898 online! | Sidvisningar idag: 65 133 | Igår: 175 529 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

VeriChips implantat för kontantlösa köp

Ur boken Den Kontantlösa Konspirationen av CashOnly 


Om man tror att köp med implantat är något som enbart hör en mörk framtid till så har man inte helt rätt. Nattklubben Baja Beach Club lät som första nattklubb i världen sina viktigare kunder använda VeriChips implantat för kontantlösa köp. 

Det var en av nattklubbens ägare som fick idén efter att ha läst en tidningsartikel. Man hade sin egen legitimerade läkare som injicerade implantaten. Implantatet fungerade också som "medlemskort". Här handlar det om personer som under sin solbrända fina yta är beredda att placera vilket skit som helst bara för att slippa bära på till exempel en liten "plånboksväska" i ett band runt halsen eller en nyckel runt hand- eller fotleden som vi gjorde i badhuset när jag var barn.

Baja Beach Club lockade med servitriser i bikini och bartendrar med bar överkropp. Men man använde en teknik som i förlängningen kan göra hela världen samhällsmässigt impotent. För utom i Barcelona (Baja-klubbens hemvist) förekom tidigt betalning med implantat vid systerklubben i Rotterdam. En annan nattklubb i Spanien chippade också folk. Det har alltså varit VIP-medlemmar på nattklubbar som varit bland de första att egentligt kunna betala med implantat. Baja Beach Club är numera nedlagd men där har i stället något som heter Opium Mar Club dykt upp med en liknande verksamhet. Ett något underligt namn på efterföljaren och man undrar vad man egentligen kan köpa för olagligheter i baren om man väljer ett sådant namn.

En organisation som både arbetar mot implantat och mot märkning av varor är CASPIAN (Consumers Against Supermarket Privacy Invasion and Numbering). Den grundades av Katherine Albrecht 1999. Albrecht är i grunden advokat men har kommit att syssla med konsumentutbildning och har blivit expert på RFID och dess negativa konsekvenser. CASPIAN gjorde bland annat RFID-kritiska hemsidor och Albrecht har skrivit flera böcker. Hon har även förekommit på radio. Internetsidorna heter www.antichips.com och en liknande sida som heter www.spychips.com. En annan källa på Internet där man kan läsa om RFID är RFID Journal. Men man ska vara medveten om att denna sida till skillnad mot CASPIAN är positiv till tekniken. Vad gäller kontokort i allmänhet finns nyhetsbrev från branschen på Internet som går under namnet the Nilson Report.

Bland det CASPIAN påvisat är dokumentation från IBM som visar hur man kan följa folk på allmänna platser med hjälp av RFID-chip på kläder och i andra produkter. Det är Katherine Albrecht som har myntat begreppet spy chip (spionchip). Till sin hjälp har hon haft kollegan Liz McIntyre. Denna kvinna har genom eget författarskap och genom att vara kommunikationsansvarig på CASPIAN också varit en stor drivande kraft. Det finns även andra krafter i USA som kämpar mot implantat och varumärkning. Ytterlligare ett exempel är anti-rfid-gruppen Notags där bland annat Chris McDermott är aktiv. Gruppen kämpar kraftfullt mot varumärkning.

Anhängare till implantaten argumenterar ofta att det är helt frivilligt att chippa sig. Det blir så lagom frivilligt för de som vill ha ett i övrigt fungerande liv när kontanterna tas bort helt, när arbetsgivare kräver chippning vid anställning och när folk utan implantat nekas sjukvård. Det kanske fortfarande är frivilligt även då men bara för den som väljer att helt leva utanför samhället. Att chippning fortfarande är helt frivilligt och ännu inte påverkar oss normalas rätt att leva livet fullt ut beror enbart på att det ännu så länge bara är en liten minoritet av tokstollar som chippar sig.

VeriChips implantat är ytterst omgivna av ett ämne som kallas BioBond. Ämnet gör bland annat så att implantaten inte far runt i kroppen utan fäster vid vävnaden. Implantatet har hittills oftast placerats inom ett visst område på armen. Närmare bestämt i fettvävnad under en viss muskel i högra armen. Privatpersoner som själva mixtrar med tekniken sätter det oftast i handen. Chippet sänder ett 16-siffrigt tal efter att det aktiverats med en scanningssignal. Det lagrar i denna form ingen annan information.

Starka magnetiska fält som till exempel vid magnetröntgen kan förstöra chippet. Det krävs däremot många kilos tryck för att förstöra det genom ett slag. Hur länge ett implantat håller vet man inte säkert. Men en person inom branschen trodde att det kan röra sig om 15-20 år. Implantatet är mycket svårare att ta bort än vad VeriChip och Baja Beach Club lät påskina. En viss mexikansk statlig juridisk myndighet (se senare avsnitt) och det numera nedlagda övervakningsföretaget City Watcher tvingade sina anställda att chippa sig (om de ville jobba kvar vill säga).

Jag såg en gång på tv ett program där en mamma lät sin tonåriga dotter bli chippad för att "hon skulle vara säkrare". Barn har lika stor (om inte mer) rätt till sin integritet som vuxna. Om jag fick bestämma skulle man ta ifrån sådana föräldrar vårdnaden. Behandlar man sitt barn som ett husdjur är man rejält sjuk i huvudet och bör uppsöka psykologisk hjälp. Flickan var nämligen dessutom mellanstor tonåring och hade inte så lång tid kvar till vuxenlivet.

Innan elektroniska implantat blev mer tillgängliga för vanligt folk var det ofta vetenskapsmän och forskare som lät sig chippas. Ett tidigt exempel var när Kevin Warwick vid Readings universitet experimenterade med att öppna dörrar och tända lampor med ett implantat. Har i allmänhet stort förtroende för vetenskap och vetenskapsmän. Men när en vetenskapsman trots sitt troligen överdimensionerade intellekt experimenterar med diktatorisk teknik

utan att tänka efter är något allvarligt fel uppe i huvudet. Warwick har till och med talat om att koppla in implantat till nervsystemet. Verklighetens galna vetenskapsmän slår tydligen de klassiska science-fiction-filmernas galna vetenskapsmän med hästlängder.

Lika galna är ibland konstnärliga personer. Den australiske konstnären som kallar sig Stelarc har genom teknik och ingrepp i kroppen gjort sig till en robotmänniska. Den extrema kvinnan Donna Haraway har sagt att "jag skulle hellre vara en cyborg än en gudinna". En cyborg är alltså samma sak som en robotmänniska.

Sedan flera år tillbaka har ibland mediefolk som en del av sin artikel eller sitt repotage om implantat låtit chippa sig själva. Till exempel lät en korrespondent från BBC chippa sig när han intervjuade den svenske implantatentusiasten Hannes Sjöblad. Om en journalist skulle intervjua en nynazist tror jag inte att han som en del av detta skulle vilja tatuera in ett hakkors på armen. Att chippa sig är mycket galnare. Hörde talas om en skådespelare som åt maskar för att kunna ge realism åt sin rollfigur som i filmen åt dessa avlånga djur. Att äta maskar är tusen gånger bättre än att som journalist chippa sig. Medier har stor del i att implantat helt felaktigt ses som något positivt.

Två personer i maktställning i USA som förespråkat användningen av implantat till exempel för medicinskt bruk är den till forna VeriChip tidigare knutne Tommy Thompson och den under senare år kände politikern Joe Biden. Biden kallade Julian Assange för en "högteknologisk terrorist". Låt mig kontra och kalla Biden "implantatterrorist". Troligen är det ingen slump att man klämde åt Assange just vid aktuell tidpunkt eftersom nästa uppsättning läckt material skulle handla om finanser.

Det är ganska ironiskt att det var just de rika i Baja Beach Club som först blev slavar under elektroniken. Oftast är det de fattiga som blir slavar. Det är väl i och för sig fakta med modifikation. I Stockholm har det gått så långt att till och med tiggare fått kontokortsläsare av Situation Stockholm. Detta i kombination med ökat tvång för torghandeln att ha kontantlös utrustning. Denna utrustning tål ofta inte ens väder och vind. Bärbara kontokortsterminaler fungerar dessutom inte överallt. Trots det negativa och opraktiska så svärtar kontantlösheten mer och mer ner våra gator och torg.

Man undrar oroligt om de fattigaste blir de första som man i större omfattning kommer att pracka på implantat. Samhällets mest utsatta får ofta agera försöksdjur. Brottslingar lär ju inte ha mycket att säga till om man får för sig att chippa dom. De som skulle tillåta något så abnormt kränkande är själva mycket värre brottslingar och jag föreslår i ett sådant fall att de nya brottslingarna byter plats med de gamla som lika gärna kan frias.

Strax efter att jag slutat skriva just det här avsnittet och släckt ner datorn händer något ganska osannolikt och komiskt eller i det här fallet kanske jag snarare ska använda ordet tragiskt. När jag väljer ettan på min tv visar de ett inslag i ett tv-program om just den här typen av implantat. Implantaten framställs glättigt i programmet som en "rolig grej" likt mobiltelefonen som kommer att ersätta folks alla kort (även körkort) i framtiden.

Frågor uppstår i mitt huvud. Vem är det egentligen som bestämmer vad som ska visas i tv och om det ska framställas som positivt eller negativt? Varför kunde det inte lika gärna vara en röst med illavarslande ton av domedagsstämning som när man visar inslag om miljöförstöring? Visat en bild i vinjetten med mörk himmel och olycksbådande svarta moln. Sanningsenligt framställt implantaten som ett av de absolut största hoten mot mänsklighetens frihet. Genom en gnutta snokande upptäckte jag senare att det var ett lokalt nyhetsinslag om en viss person som nu beskrivs i nästa avsnitt.


CashOnly

Kapitel 90 "Mer om VeriChip" ur Den kontantlösa konspirationen av CashOnly


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av tisdag 11 juli 2017 20:33 | #cashonly #kontokort #ekonomi #pengar | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


35 kommentarer

Sanna

Tack så innerligt mycket att du sprider detta vidare och varnar folk. De behövs många fler som gör det. Annars blir det bara positiv reklam om chippet från galna människor och då blir folk lurade lättare.

I Amerika kan man bli medlem i den så kallade Obama Care "sjukförsäkring". Men det som är nytt och som inte många känner till är att alla som har skrivit under och blivit medlemar där ska automatiskt bli chippade. Så lätt var det att lura dom iaf.

Man ska sannerligen vara försiktig även i Sverige vad man skriver på och vad man ger sig in i. Villolärorna/onda makter smyger sig in på oss för fullt från alla håll. Även om man håller sig borta från allt där ute så finns dom även hemma i form av TVn. Det går knappt att kolla på TV längre. Det finns inget vettigt kvar.

Svara -   - 11/7-17 23:37 -


Per

Det kan inte vara någon tillfällighet att man valt Saurons öga (det onda allseende ögat) som symbol för VeriChip.

Svara -   - 12/7-17 00:34 -


Niklas Jönsson

Det är dags att gå ut och varna folk för vilddjurets märke och vilka onda och hemska följder det kommer att få för de människor som tar det, över allt i vårt land. Vi ska inte vara rädda för att gå ut tala om detta som folk inte vet något om och predika om Jesus kärlekens och glädjens gud och det eviga livet tillsammans med honom i himlen, helt befriat från all sorts ondska som denna världen innehåller krig,fattigdom,våld, mord,svält o.s.v inget som man kommer att sakna om väljer Jesus kärlekens och jordens skapare den enda guden som kan frälsa och bota människor från sjukdomar och annan ondska. m.v.h Niklas Jönsson

Svara -   - 12/7-17 01:10 -


Harriet Bouvin

Även om jag kan dela uppfattningen om att datachip utvecklas på marknaden allt mer, så konstaterar jag samtidigt att antalet tolkningar ang hur framtiden i närmare detalj ser ut, det antalet är ju skrämmande stort. Så att själv lutar jag mig hellre mot Kristus, eftersom han är betydligt större än ngn annan, så varför skulle jag då gå runt o oroa mig på det här viset, när jag litar på att han tar hand om mig?

Vad är annars den kristna tron värd?

Svara -   - 12/7-17 03:39 -


David B

Svar till Harriet Bouvin.

"Då svarade Jesus och sa till dem: Se upp så att ingen bedrar er." Matt.24:4

Svara -   - 12/7-17 07:03 -


Karin Ström

Svar till Sanna.

Jag har slängt ut TV:n för mååånga år sedan... Så skönt att slippa den avguden!

Svara -   - 12/7-17 07:09 -


Karin Ström

Risken är tyvärr stor att många unga människor faller offer för detta satans högteknologiska bländverk! En falsk frihet!

Käre Herre Jesus hjälp oss att nå fram till dem med varningar!

Svara -   - 12/7-17 07:36 -


Karin Ström

https://youtu.be/8d4RtvMQp10

Svara -   - 12/7-17 07:43 -


NT

Svar till Karin Ström.

Slängde du bara tvn? Datorn, mobiltelefoner, självgående dammsugare och gräsklippare, mm som behöver slänga snart.

Jag längtar också gå tillbaka till stenåldern.

Huset herren försörjer familjen och fruntimmer sköter hushållens uppgifter och födda barn och annat.

Svara -   - 12/7-17 09:02 -


Karin Ström

Svar till NT.

Nu var det TV:n Sanna skrev om och som jag kommenterade.

Jag längtar inte till Stenåldern och där har jag heller aldrig varit!

Svara -   - 12/7-17 10:14 -


Sanna

Svar till Per.

Tack för att du nämnde det. Det la jag inte märke till.

Svara -   - 12/7-17 11:02 -


Sanna

Svar till Karin Ström.

Det gjorde du verkligen rätt i! Jag önskar att jag kunde göra det för jag kollar aldrig. Men har den bara för barnen även om det är Mycket sällan de kollar. Den tar in så många dåliga vibrationer till hemmet dvs demoner.

Svara -   - 12/7-17 11:09 -


Sanna

Svar till Niklas Jönsson.

Det tycker jag också man borde göra och hoppas att det blir till. Vi är få som tror på detta därför måste vi agera.

Svara -   - 12/7-17 11:15 -


Karin Ström

Svar till Sanna.

Som skrev: /Den tar in så många dåliga vibrationer till hemmet dvs demoner./

Det är tyvärr sant!

Svara -   - 12/7-17 11:54 -


NT

Svar till Karin Ström.

Nej, vem vill det och när man har ett bekvämt liv med massa Electronics prylar. HELLER HUR?

Men nån gång jordens resurser kommer att tar slut då kanske vi människor behöver GÅ tillbaka åt det hållet, om man önskar ELLER inte.

Du verkar EN person som siktar framåt därför undrar jag vad anser du om teknologin och dennes framfarten och dessa Electronics prylar.

ÄR de negativa eller positiva?

Svara -   - 12/7-17 18:17 -


Mikael W

ÄR de (elektronikprylarna) negativa eller positiva?

Nu ställde du frågan till Karin, men jag kan inte låta bli att ge min syn på TV, radio, datorer, mobiler, Youtube, Facebook osv

Det beror på hur vi använder dessa teknikaliteter!

Jag har exempelvis svårt att bara se på ett naturprogram, som numera fokuserar på att framhäva evolutionen, hur rovdjuren när fäller sitt byte och sliter i dess kött, eller alla dessa reptiler som det gullas med.

.....men, jag ser också på dessa elektronikprylar som en "gåva från Gud" till att användas för att sprida Evangelium.

Svara -   - 12/7-17 18:46 -


Karin Ström

Svar till Mikael W.

Där håller jag med dig Mikael W.

Svara -   - 12/7-17 18:58 -


Karin Ström

Svar till NT.

Som skrev:

/Nej, vem vill det och när man har ett bekvämt liv med massa Electronics prylar. HELLER HUR?/

Du har ingen aning om hur mitt liv ser ut, eller hur?

Vad gäller framtiden så tror jag att tiden är mycket kort!

Svara -   - 12/7-17 19:04 -


Sanna

Svar till Mikael W.

Tycker också som dig men föredrar internet framför TVn eftersom på internet kan man läsa och kolla på riktig sanning, som har gömts undan, (om man är duktig på att skrolla igenom falskhet) över hela världen och inte bara vad staten har bestämt ska visas på TV dvs nästan ingen sanning alls och mestadels lögner speciellt från amerikanska program.

Jesus sa bli inte en del av världen. För världen är en lögn. Vi tillhör himlen.

Svara -   - 12/7-17 20:05 -


Roine Öberg

Svar till Mikael W.

Jag har exempelvis svårt att bara se på ett naturprogram, som numera fokuserar på att framhäva evolutionen

Amen! man får spunk av dessa program som hjärntvättar tittarna med evolutionsteoretiska presumptioner! Jag klarar inte av se på tv längre,

programmen som visas leder oftast bort från Herren, och det är ju åt fel håll :-)

Guds frid!

Svara -   - 12/7-17 20:10 -


Mikael W

Svar till Sanna.

I Sverige ligger vi i fronten oavsett val av teknik, så här kan vi göra ett val efter vad som passar oss bäst.

I 3:e världen så är nog TV´n ännu det bästa alternativet för att sprida evangelium. Många har inte råd med internet, men den lite rikare grannen låter ibland även grannarna få titta på hans TV... eller TV på café-liknande ställen.

Många fattiga kan ju även inte läsa. Fattigdom skapar så mycket elände....

https://www.apg29.nu/a/5e3

Svara -   - 12/7-17 20:33 -


Sanna

Svar till Mikael W.

Jag håller med dig, Mikael.

Men det är också så att även de fattiga i världen har mobiler nu för tiden. Men såklart inte de allra fattigaste som svälter. Och de som inte kan läsa har bilder med symboler de kan använda sig av och framför allt youtube klipp med ljud som de kan förstå. Men ja, annars så ska man ta till sig alla föremål tex Tv för att förmedla evangelium.

Svara -   - 12/7-17 21:02 -


Mikael W

Svar till Sanna.

Ja Sanna, du har rätt, många har en mobil/internet numera trots en skruttig ekonomi (jag kanske drog fel slutsats).....och många män röker cigaretter för en kostnad som är högre än vad deras lön inbringar.

Svara -   - 12/7-17 22:23 -


Lasse

Svar till Sanna.

Du har så rätt i det du säger Sanna 😊 alla som har råd har en telefon eller platta. Alla kommer att se när Jesus kommer tillbaka, CNN har ju kameror riktade mot Oljeberget, MVH Lasse

Svara -   - 12/7-17 22:45 -


Sanna

Svar till Mikael W.

Ja, så sant.

Svara -   - 12/7-17 23:22 -


Sanna

Svar till Lasse.

Alldeles rätt, gode Lasse. 😊

Svara -   - 12/7-17 23:31 -


NT

Svar till Karin Ström.

Jag har ingen aning om ditt liv Karin men du har säkert MYCKET bättre än människor i Indien.

I världen finns säkert människor som inte äger någon tekniske prylar alls och det är enda dom behöver och äta till mätt.

Tänk om att alla slänger sina Tv apparater pga dåliga programm som visas på tv,och istället för byta kanal.

Alla tekniska prylar har både fördelar och nackdelar och mesta är fördelar.

Vi ska inte mer behöva prata om det, så jag gå och kryper i min stenålderns kojan. Natti natti.

Svara -   - 12/7-17 23:38 -


Sanna

Svar till Roine Öberg.

Ja, de flesta programmen leder oss bort Herren. En person som känner sanningen tål inte falskhet och kan bara inte titta på det.

Svara -   - 13/7-17 10:01 -


Leif Boman

Svar till Lasse.

Alla kommer att se när Jesus kommer tillbaka, CNN har ju kameror riktade mot Oljeberget,

Vi kan ju också ha med i tanken att de människor som blir kvar tills Jesus kommer ner synligt förmodligen inte är så jätte många! Det kaos som blir mot slutet kommer att utplåna de allra flesta.

(Jes 13:11‭-‬13) Jag ska straffa världen för dess ondska, de gudlösa för deras skuld. Jag ska göra slut på de stoltas övermod och slå ner tyrannernas högmod. Jag ska göra människor mer sällsynta än fint guld, män mer sällsynta än guld från Ofir. Därför ska jag få himlen att darra och jorden att gunga och skaka i sina grundvalar – genom Herren Sebaots harm, på hans brinnande vredes dag.

Det behövs kanske inte så många mobiler eller apparater överhuvudtaget, men jag undrar egentligen om inte hela internetvärlden kommer att vara helt utslaget vid denna tidpunkt, och så förbli?

Jag tror ändå faktiskt det!

Jesu frid....

Svara -   - 13/7-17 11:34 -


Katrina

Svar till Leif Boman .

Ja, där kan du har rätt, tänk bara kraftiga solstormar....de kan slå ut hela internet och elektricitet. Även förskjutning i magnetfältet i nord och sydpolen påverkar elnätet. Allt detta gå att fixa till rätta men det tar tid.

Svara -   - 13/7-17 12:01 -


Roine Öberg

Svar till Leif Boman .

Ja, Herrens återkommst kommer inte direktsändas på Tv, han är allsmäktig Gud och behöver inte tekniken för att ses av alla vid sin återkommst.

Guds Frid!

Svara -   - 13/7-17 16:30 -


Sanna

"Varje öga skall se honom" står det om Jesus. Var, när eller Hur vet Gud om.

Svara -   - 13/7-17 18:14 -


Harriet Bouvin

Svar till David B.

Och vilka är då dessa? Det gäller väl i flertalet sammanhang?

Svara -   - 13/7-17 18:40 -


Harriet Bouvin

Svar till David B.

Och vilka är då dessa? Det gäller väl i flertalet sammanhang?

Svara -   - 13/7-17 18:40 -


Harriet Bouvin

Svar till David B.

Mina erfarenheter är att Gud hjälper mig upprepat o min uppfattning är att han är betydligt större än ngn människa. Så varför skulle jag i så fall tillåta mig att börja oroa mig? Finns det inte ett tillräckligt stort antal kristna inom frikyrkan, anser du? Behöver vi bli ännu fler?

Svara -   - 13/7-17 18:43 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Äntligen advent

Läsarmejl av Ulrik Petersson 

Jesus kommer snart tillbaka.

Det finns flera advent, eller flera steg i Jesus ankomst.

2

Läs allt!


Kungen Kommer - Himlen TV7

Hur kan vi förbereda oss inför Jesu återkomst som Kung? Hur ser vårt framtidshopp ut? Kom med och be att Guds församling vakar med olja i sina lampor!

19

Läs allt!


De andliga nådegåvorna - Gösta Karlsson

Pastor Gösta Karlsson talar om Andens nådegåvor i ett nu några år gammalt klipp - men ständigt aktuellt!

0

Läs allt!


Perfekt julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten.

100 kr! En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt. Passa bra som julklapp!

1

Läs allt!


Bebisar lär sig byta kön genom ny bilderbok på våra förskolor

Bilderbok om transsexualitet för de yngsta.

Bild: Svt.se. 

Susanne Pelger som är doktor i genetik och lärare i biologi och matematik vid Lunds universitet, har skapat en bilderbok om transsexualitet riktad till bebisar.

38

Läs allt!


Christer Åberg predikar för skogens kossor

När Christer Åberg var ute i skogen och predikade i mobilen kom det några kossor som ville höra vad han hade att säga.

5

Läs allt!


Jesus är inte världens hämnare - Christer Åberg

Christer Åberg förklarar att Jesus inte är någon hämnare, han dömer inte eller straffar - han räddar och frälser för att han älskar dig!

6

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 22 november 2017 kl. 08:37

Jesus söker: Cecilia, Sissela!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Predikantpoolen

Av Holger Nilsson 

Hans Jans i Predikantpoolen.

Nu finns det tillfälle för församlingar att välja mellan ett 25-tal pastorer och evangelister som står till förfogande för kallelser till församlingar. Reseersättning är det enda församlingarna behöver ersätta dessa med.

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

7

Läs allt!


Min dotters dröm om den vackra kvinnan

Läsarmejl av Jan-Åke Henriksson 

Vacker farlig kvinna

Min dotter som knappt läst bibeln fick en förunderlig dröm i natt att många kristna försökte i sig själva att vara goda och snälla där ingen såg att de var på väg åt ett fel håll och avvikit från den smala vägen. 

90

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

898 online! | Sidvisningar idag: 65 133 | Igår: 175 529 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp