Surfar nu: 579 www.apg29.nu

Walt Disney sexbilder in Kinderfilme

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Was ist es, dass Ihre Kinder sehen und gehirngewaschen von?

Warnung von sehr bedenklich Bilder in den Walt Disney Zeichentrickfilme für Kinder. 

Das Kaninchenloch in Alice und Märchenland ist eine Vagina.

Minnie Kleid an einem Film Fälle zeigen einen Penis.


Ein anderes Bild von einer Figur, die wie ein Penis in The Little Mermaid aussieht.


Die Hügel des Lion King zeigen nackte Brüste.

Das Plakat für den König der Löwen zeigen eine nackte Frau.

Jessica Rabbit in dem Film "Who Framed Roger Rabit" hat keine Unterwäsche.


Eine nackte Frau im Fenster des Films Bernard und Bianca.


Der Schatten in dem Film Toy Story zeigt Oralsex.


Sechs der Bild an der Wand in dem Film Monsters, Inc. 


Hochzeit officiant ist sexuell in der ursprünglichen Version von The Little Mermaid beeinflusst. In der neueren Version geändert wird. Disney verteidigte sich, dass es ein Knie war ...


Auf dem Plakat für The Little Mermaid gibt es einen Penis. Er malte das Bild verteidigte sich damit, dass er nicht sehen, dass es ein Penis war, bis alles in Produktion war.


Ariel nackten Hintern in The Little Mermaid.


Der Schatten von Peter Pan.


In das Plakat für den Film Der Film Konfitüren, das Wort Sex.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457813216-sex-i-lejonkungen.jpg

In dem Film gebildet König der Löwen wie der Staub das Wort Sex. Aber Disney sagt, es wird SFX stehen - das Unternehmen, das den Ton gemacht.


Das Wort Sex wird in Der Glöckner von Notre Dame gesehen.


Das Wort "Sex" ist unter den Blättern im Dschungel.


Donald Duck - ein Sex-Spielzeug?


Ein Mädchen, das ein Donald Duck Spielzeug Reiten ...

Film Bilder oben blinkt nur Vergangenheit. Oft wird die Nachricht versteckt und Sie es nicht bemerken. Aber ist die Botschaft dort, und wahrscheinlich steckte sie unbewusst im Gehirn. Je mehr Sie bei Filmen so aussehen, desto mehr stecken sie fixiert.

Das Mädchen über dem Spielzeug Donald Duck denkt wahrscheinlich nicht, wie es aussieht. Auf diese Weise Kinder Gehirne in einer zunehmend sexfixerad und unmoralischen Welt abgestumpft.

Was Sie Ihre Kinder beobachten lassen? Und was sehen Sie sich selbst?

Kann es wirklich so dämonisch sein, dass der Film von Walt Disney ist wie diese Bilder zeigen? Ein Bild, einige Zufall, zwei Bilder, okay ... Aber in Film nach dem Film? Der Kauf, der ich nie!


endlich:

Disney fördert Homosexualität


In Bambi, das Wort "Homosexuell" (Homosexuell) unter den Blumen. Es gibt auch eine Biene vor dem Wort. Dies hat weit ausgelegt worden, um die Nachricht als Buchstabieren "sein Homosexuell" (als Homosexuell) - eine unterschwellige Botschaft, die junge Menschen lädt bei homosexuellen Aktivitäten zu engagieren.


Disney Namen hat 666


Das Logo von Walt Disney hat die Zahlen 666, die die Teufels Zahl ist.


Was sollten Sie tun?

Geben Sie Ihrem Kind Jesus Christus! Auf diese Weise Ihre Kinder sind von dieser Art von Schmutz geschützt!

Ich glaube nicht, Sie müssen (oder sollten) verbieten Ihre Kinder Filme zu sehen, aber wenn sie Jesus empfangen, werden sie ihm folgen, und den verführerischen Reiz der Welt wird scheitern!

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

35 kommentarer

Katrina 12/3-2016, 23:42

Jag måtte har varit blind...har inte observerat detta.

Svara


Jeanette Aldén Wijk 13/3-2016, 00:37

Svar till Erika. Det fanns flera uppenbara bevis på dessa bilder. Walt Disney Company, är inte så oskyldiga, som man kan tro.

Svara


Kalle 13/3-2016, 02:33

Vissa av dessa kan förklaras. Vissa är långsökta. Men vissa är helt solklart medvetna. Men som jag har sagt tidigare finns det något mycket värre hos Disney och Hollywood än dolda budskap, och det är den skeva moral man hjärntvättas av. Fula människor är onda. Äktenskapsbrytare är hjältar som räddar ungdomskärlekar från tråkiga äktenskap. Våld är lösningen på alla problem. Pengar är lycka. Och så vidare.

Svara


Bertil Rosenius 13/3-2016, 08:15

Christer! Har du personligen gått igenom alla dessa videos, eller är det en sammanställning av vad du fått fram när du sökt internet?

Svara


JL 13/3-2016, 08:54

Christer, du vet att vissa av bilderna är fejk. Det är fegt att bara ta bort mina inlägg och låtsas som inget.

Svara


Erika 13/3-2016, 09:34

Svar till JL. Mitt inlägg är också borta , dåligt! Håller med att vissa bilder kanske är dåliga men vissa måste man ha dålig fantasi för att få det till något med sex att göra

Svara


Susse 13/3-2016, 10:07

Bertil

Svara


Susse 13/3-2016, 10:11

Y o u t u b e

Svara


Bertil Rosenius 13/3-2016, 11:19

Svar till Susse. Hej! Ang: Sun, 13 Mar 2016 09:17:00 Jo, jag är väl lite trögtänkt skall erkännas, men vad menade du?

Svara


Ulf 13/3-2016, 13:54

Detta är "subliminal manipulation" och är en mycket medveten strategi för att manipulera människors psyke. Ögonblicks sekvenser som är knappt registrerbart för ögat men likväl upptas i det omedvetna. Det finns en tydlig agenda från fienden att bryta ner barns sinnen och göra det mottagliga för synd o mörker..... Må vi vara på vår vakt för Jesus Kristus kommer snart!

Svara


S 13/3-2016, 13:55

Ni som skriver att det är fejkade bilder. Ta reda på fakta innan tycker jag. Varför inte titta igenom och pausa filmerna.

Svara


Bertil Rosenius 13/3-2016, 14:28

Svar till S. Har Du peronligen tagit reda på fakta och tittat igenom/pausat filmerna - Ja eller Nej? Jag frågar för jag vill vet och jag har inte möjlighet. Men vi skall bara inte sprida vidare teorier utan att de är bekräftade. Så fråga är: Har Du eller någon gått till källan med allt detta?

Svara


jon 13/3-2016, 16:06

Ska man kolla upp alla så tar det tid. Jag kikade på "Alice i underlandet" och där har man i alla fall ingen vagina i filmen.

Svara


Thomas P 13/3-2016, 16:31

The evil world of Disney https://www.youtube.com/watch?v=SMAbTvUNkkY

Svara


Kerstin 13/3-2016, 16:35

Ja har inte heller tittat igenom filmerna men det stod på nätet att föräldrar blivit upprörda av ett omslag och att de nakna brösten i Bernhard o Bianca först setts när filmen kom på video när man kunde pausa så då stämmer väl dem iallafall.

Svara


Kalle 13/3-2016, 17:01

Svar till Thomas P. Det finns mycket ondska hos Disney, men det där är ju 100%-igt foliehatteri. Du måste driva med mig, är det sånt där larv du drar dina anti-israeliska konspirationer från?

Svara


Thomas P 13/3-2016, 18:54

Svar till Kalle. Är det så en kristen broder i Jesus bör tilltala en annan broder? Om du tittar på bilderna ovan så ser du att även Christer tar upp samma eller likartade saker. Ja, jag är som flera andra kristna bröder inte övertygad att staten Israel är av Gud. Låt det stanna där istället för att spy galla och trycka ner dina opponenter i skorna.

Svara


Kalle 13/3-2016, 20:02

Svar till Thomas P. Du länkade en helt löjligt fjantig foliehattsvideo, och den gjorde mig fundersam på, är det sådant material du bygger dina anti-Israeliska teser på? Det är inte sunt. Bilderna ovan som du nämner är till stor del också är långsökta, även om vissa verkligen inte är det. Det här är problemet med vår tids så kallade kritiskt tänkande människor. Man glömmer att vara kritisk mot materialet som ska bevisa problemen, så allt möjligt skräp slinker med. Hur ska man bli tagen på allvar då?

Svara


Katrina 13/3-2016, 21:06

Se här http://www.expressen.se/omtalat/nyheter/nicole-hittade-den-har-symbolen-pa-sin-dotters-leksak--nu-vill-hon-varna-andra/ Stämmer detta eller ej

Svara


Christer Åberg 13/3-2016, 23:17

Svar till Katrina. Ser man på. Till och med FBI kände till pedofil-symbolen. Tips: Det är lättare att länka om man använder knappen här under "Korta länk". Då blir det så här: www.apg29.nu/a/7n4

Svara


Jonas 13/3-2016, 23:17

Källkritik ! Apophenia !! Varför utgå från att världen är "ond" och full av "förföriska lockelser"? - att vara människa och leva innebär både att göra och känna gott/ont (även om kanske inte avsikten var att göra någon något ont); det är ju det som är livet. Vad man ska ge sina barn är en helt annan diskussion - en MYCKET viktig sådan. Personligen tycker jag inte att man "ska ge" sina barn Jesus eller någon annan religon - ge dem förmågan att tänka själva och kritiskt och om de sedan väljer att bli frälsta eller ej är deras ensak och inte föräldrarnas!

Svara


Kalle 13/3-2016, 23:48

Svar till Jonas. Jesus är det bästa som man kan få, det vet alla som har Jesus. Klart att det är Jesus man vill ge då.

Svara


Ulf 13/3-2016, 23:50

Svar till Jonas. Det finns inget som heter neutralitet eller opåverkbar när det gäller människor. I synnerhet inte barnen. Däremot kan vi påverka VAD barnen ska formas av. Det är en illusion att tro att vi själva kan bestämma över vad och hur vi ska tänka...

Svara


Kerstin 14/3-2016, 00:15

Svar till Jonas. Om du läser Bibeln Jonas och har rätt ögon på dig så förstår du att världen är i den ondes våld. Att säga någonting annat är bara banalt o löjligt då det ju är såå uppenbart för varje levande individ. Kanske du inte har läst Bibeln eller är frälst eller har rätt ögon på dig för att se detta så uppenbara? Varje förälder vill väl sitt barns bästa? Skulle inte du vilja det.om du hade barn? Eller kanske du har barn? Då du förmodligen inte är frälst av resonemanget att döma så har du ju förmodligen ingen aning om vad det innebär att vara frälst eller att ta emot Jesus. Du har förmodligen inte heller en aning om hur farligt det är att leva som icke frälst och sen hinna dö innan en eventuell frälsning? Som frälst vet man att har man inte tagit emot Jesus och blivit frälst i detta livet innan man dör så är man riktigt illa ute. Man kommer då till helvetet för man har inte hunnit få sina synder förlåtna genom frälsningen då man tagit emot Jesus. Som förälder vill man verkligen inte utsätta sina barn för att eventuellt komma till helvetet om.de skulle råka dö. Så självklart är det en kristen förälders första prioritet att låta sina barn få ta emot.Jesus och bli frälsta.. Jesus dog för dig me och du har oxå chansen att ta emot honom.och bli frälst. Men du måste själv vilja söka efter honom.och bulta på dörren.. Han kommer aldrig tränga sig på dig om du inte själv vill. Men det är ditt liv det handlar om och bara du får stå för dem konsekvenser du tar i detta livet. Du kan välja mellan en evighet i Himlen eller en evighet i helvetet.. Och detta min vän är Sanningen och ingenting annat.. Jesus älskar dig.. AMEN 💜

Svara


CoopCale 14/3-2016, 00:20

Går man över till Disney's övriga material från Disney channel så blir det övertydligt. Dan Schenider är en judisk pedofil med fotfetish.. finns massor av material där han sexualiserar 12-13 åriga skådisar i dessa program där de "sputar sperma" på varnadra eller zoomar in på nakna fötter. Miley Curys hjärntvättades av de som styr i det fördolda till att bli en promoter utav lössläppthet och omoral. Det finns siter som förklarar det ganska bra åt oinvigda. http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/miley-cyruss-bb-talk-celebrates-child-abuse/ http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/return-oz-creepy-disney-movie-blatantly-mind-control/

Svara


Jeanette Aldén Wijk 14/3-2016, 01:45

Svar till Jonas. Det goda Du beskriver, är Skapat av Gud. Det onda är en konsekvens av Satans uppror. Som kristen, har man en trygghet i, att ha fått Den Helige Ande inom sig. Mycket ÄR ont i världen och mycket som lockar, ÄR inte bra. Varför ska man utsätta sig för onödiga händelser i livet? Rent farliga ibland? Att tala med barnen om Jesus, är det naturligaste man kan göra! Men bara för att man talar om Jesus med barnen, från början, betyder inte det att man indoktrinerar dem. Inte kan man väl "indoktrinera" sina barn, med den som har skapat dem? Varje människa måste själv ta emot Jesus i sitt hjärta. Jesu Frid

Svara


Christer Åberg 14/3-2016, 02:25

När Bernard och Bianca susar fram i sin sardinburk i sin film från 1999 går det riktigt fort. När bilden på den nakna kvinnan i fönstret upptäcktes i filmen Bernard och Bianca så tvingades Disney att dra tillbaka 3,4 miljoner kopior av filmen. (www.apg29.nu/a/26t) Man kan tycka att det är märkligt hur en bild på en naken kvinna kan smyga sig in i en tecknad barnfilm.

Svara


Magnus 14/3-2016, 10:40

Svar till Christer Åberg. Kolla in gbglass logga, samma symbol. Och deras vatikanclown som gör 666 tecken. Märkte det i sommras.

Svara


Fiffi 14/3-2016, 13:13

Kan detta vara sant? Tänk alla andra filmer då? Måste finnas överallt..

Svara


S 14/3-2016, 13:25

Det är ju inget som kan döljas helt och hållet därför är det ett samarbete med eliten som drar i alla trådarna där satan är bakom. Dom använder till och med små barn och bebisar för fruktansvärda ja det asså Gud hjälpe oss.. Det gör så ont i hjärtat när jag tänker på barnen i vår värld tårarna rinner. En del kallar det konspirationsteorier men tyvärr den här världen är så ond jag vill att Jesus ska komma nu och rädda barnen. Ja oss alla såklart. Ge barnen Sanningen och livet Amen Min yngsta 1.5 år kommer och sätter sig på knä brevid mig knäpper händerna, blundar och viskar tyst vi säger Amen tillsammans.

Svara


Karin Ström 14/3-2016, 18:51

Svar till Jonas. Jonas, vet du att frälst betyder räddad? Räddad från evig död till evigt liv! Det finns inget annat alternativ! Föräldrar som älskar sina barn vill ge dem det bästa. En förälder kastar inte medvetet sina barn i dödens käftar! Jesus är barnens, ja allas bästa vän, för den som tar emot honom!

Svara


maria 17/3-2016, 22:16

Tack Christer för denna information! Jag läste en artikel för några år sedan att detta förekom, men visste inte att det verkligen var sant. Vill 'helt apropå' också informera om att alla bilder på ugglor som nu är så vanligt förekommandebåde som prydnadsföremål och mönster på kläder osv. är Illuminatis' symbol så undvik att sponsra det. Mörkret är verkligen mörkt nu - men bara ett kort tag till!

Svara


Emanuel Hjälmarö 17/10-2018, 17:09

"Ringaren i Notredam"-bilden föreställer väl en naken kvinna i lågorna också, helt enkelt.

Svara


Ulf S 18/10-2018, 18:23

Det finns en psykologisk benämning för fenomenet, nämligen:Subliminal manipulation. Detta används för att påverkadet omedvetna el det undermedvetna, som det också kallas. Väldigt utstuderat, medvetet för att påverka människor i en viss riktning. Används ofta i reklam, tidningar, film, tv etc.

Vi behöverJesu blods beskydd!

Svara


Harald 18/10-2018, 20:33

Det ligger nog mycket i betraktaren ögon hur man tolkar bilderna. Har man en pervers fantasi pga undertryckt sexualitet skapad av en religös miljö så är det inte så konstigt.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 37, söndag 15 september 2019 kl. 15:15

Jesus söker: Sigrid, Siri!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 15 september 2019 07:25

Bed för Cancersjuka Rebecka att hon får rätt hjälp för sin cancer och det NU. Bed till Jesus om ett helande. Tack alla ni som ber. Herren välsigna er.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp