473 online! | Sidvisningar idag: 74 599 | Igår: 162 847 |

www.apg29.nu

Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Vil den som skiftet kjønn til himmelen?

transseksuell

Vil folk inn i himmelen som har endret seg sex gjennom kirurgi?

Da jeg tenkte på dette med noen velger å endre kjønn gjennom operasjon, jeg tror ikke det var noe om ting i Bibelen. Derfor ble jeg overrasket da jeg fant dette verset i reformasjonen bibeloversettelsen:

De som har fått testiklene knust eller lem avskåret , skal ikke komme inn i Herrens menighet. (5 Gen. 23: 1)

Nesten en sex endre driften kan komme til Bibelen. I Det gamle testamente hadde derfor ikke mannen til å komme inn i kirken som av en eller annen grunn hadde testiklene knust eller fra hans penis hadde blitt kuttet.

lagene

Nå trenger vi å forstå noen ting. Verset vi nettopp leste var Moseloven i Det gamle testamente. Og straffen som loven ga Jesus tok på seg da han døde på korset, slik at vi kan bli frelst og fri. Jesus tok dommen på seg selv for oss som tror på ham, skal ikke bli dømt.

Jesus kom ikke for å fordømme, men å redde. Når vi leser Det gamle testamente, må vi ha vår tro og blikket festet på Jesus, ellers får vi inn i handlingen igjen og ender opp med feil.

Med det sagt, vil vi nå finne ut hvordan det er med de som har hatt testiklene knust i Det nye testamente etter Jesu soningsdød. Kan de bli frelst som har blitt kastrert?

Bibelen gir svaret:

Den kastrert mann i Apg 8

26. Men Herrens engel talte til Filip og sa: Stå opp og gå sørover på veien fra Jerusalem til Gaza. Det er skjebnen. 27. Og han reiste seg og gikk. Og se, en etiopisk hoffmann, en evnukk [en kastrert hann] dronningen Kandace i Etiopia, som hun hadde lagt på tvers av sin skatt, var kommet til Jerusalem for å tilbe, 28 og han var nå på vei tilbake og satt i hans chariot lese profeten Jesaja.

29. Da sa Ånden til Filip: Gå tilbake og bo ved siden av vognen. 30. Da Filip løp opp og hørte at han leste profeten Jesaja, og sa: Skjønner du det du leser? 31. Han svarte: Hvordan kunne jeg, med mindre noen guider meg? Og han ba Filip komme opp og sitte sammen med ham. 32. Og passering av Skriften som han leste, var dette:

Som en sau ble han brakt til slakting og lik et lam som er stumt for den som klipper det, så han åpnet ikke sin munn. 33. I hans fornedrelse hans dom ble tatt bort, og som vil være i stand til å fortelle sin generasjon? For hans liv ble tatt bort fra jorden.

34. evnukk begynte å snakke og sa til Filip: Jeg vil spørre deg: Hvem er profeten sier dette om? Om seg selv eller noen andre? 35. Da Philip åpnet munnen og begynte fra dette skriftstedet å forkynne evangeliet om Jesus for ham.

36. Og mens de gikk på veien, kom de til et vann. Da hoffmannen sa: Se, her er vann. Hva hindrer jeg døpes? 37. Da sa Filip: Hvis du tror av hele ditt hjerte, så det kan gjøres. Men han svarte og sa: Jeg tror at Jesus Kristus er Guds Sønn.

38. Og han bød vognen stanse, og de begge steg ut i vannet, både Filip og hoffmannen, og han døpte ham. 39. Da de kom opp av vannet, Herren Filip bort, og hoffmannen så ham ikke lenger, men fortsatt glad hans tur.

Apg 8: 26-38

Her ser vi tydelig at det er frelse for dem som er kastrert eller som har endret seg sex. Alt de trenger å gjøre er å ta imot Jesus Kristus.

Evnukk var en kastrert hann. Da han hørte evangeliet, kom han til tro på Jesus. Kort sagt, ble han frelst.

Var det en hindring?

Så spurte han om det var noe som hindret ham fra å bli døpt. Da Filip sa nei til ham fordi han ble kastrert, kunne han ikke bli døpt. Han nevnte ingenting om ting av hoffmannen.

De eneste kravene som gjaldt, var om hoffmannen trodde at Jesus er Guds Sønn. Når hoffmannen hadde tilstått hvem Jesus er med munnen som heter Philip ham.

Etter dåpen ikke Philip til ham at nå må du operere på deg igjen hvis du kommer til å bli bevart i troen. Noe sånt. I stedet står det at hoffmannen gikk sin vei med glede.

Frelse ved troen på Jesus

Det er viktig å si at det vil nå ikke bli lagret hvis de er kastrert eller hvis man ikke er kastrert, men de blir frelst fordi de aksepterer Jesus som Herre, uansett om de er kastrert eller ikke.

Så alle mennesker, uansett hvem du er, du kan da ta imot Jesus og bli frelst. Selv om det er kastrert eller genital kirurgi.

Med andre ord: Selv de som er kastrert eller könsoperad komme til himmelen om han har tatt imot Jesus som Herre.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Friday 18 January 2019 01:15 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


9 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

nils

Tänker på Jesu ord att vid uppståndelsen,att; "de äro då såsom änglarna i himmelen."

Matt.22:30. dvs.Änglar är könslösa.

Svara -   - 18/1-19 08:11 -


Tomas N

Ja ,det kan nog finnas ett hopp längst bort på andra sidan omvändelse för dessa. Men det man ser idag är att det som är aktiva inom hbtq är oftast väldigt aktiva språkrör för den rörelsen som vill vända upp och ned på Guds ordning ,skapa kaos och därmed direkt eller indirekt förleda många i den uppväxande generationen åt fel håll.

Det är en stark rörelse av uppror som är andligt ledd och uppfyller profetian"så som på Noahs dagar" som leder den här utvecklingen.

Så även om det uppenbarligen är synd om dessa som lider av identitetsproblem,så är det av ondo och bör behandlas som det är . Ett fiendens verk. Men Guds kärlek kan hjälpa många till frihet och att lämna detta och få helande och befrielse

Eunuckerna i gamla tider tror jag till större delen inte valde detta själva,det var om jag förstått rätt ett brutalt och smått paranoidt drag av kungamakterna att ha tjänare som inte utmanade kungahusets egen ställning även när det gäller det sexuella och eventuella avkomlingar .

Själva grunden till könsbyte idag är ju ändå ett uppror emot Gud,det kommer man inte ifrån.

Svara -   - 18/1-19 09:00 -


Bertil Rosenius

Hej Christer - tycker du tar upp detta ämne på ett klokt och bra sätt!

Jag är övertyga om att Guds nåd, i många stycken, kommer visa sig betydligt större än våra ofta omdömeslösa domar. Skulle Guds nåd ligga i samma linje som vår - avs analys och dom, av andra... - skulle ingen av oss passera Hans granskning en dag.

Låt oss inte synda på nåden, men inte heller synda genom våra domar: "Ty med den dom ni dömmer andra skall ni själva en gång bli dömda."

Guds välsignelse över detta inlägg!

Svara -   - 18/1-19 09:02 -


Bertil Rosenius

Svar till Tomas N.

Själva grunden till könsbyte idag är ju ändå ett uppror emot Gud, det kommer man inte ifrån.

Jag har aldrig träffat någon som gjort könsbyte - vad jag vet... Inte heller har jag läst någon undersökning som ligger till grund för ditt påstående. Men kanske har du?

Svara -   - 18/1-19 09:07 -


Tomas N

Svar till Bertil Rosenius.

Nej ,men man läser ju i media. Jag kanske var lite kategorisk,man som jag ser det så är det ett uppror och otacksamhet mot Det som Gud har skapat till man eller kvinna.

I de fall man läser om och ser,så är det ju ingen tvekan att de är i praktiken i de flesta fall i gränslandet. Och dessutom har jag förstås sympati för dem att de lider . Men jag tror på att hålla fast och förmedla högre sanna värden än det som man kan se på ytan.

Ett fundament som man inte skall släppa även i dessa märkliga tider är att det finns bara två kön och inga bytesmöjligheter i själva grunden. Men kristna måste vara kärleksfulla snarare än dömande

Det är min åsikt. Och just en åsikt och inget expertutlåtande. Fast jag är övertygad om att kristna är kallade att vara ambassadörer för Guds röst om det förmedlas i både kärlek och sanning även bland de som är experter på detta och andra moderna områden där det finns forskning och vetenskap och poitiska dogmer som är vägledande som sanning

Svara -   - 18/1-19 09:30 -


Bertil Rosenius

Svar till Tomas N.

Vi tänker i stort lika!

Kristenhet, resp det profana samhället generellt, står idag inför ondskans allt mer tilltagande attacker. Det profan samhället viker undan, ja flera av dess företrädare och organisationer viker inte bara undan, utan driver på! Dessa greppar också händer i kristenhet och för den in i strid mot det Guds Ord de menar sig tro på.

Jag håller med dig - detta är ett uppror mot Gud - som vi dessutom vet skall komma och som kommer att förstärkas. Vi får aldrig ge att avslöja detta - amen!

Men jag har förstått det pingstiga fördömandets baksida - där lag gick före nåd. Detta ledde sedan till den liberalvälsignade normlöshetens baksida. Och jag ser båda dessa diken som lika farliga.

Låt oss varna för laglöshetens människa, som tillåts görs allt större avtryck. Men inte glömma att ge människan hopp. Men jag vet... varje ord måste idag vägas och det är inte lätt. Ber att vi skall hitta den väg som väcker, men samtidigt ger hopp. Tycker Christer gjort det bar i detta inlägg.

Svara -   - 18/1-19 10:30 -


nils

Viktigt i denna fråga är skillnaden mellan en enuck som fortsätter att vara en Man,till skillnad mot ett Könsbyte då människans Köns Identitet blir ändrad till det motsatta.

Visst måste detta likt samkönade "äktenskap helt strida mot Guds Skapesleordning och därför ej kan bejakas inför Herren som skapade oss alla till Man och Kvinna!
Skrev tidigare att vi i uppståndelsen är könslösa likt änglarna,men det kan nog Ej anses gälla en människas identitet,som varande en man eller kvinna.
Den identiteten behåller vi säkert i Himlen,vilket mångas vittnesbörd bekräftas av de som varit på andra sidan och där även träffat sina troende vänner.

Svara -   - 18/1-19 14:48 -


Lena Henricson

Till himlen kommer den som har tagit emot JESUS som sin frälsare och därmed fått sin synd förlåten.🎶❤️✝️❤️🎶

Svara -   - 18/1-19 22:23 -


Louise Parkman

Den enda fråga Gud ställer på andra sidan:” Älskade du allt vad du förmådde??” Därför att det förändrar allt för dina medmänniskor runt dig o det är vår kallelse. Vem är jag att tala om någon annans känsla o vanmakt inför sitt upplevda felaktiga kön. Dessa berättelser finns genom historien o är ingen epidemi. Men nu talar vi om det o då vågar människor berätta om sin tunga erfarenhet. Det är en vinst för sanning när vi vågar prata om livet som det Är och inte bara som vi önskar det vore. Det är sanningen som gör oss fria o då kan vi inte lägga munhäfta på dessa människors känslor o berättelser. Jag tror Gud har långt större problem med sexuellt våld, krig, misshandel o allt annat som förstör skapelsen. Vår kamp är inte mot kärlek oavsett hur den ser ut beträffande kön utan vi ska arbeta mot när sk kärlek är destruktiv i ex misshandelsförhållanden, förminskande av varandra osv.

Svara -   - 26/1-19 10:05 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?IS bruden ønsker å returnere til England og få sympati

IS brud

Shamima Begum var 15 år gammel da hun ble kalifatet islamsk stat å ha føde en IS-terrorist. Hun fødte to barn som var omsorgssvikt og døde. Nå har hun født sitt tredje barn 19 år og ønsker å returnere til England.

14

Läs allt!


Den uønskede - del 21

uønsket

Min fortsatte og gripende historie om meg som en liten gutt uønsket. 

3

Läs allt!


Månen er tilbake og lande på det samme bildet

Månen og Jorden

Den kinesiske satellitt Jiang-to fotografert månen tilbake og lande på det samme bildet.

83

Läs allt!


Den uønskede - Part 20

uønsket

Videreføringen av den opprivende historien om min barndom som et uønsket barn.

5

Läs allt!


LGBTQ skolen lærer at det å være menneske er ikke

LGBTQ skolen lærer at det å være menneske er ikke

New Dagbladet. 

Sveriges første LGBT college gir årlig trening for LHBT-personer og feminister i å bryte normer. 

22

Läs allt!


Kvinner kan nå gjøre abort gjennom hele svangerskapet i New York

Som det var i Noahs dager ...

Av Mikael Walfridsson  Samme dag, blod månen skinte på himmelen over New York, tok byen, som du nå kan utføre en abort som gjelder i kvinnens hele svangerskapet.

45

Läs allt!


Rapture eller trengsel?

Rapture eller trengsel?

Av Holger Nilsson Ville jeg være galt og vanskelig trengsel bryter ut, vil jeg umiddelbart erklære at dette er en profetisk oppfyllelse og vi må vende oss bort fra Antikrist, og vi blir nødt til å gjennomgå enorme lidelser. Men hvis jeg har rett og alle andre som tenker slik - at Jesus kan komme når som helst og gjøre det - så de som ikke forkynner det ingen mulighet til å korrigere sitt budskap, som vi kan gjøre.

18

Läs allt!


Den uønskede - Part 19

Den uønskede - Part 19

I denne delen vil jeg fortelle deg det aller distressing hendelsen, hva skjedde med Michael som jeg fikk i en kamp med den siste delen.

4

Läs allt!


"Christian" rapper arrestert for å ha voldtatt en funksjonshemmet kvinne på sykehjem

Jeg tror selvfølgelig ikke et ord som en rapping sykepleier dersom han er skyldig i voldtekt av en funksjonshemmet kvinne, en kristen.

6

Läs allt!


Den troendes rusen - del 4

Christer Åberg intervjue hjemmet til Holger Nilsson om den troendes rusen. Del 4 av 10.

0

Läs allt!


Russiske krigsfly fløy på svensk territorium uten tillatelse

Russiske krigsfly fløy på svensk territorium uten tillatelse

Bilde: Aftonbladet. 

Tre russiske militærfly fløy uten tillatelse i en kort tid på svensk territorium på lørdag. En Sigint fly, og to warplanes fløy over Karlshamn.

12

Läs allt!


Islams falsk gud er ikke min

Islams falsk gud er ikke min

Reader Mail ved Stefan Eliasson

Kristne og muslimer tilber den samme Gud? Islam lærer at Koranen er den siste av Guds åpenbaringer, som erstattet de tidligere skriftene, altså Toraen og Bibelen. Dette betyr at likheter i kristendommen og islam skal være fullstendig. Hvis du studerer temaet snart oppdager at kravet ikke kan være mer feil.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


Den uønskede - Part 18

Christer Åberg uønsket

Den 18. delen av serie om min barndom. Vi har kommet til den videregående skole da jeg begynte i syvende klasse. Denne delen vil overraske deg, som det gjorde for meg da det skjedde.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Migrationsverket spør feil spørsmål å avgjøre om du er en kristen

test2

Mesteparten av Migration styrets 12 spørsmål er helt umulig å svare på, og også helt ineffektive når det faktisk bare trengte en sak for å finne ut om noen er en kristen eller ikke.

32

Läs allt!


New Age baner vei for Antikrist

New Age baner vei for Antikrist

Av Holger Nilsson  På 1980-tallet, har vi mer og mer kommet over begrepet "New Age". Likevel så, men mange forvirret av hva New Age er noe, til tross for at millioner rundt om i verden har blitt berørt, berørt og involvert i denne trenden nå feier fremover. For eksempel ved årsskiftet 1986-1987, nyttårsaften, det var de millioner av mennesker som gikk inn i meditasjon, trance og rituelle handlinger. Det var ingen tilfeldighet at dette skjedde, men det var en koordinert innsats av New Age mennesker over hele verden.

46

Läs allt!


Vil den som skiftet kjønn til himmelen?

transseksuell

Vil folk inn i himmelen som har endret seg sex gjennom kirurgi?

9

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Vecka 08, fredag 22 februari 2019 kl. 12:05

Jesus söker: Pia!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud. - Joh 1:12-13"

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Syndere?

venner

Reader Mail ved David Billström Jesus er vår primære rolle modell for å nå ut til folk som ikke er troende. Da Jesus vandret på jorden, han visste hva som foregikk i de menneskene som kom til ham. Han er den samme i dag.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


En korsfestet McJesus museum i Israel

Kors McJesus

Foto: SVT. 

Protestene i Israel mot Jani Leinonen "kunstverk" McJesus viser en korsfestet Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Den uønskede - Part 17

Christer Åberg greet

Nå fortsetter jeg med min risting og verdsatt serie fra min barndom. Historien vil øke i intensitet og bli enda mer dramatisk. Noen svært spennende og gripende delen ligger nå foran oss.

0

Läs allt!


En stillhet Jesus - Mannen som drepte Guds stemme - Del 6

romersk soldat

Hans Jansson, Uppsala Herodes Antipas møte oss igjen i den bibelske historien. Denne gangen han står foran Jesus. Det hadde da gått tre år siden Johannes Døperens halshugging.

2

Läs allt!


Evil Liste - Mannen som drepte Guds stemme - del 5

soldat

Av Hans Jansson , Uppsala Det er noe "smart" og onde Herodes handlinger i sammenheng vi beskriver. Det bringer meg til det som står skrevet i boken av Genesis.

5

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

14

Läs allt!


"Gud velsigne abort og United States of America"

Reader Mail etter nils 

Abort - Mamma

En kvinne hadde nå et program Netflix Air der hun betaler hyllest til abort, og konkluderer med ordene: "Gud velsigne Abort og United States of America", og synge og danse til den.

38

Läs allt!


I helvete, plaget syndere

Hvis du går til helvete, plaget deg. Det er hva Helvete er for. Akkurat som den rike mannen i Lukas 16, vil du bli pint i flammene. Alle syndere dra til helvete, og de går dit for å bli pint.

103

Läs allt!


Nyfødte er allerede en 'ex'

Nyfødte er allerede en ex

Foto: Skjermbilde fra Facebook. 

Innbyggere i New York kan nå endre sitt kjønn uten legeattest. Videre kan de selv endre sin nyfødte kjønn.

5

Läs allt!


Hvis du ble født i feil kropp, kan du bli født på ny

Loui Sand

Foto: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, er en svensk håndballstjerne som nå slutter å spille håndball for å bli undersøkt for kjønn dysphoria. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Takk Satan inspirasjon

Leser Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Takk Satan inspirasjon

Bilde: Fra TV4. 

Prisen for beste mannlige skuespiller gikk til skuespilleren Christian Bale i filmen Vice, som takket sin inspirasjon: Satan.

43

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp