575 online! | Sidvisningar idag: 33 559 | Igår: 161 022 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Vision för själars frälsning 2019

Läsarmejl av nils 

Vision

Må denna vision motivera oss för själars frälsning år 2019. Lester Sumrall 1913-1996, blev en världsvid missionär efter denna vision år 1931.

> > Jag var i en skolbyggnad 12 miles från Dyersburg, Tennesse och vi hade 3-400 människor i lokalen.

Jag satt på sidan, och plötsligt såg jag ej sångledaren. Jag såg 1000-tals japaner och sade: Jag ser en vision och förstår ej, det är så vackert. Sedan såg jag Kineser, Mongoler, Manchurier, Tibetaner, så vackra i alla naturliga kläder. Indianer, Afrikaner, Sydamerikaner, européer, miljoner och de gick alla samma väg, och jag jag var fascinerad av det.

Sedan såg jag en stor kurva avslutade vägen, och jag frågade Gud vad det var. Han sade: "Det är livets väg, och alla går den vägen." Sedan såg jag en stor kurva på vägen, och några miljoner av dem lämnade huvudvägen. Herren sade: "Det är de Heliga, de går till Himlen sjungande, du hör dem sjunga och lovprisa."

Men Han förde mig rakt över huvudvägen av liv, och plötsligt kom vi till slutet av den. Det var en avgrund där och under var Eldsjön, och jag kunde se det. Och när de levande människorna kom till slutet av vägen av liv och såg att de var fördömda och att eldsjön var där, började de att häda.

Sedan började de rycka av deras hår med rötterna, riva sina ansikten blodiga och förbannade hemskt. Och sedan kom de till eldsjön rakt under och kom aldrig tillbaka, de var förlorade för evigt och du kunde inte se dem mer!

Och det kom fler och fler och jag sade: Gud, du skulle inte visa mig detta, jag tycker inte om det. Han sade: "Orsaken att du inte tycker om det är att du är skyldig för det." Nej, sade jag, nej det är bara en vision, jag känner inte dessa människor. Hur kan jag bli skyldig för dessa människor i Afrika, när jag aldrig har sett dem, för människor i Japan när jag aldrig har sett dem?

Och Gud citerade för mig från Hes.3:17-19: "Om den ogudaktige gör ogudaktiga gärningar och dör i sin ogudaktighet, förgås han. Men om du inte varnar den ogudaktige för hans ogudaktiga gärningar, skall Jag utkräva hans blod från din hand."

Jag såg blod rann genom mina fingrar och sade: Tag bort det, tag bort det, tag bort det ropade jag. Jag kan inte ta bort det, vem kan ta bort det? Han svarade: "Du, " jag sade vad menar du? Han sade: "Om du varnar de ogudaktiga för deras ogudaktiga gärningar, är att du måste fara till Japan, du måste fara till Kina, Korea, Tibet, Kina, Korea, Manchuriet, Tibet."

Jag har aldrig drömt om det och sade, jag älskar inte ens människorna i Tennessee. Jag önskar gå till Florida, att komma hem, stanna hemma. Men Herren svarade inte på det, för Herren svarar aldrig på dumheter.

Han sade: "Att vara i Min vilja då måste du gå och varna dessa människor för deras synd. Du är ej ansvarig att frälsa dem, Jag frälser dem, men du måste varna dem och låta dem bli medvetna om deras synder."

När jag kom tillbaka från visionen hade alla gått hem, och farmarna tagit sina lampor med. Ingen talade med mig om den natten, jag satt i skolbyggnaden i totalt mörker. Jag tänkte: kineser, japaner, Mongoler, vad skall jag göra?

Och Gud talade till mig: "Du måste älska dessa människor." Jag vet inte hur, men Han sade: "Jag kan ge Kärlek i ditt hjärta." Och den natten gav Han mig Kärlek till alla människor i Världen.< <

Hans mission världen runt har givit upphov till skaror av frälsta själar, och han kallas, fadern till kristen televisionen, har skrivit ett flertal böcker, startat flertal kristna missioner.


nils

Läsarmejl


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 31 December 2018 00:20 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


3 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

nils

Den största Orsaken varför Jesus Kristus var villig att Dö på korset för oss var att Hans Kärlek till människan var så stor att Han villigt tog vårt syndastraff på Sig, för att Vi inte skulle Komma till Helvetet och gå Evigt Förlorade!

¤¤¤
"Ty Kristi Kärlek tvingar oss,eftersom vi tänka så; en har dött för Alla,alltså har de alla dött.
"Och Han har dött för Alla,på det att de som Leva icke mer må leva för sig Själva,utan leva för Honom som har Dött och Uppstått för dem." 2Kor.5:14-15.

Svara -   - 31/12-18 07:42 -


Calle

Viktigt att vi som kristna lever i en daglig omvändelse och bekänner våra synder, ber om förlåtelse, så att vi är med på vägen!

Svara -   - 31/12-18 11:35 -


David B

Bästa sättet att visa sin tacksamhet till Jesus för vad han gjort för oss är att berätta det för andra, inte bara behålla det för sig själv.

Svara -   - 31/12-18 13:42 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?ሰማይ ፆታ ተቀይሯል ሰው ይሆን?

transsexual

ᤰደ ሰማይ ሰዎች ቀዶ በኩል ᤰሲብ ተቀይሯል ማን?

8

Läs allt!


ክርስቲያኖች ከመቼውም የበለጠ ስደት እየተደረገ ነው

ክፍት በሮች የዓለም ዎች ዝርዝር 2019

ምስል: ክፈት በሮች. 

ስደት ክርስቲያኖች ክፍት በሮች 'ዓመታዊ ዓለም ዎች ዝርዝር 2019 የከፋ ዓመት ከመቼውም ጊዜ እንደሆነ ያሳያል. መዝገቦች ጀመረ ጀምሮ እስካሁን በጣም አስቸጋሪ ዓመት ነው.

19

Läs allt!


ኃጢአተኞች?

ጓደኞች

በ አንባቢ ደብዳቤ ዳዊት Billström ኢየሱስ አማኞች ያልሆኑ ሰዎች ጋር ለመድረስ ያለን ተቀዳሚ ሚና ሞዴል ነው. ኢየሱስ ምድር ላይ በነበረበት ᤰቅት, ᤰደ እሱ የመጡት ሰዎች ውስጥ ምን እየተከናᤰነ እንዳለ ያውቁ ነበር. እሱም ተመሳሳይ ዛሬ ነው.

2

Läs allt!


እስራኤል ውስጥ አንድ የተሰቀለውን McJesus መዘክር

ስቀለው McJesus

ፎቶ: የሬይንቦው. 

እስራኤል ውስጥ ተቃውሞዎች Jani ሌኖኔን "የሥነ ጥበብ" McJesus ላይ የተሰቀለውን ሮናልድ ማክዶናልድ የሚያሳይ.

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


የ የማይፈለጉ - ክፍል 17

Christer Åberg ሰላምታ

አሁን እኔ በሚንቀጠቀጠው ጋር ለመቀጠል እና ከልጅነቴ ጀምሮ ሴሪያል አድናቆት. ታሪኩ ጫና ውስጥ ለመጨመር እና ይበልጥ አስገራሚ ይሆናል. አንዳንዶች በጣም አጓጊ እና የሚመስጥ ክፍል አሁን ይጠብቃቸዋል.

0

Läs allt!


አንድ ዝምታ ኢየሱስ - የአምላክን ድምፅ ገዳዮች ሰው - ክፍል 6

የሮም ᤰታደር

ሃንስ Jansson, በኡፕሳላ ሄሮድስ አንቲጳስ መጽሐፍ ቅዱሳዊ ታሪክ ውስጥ እንደገና እኛን ማሟላት. ይህ ጊዜ ኢየሱስ ፊት ይቆማል. ከዛ መጥምቁ ዮሐንስ የሰጠው ተቀልቶ ጀምሮ ሦስት ዓመት ነበር.

2

Läs allt!


ክፉ ዝርዝር - የአምላክን ድምፅ ገዳዮች ሰው - ክፍል 5

ᤰታደር

ሃንስ Jansson , በኡፕሳላ እኛ የሚገልጹት አውድ ውስጥ ሄሮድስ ድርጊቶች "ብልህ" ነገር እና ክፉ ነገር አለ. ይህም በዘፍጥረት መጽሐፍ ውስጥ በተጻፈው እኔን ያᤰጣል.

5

Läs allt!


ክሪስቲን ትንቢት በእኛ ዘመን ጋር እውነት ነው

- ስለ ፍጻሜው ዘመን አንድ ትንቢት!

ኢየሱስ ስለ 1800 ንግግር ጀምሮ እስከ ጥንታዊ ትንቢት ሁሉ ለማየት የሚሆን ተራራ ላይ ከዚያም እና በመጨረሻው ቀናት ውስጥ ስዊድን ውስጥ በተራሮች ውስጥ ለማሳየት!

13

Läs allt!


"እግዚአብሔር ውርጃ ይባርክ አሜሪካ ዩናይትድ ስቴትስ"

በ አንባቢ ደብዳቤ ኒልስ 

ውርጃ - እማዬ

"እግዚአብሔር ማስᤰረድ እና አሜሪካ ዩናይትድ ስቴትስ ይባርክ", እና ᤰደ ለመዝፈንና ለመደነስ: አንዲት ሴት አሁን እሷ ውርጃ ግብር ይከፍላል, እና ቃላት የተደመደመ ቦታ ፕሮግራም Netflix አየር ነበር.

38

Läs allt!


ሲኦል ውስጥ, ኃጢአተኞች ስለ ሣቀዩ

አንተ ሲኦል ለመሄድ ከሆነ, እናንተ ትሣቀያለህ. ይህ ገሀነም ነው ነገር ነው. ልክ በሉቃስ 16 ውስጥ ሀብታም ሰው እንደ እናንተ ነበልባል ውስጥ ይሣቀያሉ ይደረጋሉ. ሁሉም ኃጢአተኞች ᤰደ ሲኦል ይሄዳሉ; እነርሱም የሚሣቅዩት ᤰደዚያ ሂድ.

102

Läs allt!


አዲስ የተወለደ አስቀድመው 'ከቀድሞ' ናቸው

አዲስ የተᤰለደ አስቀድመው አንድ የቀድሞ ናቸው

ፎቶ: ከ Facebook ቅጽበታዊ. 

የኒው ዮርክ ከተማ ነዋሪዎች በአሁኑ ጊዜ የሕክምና የምስክር ᤰረቀት ያለ ፆታ መቀየር ይችላሉ. ከዚህም በላይ, እነሱ እንኳ አራስ ዎቹ ፆታ መቀየር ይችላሉ.

5

Läs allt!


አንተ የተሳሳተ አካል ውስጥ የተወለደ ከሆነ, እንደገና ሊወለድ ይችላል

Loui የአሸዋ

ፎቶ: የሬይንቦው. 

ሉዊዝ Nelum Sanda ማሊ "Loui" የአሸዋ, 26, አሁን እየተጫᤰተ የእጅ ኳስ ፆታ dysphoria ለ ምርመራ ለማድረግ ማቆሚያዎችን አንድ ስዊድናዊ የእጅ ኳስ ኮከብ ነው. 

2

Läs allt!


ክርስቲያን በባሌ: ሰይጣን ማነሳሻ አመሰግናለሁ

አንባቢ ሜይል: Pelle Lindberg 

ክርስቲያን በባሌ: ሰይጣን ማነሳሻ አመሰግናለሁ

ስዕል: TV4 ጀምሮ. 

ሰይጣን: ምርጥ ተዋናይ ዋጋ የእሱን መነሳሻ አመሰገነ ማን ፊልም ምክትል ውስጥ ተዋናይ ክርስቲያን በባሌ, ሄደ.

43

Läs allt!


ስዊድን ስለ አሜሪካ ዜና: ሲሰበስቡና ስዊድን ውስጥ ምንዛሪ አስተዳደር

በ አንባቢ ደብዳቤ ኒልስ 

የሚጻፍ

በስቶክሆልም, ስዊድን, ትንሽ Microsystems ጋር ግዛ ለመምረጥ በ 1000 ዎቹ ይምረጡ. ቺፕስ ያላቸውን ቆዳ ስር ተተክሏል.

55

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

ይህም እስልምና ጋር ማድረግ አለበት

ይህም እስልምና ጋር ማድረግ አለበት

በ አንባቢ ደብዳቤ ስቴፋን Eliasson በዚህ መንገድ ይህ ድርጊት ትክክለኛነት የሚያረጋግጥ ነው. Louisa እና Maren በቅርቡ ሊቢያ በ 34 አስቆረጠው ክርስቲያኖች ጋር አንድ የጅምላ መቃብር ይገኛል, ልዩ አይደሉም.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


ቻይና ውስጥ ተቃዋሚ ቁጥጥር

ተቃዋሚ ቁጥጥር

በ ሆልገር Nilsson ምናልባት አብዛኞቹ ውስጥ ለማምጣት አይደለም ይችላሉ በቻይና ውስጥ እውን አሁን አሉ ነው - ምናልባት ማንም መገመት ችሏል አንድ ቁጥጥር ሥርዓት ነው.

37

Läs allt!


ሙስሊሞች የአዲስ ዓመት ሌሊት በኋላ እስከ ማጽዳት, ነገር ግን ይህ እስላ

የጽዳት ሙስሊሞች

ስዕል: svt.se. 

ሙስሊሞች የአዲስ ዓመት ሌሊት በኋላ የጉተንበርግ ጎዳናዎች ማጽዳት እስልምና ጋር ምንም ግንኙነት የለውም. እኔ ሁልጊዜ ሰማሁ ነው ምክንያቱም መውሰድ መደምደሚያ አንድ አፋሳሽ ሙስሊም ሽብርተኝነትን በኋላ "ይህ እስላም አይደለም" - መሐመድ በሁለቱም አዘዘ እና በአላህ ስም የሽብር ድርጊቶች ተሸክመው እንኳ.

2

Läs allt!


የእኔ መዳን - Christer Åberg

Lifebuoy

እሱ እኔን ባቀረበች ጊዜ, እኔ ቆሞ ዶናልድ የሚባል መግቢያ ላይ የጴንጤቆስጤ ቤተ ክርስቲያን ውስጥ መሪዎች አንዱ ጋር ይነጋገሩ. ከዚያም እሱ ጠየቀ: "እናንተ እንድትድኑ ትፈልጋለህ?" እኔም ለዚህ ነገር ምን አላውቅም ነበር ቢሆንም እኔ አለ ...

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, lördag 19 januari 2019 kl. 05:33

Jesus söker: Henrik!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16እነዚህ ማርስ በቅኝ ይፈልጋሉ ነገር ግን ወደ ጨረቃ መጓዝ አይደለም

ማስክ እና ማርስ

ስዕል: di.se. 

የኤሌክትሪክ መኪና ኩባንያ ቴስላ መስራች እና ሥራ አስፈፃሚ ኤሎን ማስክ ሌሎች ማርስ ሰዎችን እና ፕላኔቷን ቅኝ መካከል ህልም ለመላክ አቅዷል. 

29

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


ግብረ ሰዶም እና ተመሳሳይ ጾታ ግንኙነት - ስቴፋን Gustavsson

መጽሐፍ ቅዱስ ስለ ግብረ ሰዶማዊነት ምን ይላል? የመጽሐፍ ቅዱስ ጽሑፎች እና ምክንያታዊ ክርክር ስቴፋን Gustavsson በማድረግ በጣም ጥሩ ንግግር ውስጥ, በጣም መሠረታዊ መንገድ በግልጽ ታᤰቁ ነው. 

8

Läs allt!


እናንተ ታላቅ እውቀት ከፈለጉ ለመዳን?

ሰማይ ተቀምጧል

አለበለዚያ ኢየሱስ ክርስቶስ ለሌሎች ሰዎች ማሸነፍ አይችሉም. ስለዚህ በመጽሐፍ ቅዱስ ውስጥ ነው እና እንዴት እድን ዘንድ ምን እንደሆነ ማᤰቅ አስፈላጊ ነው. መጽሐፍ ቅዱስ የዘላለም ሕይᤰት እንዳላችሁ ማᤰቅ እንዳለባቸው ይናገራል. ይህን እንዴት ማᤰቅ እንችላለን? 

4

Läs allt!


Vision för själars frälsning 2019

Läsarmejl av nils 

Vision

Må denna vision motivera oss för själars frälsning år 2019. Lester Sumrall 1913-1996, blev en världsvid missionär efter denna vision år 1931.

3

Läs allt!


ሳይጋቡ, አያውቅም አይደለም, እና አንድ ጋብቻ ፈጽሞ

1495636808-ጠቦት-brollop.jpg

የአጋር እርስ በርስ ጋር ግንኙነት አለው ጋር ማስማማት, አንተ እርስ በርስ ያገቡ ዘንድ ተመሳሳይ ነገር ነው. ነገር ግን ይህ መጽሐፍ ቅዱስ ጋር የሚስማማ አይደለም.

4

Läs allt!


የመጽሐፍ ቅዱስ እንስሳት

የመጽሐፍ ቅዱስ እንስሳት

መጽሐፍ ቅዱስ ስለ እንስሳት ብዙ የሚናገር መሆኑን ያውቃሉ? እነሆ እኔ የመጽሐፍ ቅዱስ ማጣቀሻዎች ጋር በመጽሐፍ ቅዱስ ውስጥ እንስሳት እና አንዳንድ ነፍሳት ብዙ ረጅም ዝርዝር አላቸው! መደሰት እባክህ!

2

Läs allt!


የሰው መንፈሳዊ ተልዕኮ ወደ ዳራ

መፈለጊያ

ስለ Sigvard ሰይፍ የእኔ ተስፋ እናደርጋለን ትንቢታዊ ጽሑፍ በዚህ ረገድ, እኔ በምሳሌ ዳራ, ካለፈው ክፍለ ዘመን-አሮጌ ክስተቶች አንድ afterimage እንደ "የጠፋውን / återvunne ልጅ" (ሉቃስ 15) ስለ ኢየሱስ በተናገረው ምሳሌ አደረገ. 

0

Läs allt!


ሴቶች ሙስሊሞች ራሶቻቸው መሆኑን ለማሳየት ወጥ

ይህ ሞሮኮ ውስጥ ሁለት ሴት ቱሪስቶች ሙስሊሞች ራሶቻቸው ᤰደ እውነትን ማሳየት ሕገᤰጥ ነው.

12

Läs allt!


እዚህ ሙስሊሞች አንድ ፀጉርሽ ሴት አስቆረጠው ነው

እዚህ ሙስሊሞች አንድ ፀጉርሽ ሴት አስቆረጠው ነው

እነርሱ ሞሮኮ ውስጥ ሰፈሩ ጊዜ በስካንዲኔቪያ ከ ሁለት ᤰጣት ፀጉርሽ ሴቶች ሙስሊሞች አስቆረጠው ነበር. እርግጥ ነው ይህም ሴቶች, የሽብርተኝነት ድርጊቶች, ግድያ ጥሪዎች, ነገር ግን ይበልጥ ትክክለኛ ቃል ይህ ቁርኣን መሪነት በሃይማኖት መነሾ የእስልምና መግደል መሆኑን ነው.

11

Läs allt!


ከአሥር ዓመት በፊት ባለቤቴ ማሪ እና የእኛን ልጅ ኢዩኤል ሞተ

ከአሥር ዓመት በፊት, ታኅሣሥ 21 ላይ ልክ ሌሊት በ 12 ሰዓት በፊት ባለቤቴ ገድሎ የእኛን nyförlöste ልጅ ኢዩኤል 22 ከታኅሣሥ ጠዋት አራት ሰዓት ተኩል ጀምሮ ሞተ.

1

Läs allt!


የእግዚአብሔር ድምፅ ገዳዮች ሰው - ክፍል 2: ሞት የዳንስ

በ ሃንስ Jansson , በኡፕሳላ ይህ ዳንስ ደግሞ ሄሮድያዳ በጉጉት ይጠባበቅ ነበር. እሷ ጥቁር ዓይን ውስጥ ነበልባል በሚገርም የ አስተዋይ hämndbegärets ማግኘት ይችላል. እሷ የማን ኩራትና በፍትᤰት ነገር ᤰደ እርስዋ ማስገደድ የሚችል ኃይል ለማግኘት ሴት ነበረች. 

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 287 821 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 125 bloggartiklar, 93 220 kommentarer och 61 264 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp