] genom honom.

Gud sände Jesus till oss för att frälsa Världen. Hel världen ska alltså bli frälst. Inte bara några få som blivit frälsta och rycks upp utan hela världen.

Det här är alltså också intressant att ha med i sitt tänkande, när man som många tror att hela världen ska gå under och bara vi som rycks upp ska överleva.

Nej Hel världen ska alltså bli frälst. Det är det som är Jesu seger och Jesus har segrat och kommer att segra.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/8-18 16:07 -


Jonatan Pandaciuc

Tack för din tydlighet! Mycket bra skriven text som ger mer förståelse om detta viktiga ämne som inte alltid är lätt att förstå. Jesus är den enda källan man finner livet och friden i denna vilsna värld. Gud välsigna dig.

Svara -   - 8/8-18 17:29 -


CONRAD Olsen-Utvåg

Kära Mikael Walfridsson - Det är alltid så berikande att få ta del av din Undervisning -

I grunnen är det befirande att läsa att fler än jag från tid till tid får tanken: "Får jag bli med....?" Men så vet jag att vi har en Fiende - Han vill ju så tvivel i våra sinnen - Men som du säger: "Guds Ordet är det som står fast...!" Hans löfter svikter inte - OM vi är trolösa, så är Han trofast.

Tack kära vän - Ditt inlägg här, det styrket mig.

Svara -   - 9/8-18 20:40 -


Erik S

Jadå, det är rätt och riktigt allt det som sägs och det är underbara löften vi har fått. Och då är alltså vägen spikrak in till himlen och det eviga livet eller? Nja, förlåt kära syskon, men är det så "enkelt" egentligen? Alltså en gång frälst, alltid frälst!? Nej, jag håller inte riktigt med på det.

Löftena står fast, det är inget tvivel om det. Från Guds sida är det klart. Men vi människor? Vi kan möta mångahanda ting. Ting som vi inte ens kunnat tänka oss, skulle dyka upp i livet. Mycket i dag smyger sig in i församlingarna, i förkunnelsen, i vårt personliga andliga liv-det gäller att vi är på vakt.

Jesus är orolig och säger själv i Luk 18:8 "Men skall väl människosonen när han kommer, finna tro här på jorden?" Och säger Jesus själv detta, då är det allvar bakom.

Paulus tar upp detta i Filipperbrevet 2:12 då han uppmanar dom "att med fruktan och bävan arbeta på eder frälsning". Vidare i 1 Kor 9:24-27 talar Paulus om att tävla på löparbanan. Bara en kan få segerkransen, löp då som denne, så ni kan nå målet och få kransen.

Vidare har vi liknelsen med dom 10 jungfrurna (och några andra) i Matt. 25. Man hade olja i lampan, men när den tog slut, så fanns ingen "reserv". Lampan slocknade och just då ljöd ropet "Brudgummen kommer". 5 hade extra olja och dom gick in till bröllopet. Och det står att dom var förståndiga, dom andra fem var alltså oförståndiga, dom fick inte gå med in!

I Matt 13 talar Jesus om dom som tog emot ordet och "lyste upp". Men efter ett tag, när motgångar och prövningar kommer "tappar man fästet", ljuset tynar bort och kvar blev en rykande veke. Ordet föll bland törnen, bland stenig mark och bergshällar. Man tar emot ordet med glädje, men man "lever inte ut det". En del människor tar också emot ordet med glädje men deras omsorg om denna världens ting är så stark att det tar överhanden och tron kommer då mer och mer på undantag och till slut är den borta.

En gång frälst-alltid frälst. Nej! Hela livet, hela vandringen är en kamp. En hård kamp. Tror inte man kan säga, att kommer Jesus om 2 år, då vet jag att jag får vara med. På 2 år kan mycket hända. Jag må ha dålig tro, men jag kan inte kategoriskt säga så, i alla fall. Men kan vi på slutet säga som Paulus i 2 Tim 4:6-7, då går vi segrande i mål! Amen!

Vi måste hela tiden, varje dag, vara redo och beredda. I liberalteologin som krupit in i många församlingar, så hör man att "Guds nåd är så stor, så du är accepterad precis som du är, lev du ditt liv, Herren är med dig". Ps 103:11 står ett ord "ty så hög........detta är en farlig lära. Du är accepterad och får komma som du är och bli frälst-men sen är det stopp! Du kan inte fortsätta ditt gamla liv! Efter frälsningen måste en förvandling ske av både hjärta och sinne. Det är mycket viktigt med rätt undervisning, så man blir "fast rotad i ordet".

Vad händer med alla ungdomar som blir frälsta på olika kampanjer idag? Hur många är bevarade efter 1-2 år? Det finns ju rapporter om att många faller ifrån ganska fort. Tragiskt i så fall. Kanske man fått sig "itutat" att man duger och kan fortsätta som vanligt för nåden är så väldig!?

I Matt 7:22 läser vi nåt mycket allvarligt. Jesus avvisar människor som ändock säger att dom profeterat i Jesu namn, drivit ut onda andar och gjort kraftgärningar. Men Jesus svarar "Jag har aldrig känt er, gå bort ifrån mig, ni ogärningsmän"!!!! Och det står att det är MÅNGA som råkar ut för detta hemska, att bli avvisade.

Nej, vi måste leva, som om varje dag vore den dag då Jesus kommer eller den dag då just vår resa är slut på denna jord. Alla jordiska och timliga omsorger måste ges mindre och mindre plats. Och dom andliga verkligheterna måste växa och bli större. Då går det åt rätt håll, med DHA hjälp och Guds stora nåd, hoppas vi att vi ses i den stora skara som ingen kan räkna, en gång! MVH Shalom.

Svara -   - 10/8-18 12:56 -


Leif

Svar till Erik S.

Jesus är orolig och säger själv i Luk 18:8 "Men skall väl människosonen när han kommer, finna tro här på jorden?"

Jag skall bara ge en ytterligare tanke angående just detta Bibelställe, och det är att när Jesus väl skall komma ner till oljeberget så kan vi komma ihåg att den pånyttfödda skaran redan är borttagen härifrån jorden tidigare. Då finns det givetvis inte så värst mycket tro just då, i alla fall inte strax efter denna händelse.

Sen kan jag ändå tänka mig att fler människor ändå kommer till tro även under vredesdomarnas tid men många får nog ge sina liv, och dessutom står ju det att de människor som kommer att finnas kvar på jorden kommer att vara sällsyntare än guld från Ofir, vad det nu innebär? Jag tror att det betyder massdöd av folk under vredesskålarnas tid och då kan det ju heller inte finnas så oerhört mycket av tro kvar här på jorden.

Så det Jesus sa var nog egentligen inte en undran från Honom personligen utan mest en fråga för att vi skulle fundera kring detta. Han om någon visste ju redan genom Guds Ord vad som väntar och vad som kommer att ske...

Jesu frid..

Svara -   - 10/8-18 14:34 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Bild: sverigesradio.se. 

Av Holger Nilsson Australien erkänner nu Jerusalem som Israels huvudstad.

4

Läs allt!


44 döda i skjutningar hittills i år i Sverige

Pidtol

Hittills i år har det skett 44 dödsskjutningar i Sverige. Rekordet från förra året med 43 döda är slaget. 

7

Läs allt!


Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

gayäktenskap

Den nya kyrkohandboken förvränger bibliska berättelser till att gälla homosexualitet i avsnittet om vigslar. De påstår att vänskapen mellan David och Jonatan och om Rut och Noomi handlar om homosexuella relationer.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

11

Läs allt!


Vågar du tänka?

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

28

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

43

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

12

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

52

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 04:59

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

22

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 576 418 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 327 kommentarer och 60 511 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp