Surfar nu: 463 www.apg29.nu

Vilken är egentliga orsaken med fallet ASAP Rocky?

Vilken är egentliga orsaken med fallet ASAP Rocky?

Bild: Expressen. 

Idag tisdag börjar rättegången i Stockholms tingsrätt mot den världsberömde rap-artisten ASAP Rocky och två av hans vänner som står åtalade misstänkta för misshandel.

Förhandlingarna kommer pågå under tisdag, torsdag och fredag.

Många har reagerat mot att ASAP Rocky och hans vänner har suttit häktade eftersom man menar att det syns på mobilfilmerna att det var de som blev ofredade och angripna. De menar att det hela var självförsvar och ska räknas som nödvärn. 

Donald Trump

Till och med har den amerikanske presidentenDonald Trump försökt få artisten och hans följe fria genom att ringa till Sveriges statsminister Stefan Löfven - men utan något som helst gehör.

En "intressant sak" är att ett vittne, som ska vittna i rättegången mot artisten, sitter nu själv häktad misstänkt för två fall av stöld och ett fall av brott mot knivlagen – mindre än tre veckor efter ASAP Rocky-situationen.

Vilken är egentliga orsaken med fallet ASAP Rocky?

De två afghanerna som var inblandade i bråket mot världsartisten och hans följe fick för ett tag sedan uppehållstillstånd i Sverige tillsammans med 9000 andra afghaner i den uppmärksammade Gymnasielagen - trots att de saknade asylskäl.

Så man kan fundera vilken den egentliga orsaken är med fallet ASAP Rocky. Man får hoppas att det inte är försök till mörkläggning av något slag. 

Jesus enda räddningen

Vi får be för människor att de får möjlighet att höra evangeliet om Jesus så att de tar emot honom och blir frälsta! Jesus är den enda räddningen för oss människor idag!


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades tisdag 30 juli 2019 10:26 | #asap rocky #rättegång #misshandel #gymnasielagen | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

18 kommentarer

Tom 30/7-2019, 13:33

I detta fall är båda lika goda kålsupare och det bör därför bli nån slags kvittning

Hade han släppts ur häktningen så hade det blivit dyrt för staten, kanske över 10mln skadestånd

Det som många från usa reagerat på är häktningstiden

Svara


Erik S 30/7-2019, 21:11

Sverige har förfallit på alla områden. Läget är långt mer allvarligt än vad dom flesta inser. Landet går på knäna i alla avseenden. Kommun efter kommun har ekonomisk kris. Svenska kronan faller i värde.Det är kris inom skolan, barnomsorgen, äldrevården, sjukvården, bostadsmarknaden. Det är kris inom rättsapparaten. Polisen lägger ner alltfler utredningar, en del anmälningar läggs bara på hög. Domstolarna dömer i många fall till absolut lägsta påföljd-speciellt om det är invandrare inblandade.

Sverige har skrivit under flera bindande avtal, Barcelona-avtalet och Agenda 2030 t.ex. Landet har förbundit sig att ta emot så mycket invandrare, att i princip allt annat blir lidande. Det är bestämt att landet skall bli "mångkulturellt", kosta vad det kosta vill. Vad sade Reinfeldt innan han avgick? Jo, han upplyste om eller varnade att " i framtiden kommer vi inte att ha råd till så mycket annat än att ta hand om invandrare"! Flera andra politiker har sagt ungefär detsamma.

I takt med att det multikulturella samhället växer fram, ökar antisemitismen. Liksom gudlösheten. Dom kristna skall elimineras. En annan gud håller på att ta över vårt land, det är oerhört allvarligt.

Den pågående rättegången är politiskt styrd, inget annat. Nämndemännen är politiskt tillsatta och beordrade att följa "pk-reglerna". Löfvéns prat om likhet inför lagen är ett enda stort skämt. Censurregler håller på att genomföras-och har delvis redan trätt ikraft. Enbart svenskar kan dömas till "hets mot folkgrupp", inga invandrare för hets och hat mot svenskar.

En f.d polis (och djurplågare) Thomas Åberg, sitter och letar efter kommentarer som är kritiska till invandring. Han har anmäl många hundra och flera pensionärer har dömts, när dom luftat sin oro över den väldiga och kostsamma invandringen. Åberg får en halvmiljon i bidrag av skattepengar, för att anmäla gamla människor, framförallt.

Målsägaren i den pågående rättegången har åkt utomlands på semester, under skyddad identitet. Han tillhör den grupp på 9000 som fick "gymnasieamnesti"-hur många av dom sysslar med studier? Nej, det får man nog inte säga.

Dels skall invandrare hållas om ryggen på alla sätt (dom skall ha hjälp med allt, ifrån tandvård till körkort, medan svenskar mer och mer kommer i andra hand), dels vill Sverige ge den hemska Trump en "knäpp på näsan", för att visa att regeringen ogillar allt han gör-han är ju nämligen inte vänster och pk, utan tvärtom. Dels måste man leva upp till avtalen om mångkulturellt samhälle.(det finns också de som anser att Sverige utsetts till "testland" för att se hur det går när invandringen i princip är fri. Vad händer med ursprungsbefolkningen t.ex? Dels kanske åklagaren vill "bli kändis" och är i karriären, som LGW Persson uttryckte det.

Mycket av det här är ju en andlig strid, som inte ens alla kristna förstår. Hur skall då icke troende förstå det? Säger man det, anses man färdig för vård.

Nej, det är inte ett främlingsfientligt inlägg. Vi skall visst hjälpa människor i nöd i all den utsträckning vi kan. Men i detta arma land, har det mesta gått över styr. Dom flesta är inte flyktingar, fast massmedia driver den tesen. Dom som det verkligen är synd om, dom får aldrig chansen att komma hit-förföljda kristna, ensamma gatubarn i myllrande storstäder som inte har en enda vuxen att ty sig till. Jag blir illa berörd av det. När man ser hur de s.k "barnen" som är uppåt 25-30 år, får allt av svenska samhället och ändå hatar oss för att vi inte har samma gud som dom!

Något är mycket sjukt i vårt kära land. Att vara nationalistisk är i dag ungefär lika illa sett, som att vara pro-Israelisk. man blir hatad. (regeringen har ju också höjt bidragen till "palestinierna" med ett antal 10-tals miljoner! trots att regeringen själv erkänner att den demokratiska processen går bakåt på Gaza-remsan) Dom bönerörelser som har startats för vårt land och folk, behöver allt stöd. Vi skall be för riksdag och regering, absolut. Men det är bråttom, läget är prekärt.

MVH- Shalom

Svara


Sofia 30/7-2019, 21:24

Som alltid Erik S så formulerar och åskådliggör du det högst allvarliga aktuella läget i vårt kära fosterland på ett suveränt sätt! Sverige kommer år 2050( kommer säkert gå fortare) ha en befolkning som har 30% säkert mer med Islam som sitt rättesnöre i sina liv. Vi svenskar som då lever i detta land kommer att bli förföljda och förlöjligade för att vi har en kristen tro. Det är ingen trevlig framtidsbild som väntar . Det behövs verkligen bön !!

Svara


Sofia 30/7-2019, 21:44

Svar till Sofia.

Finns minst två ”sofior” här på apg29. Kanske kan vi sofior skriva till första bokstaven på vårt efternamn? I så fall blir jag Sofia E. Vad blir du?

Svara


Sofia 30/7-2019, 21:53

Svar till Sofia .

Då får jag bli Sofia A

Svara


Sofia E 31/7-2019, 00:23

Svar till Sofia .

Vad bra! Då säger vi så. 😀👍

Svara


Christer Åberg 31/7-2019, 02:44

Video: ASAP Rockys första dag i rätten: https://www.apg29.nu/a/68n

Svara


Calle 31/7-2019, 03:28

Trump har vänt sig till Löfvén och begärt att Rocky skall friges, han har även erbjudit sig betala "borgen" för honom, detta vet troligtvis Trump att det inte fungerar så i Sverige dvs att en statsminister inte kan lägga sig i en domstolsprocess samt att vi inte har borgen system. Detta är signal politik inför det kommande valet, han vill visa väljarna (företrädesvis dom svarta) att han agerar och få röster.

Svara


Lars 31/7-2019, 16:40

Svar till Erik S.

Otroligt väl uttryckt och välskrivet

Svara


Sofia E 31/7-2019, 18:48

Mycket intressant: https://www.youtube.com/watch?v=zKwRFa4VEis

Svara


Sofia E 31/7-2019, 19:24

https://www.youtube.com/watch?v=6GMRsJ3o4_c

Svara


Sofia A 31/7-2019, 22:43

Svar till Sofia E.

Swebbtv på Youtube med Mikael Wilgert är sannerligen en viktig röst i Sverige idag! De granskar alla dumheter som försiggår i vårt kära fosterland och omvärlden .

Svara


Andreas 31/7-2019, 23:51

Svar till Sofia E.

Tack Sofia intressant video

Svara


Conrad Olsen-Utvåg 1/8-2019, 13:19

Svar till Erik S.

Ja, läget är PREKÄRT - När nu allt annat sviker, så återstår Bönen som et Alternativ - Kanske det ända - Och det BÄSTA....

Svara


Helene 3/8-2019, 02:30

Svar till Calle.Trump använder sig av detta för att locka folket. Det är ju så uppenbart! Han vill ju annars bygga murar. 🙁

Svara


Erik S 3/8-2019, 03:38

Ett fel i min förra kommentar; målsägaren åkte inte utomlands, men var tänkt att göra det. Han är en afghan och det minsta han gör är att studera. Han har ett grundligt kriminellt förflutet och har förpestat livet för flera människor. Många av de 9000 som fick stanna p.g.a den s.k "gymnasielagen" sysslar med kriminalitet. Dom har inga som helst skäl att stanna i landet.

Nu visade det sig, att anklagelserna mot rapparen Asap Rocky inte var så allvarliga. Killen från Afghanistan hade nog tänkt sig ett saftigt penningbelopp och mycket av historien var "uppdiktad". Dessutom var dom tydligen drogpåverkade när dom trakasserade Rocky och hans sällskap. Vittnena kunde inte redogöra för händelseförloppet. Där rök nog pengarna för vår käre invandrare. Artisten Asap blev nämligen frigiven, efter 30 dagar i förvar-varav 28 i häkte. Han lämnade omedelbart Sverige i ett privatplan. Rätten ansåg tydligen att anklagelserna var mer eller mindre grundlösa. Åklagaren gick alltså på en nit. Under hela rättegången satt en representant för USA:s UD på plats och lyssnade noga. Måhända det har spelat en viss roll i utgången?

Ur lekmannaögon kan man dra slutsatsen att någorlunda rättvisa har skipats i detta fall. Det får vi tacka för. Historien och misshandeln var av det ringa slaget. Fast våra kvällsblaskor och statsstyrda tv gjorde stor sak av det hela. Därför att det var en invandrare-ensamkommande flyktingbarn!-nu gick det dock inte som dom tänkt. Nu återstår att se om Rocky kräver ett stort skadestånd av staten-han har tydligen sagt att han inte skall göra det men det får vi se. Nu får vi hoppas att invandraren och hans kompis(ar) i sin tur åtalas för trakasserier och misshandel-men vi lever ju i Sverige.

Svara


vanessa 3/8-2019, 15:23

Svar till Erik S.

inte bara ett kriminellt förflutet, han fortsätter bevisligen att leva i kriminalitet!

efter incidenten med ASAP Rocky så blev han häktad för misstänkt brott!

Svara


SAS 3/8-2019, 19:27

Svar till Erik S.

Ur lekmannaögon så gäller det att man ska vara självkritisk till media. Det finns som ordspråket säger en hund ligger begraven här. Om jag som privatperson skulle försvara mig ex på samma sätt som Asap Rocky så skulle jag få dryga böter samt fängelstraff. Men nu fans det troligen en dold agenda här som vi inte känner till riktigt. USA hade ett finger med ev här i processen.. Så det gäller att vara självkritisk när man läser media och inte svälja allt.. Man måste vara opartisk när man granskar saker.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, lördag 24 augusti 2019 kl. 00:25

Jesus söker: Bartolomeus!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
fredag 23 augusti 2019 23:46

Be för min bror att han får sålt sitt hus snabbt
Huset är rymligt och bra passar för minst två barn och det är en trygg plats,att bo i,finns liten fotbollsplan i närhet
Gärna kristna
Tack Herre,


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Leif: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: De ropade om Guds eld över Sverige

Johan: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif: Uppryckande och väckelse

Tomas N: Uppryckande och väckelse

Andy Svensson: Uppryckande och väckelse

Leif: Uppryckande och väckelse

Lena Henricson: Uppryckande och väckelse

LeifA: Tjänster i församlingen

Andy Svensson: Uppryckande och väckelse

Lena Henricson: Uppryckande och väckelse


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp