448 online! | Sidvisningar idag: 41 831 | Igår: 144 142 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av? 

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Kaninhålet i Alice och underlandet är en vagina.

Mimmis klänning på ett filmfodral visar en penis.


Ytterligare en bild på en figur som ser ut som en penis i Den lilla sjöjungfrun.


Kullarna i Lejonkungen visar nakna bröst.

Postern för Lejonkungen visar en naken kvinna.

Jessica Rabbit i filmen "Vem satte dit Roger Rabbit" har inga underkläder.


En naken kvinna i fönstret i filmen Bernad och Bianca.


Skuggan i filmen Toy Story visar oralsex.


Sex i bilden på väggen i filmen Monster, Inc. 


Vigselförrättaren är sexuellt påverkad i originalversionen i Den Lilla Sjöjungfrun. I den nyare versionen är det ändrat. Disney försvarade sig med att det var ett knä...


På postern till Den Lilla Sjöjungfrun finns det en penis. Han som målade bilden försvarade sig med att han inte såg att det var en penis förrän allt var i produktion.


Ariels nakna rumpa i Den lilla sjöjungfrun.


Skuggan av Peter Pan.


I postern till filmen Filmen Trassel står ordet sex.

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1457813216-sex-i-lejonkungen.jpg

I filmen Lejonkungen så bildas dammet till ordet SEX. Men Disney påstår att det ska stå SFX - företaget som gjorde ljudet.


Ordet sex syns i Ringaren i Notre Dame.


Ordet "sex" finns bland löven i Djungelboken.


Kalle Anka - en sexleksak?


En flicka rider på en Kalle Anka-leksak...

Filmbilderna här ovan bara blixtrar förbi. Ofta är budskapet dolt och man lägger inte märke till det. Men budskapet finns där och förmodligen fastnar det omedvetet i hjärnan. Ju mer man ser på sådana här filmer, ju mer klistras det fast.

Flickan här ovan på Kalle Anka-leksaken tänker man nog inte på vad det ser ut som. På det här viset avtrubbas barns hjärnor i en alltmer sexfixerad och omoralisk värld.

Vad låter du dina barn se på? Och vad ser du på själv?

Kan det verkligen vara så att Walt Disneys filmproduktion är så demonisk som dessa bilder visar? En bild, visst tillfälligheten, två bilder, okej... Men i film efter film? Det köper jag aldrig!


Till sist:

Disney gör reklam för homosexualitet


I Bambi står ordet "gay" (bög) bland blommorna. Det finns också ett bi framför ordet. Detta har allmänt tolkats som stava ut meddelandet "be gay" (bli bög) - en subliminalt budskap som uppmanar ungdomar att ägna sig åt homosexuella aktiviteter.


Disneys namn har 666


Loggan i Walt Disney har siffrorna 666, som är Djävulens tal.


Vad ska du göra?

Ge dina barn Jesus Kristus! På det viset blir dina barn skyddade från sådan här smörja!

Jag tror inte du behöver (eller ska) förbjuda dina barn att titta på film, men om de får Jesus så kommer de att följa honom och världens förföriska lockelse kommer att misslyckas!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 12 mars 2016 22:32 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


23 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Janne

Det var lite långsökt hitta 666 i loggan Walt Disney. Tror inte det var syftet med skrivstils loggan. Om man vill kan man hitta både de ena och andra i olika tecken beroende vilket syfte man har, var inte så konspirstoriska.

Svara -   - 29/12-18 10:25 -


Eva

Håller med Christer i det här. Han är inte den förste att påpeka alla sex-anspelningar i många disneyfilmer. Lömskt dolda i andra tecknade figurer. Extra sataniskt känns det när det riktas till barn. En gång såg jag en tecknad film med ett barnbarn (kan inte svära på att det var disney). Det var en tecknad sexig kvinnlig agent som gick omkring och vickade på rumpan samtidigt som hon sjöng halvt förröriskt. Kände mig både generad och halvt chockad, men barnbarnet var helt uppslukad av filmen så jag hade inte hjärta att stänga av. (Jag var ju inte heller hemma, utan hos hennes familj). Sa ändå till min son att jag tyckte det var en "knepig" och konstig film för barn och det höll han med om.

Svara -   - 29/12-18 17:10 -


JL

När jag ser bilderna så ser jag två saker. Jag ser det som titeln säger och jag ser det människor som hittar fel i allt säger. Bernard och Bianca är garanterat inget bra men det finns saker som är rent påhitt

Svara -   - 29/12-18 17:15 -


Mikael N

Bilderna är av lite blandad kvalitet. Bilden från Bernhard och Bianca är äkta. Uppenbarligen ville någon spela ett spratt, och det resulterade i att Disney fick returnera en utgåva av filmnen. Bilden från Monsters Inc. skall enligt Snopes vara fejk. I några av bilderna är den sexuella anspelningen rätt långsökt (jag säkert kunna hitta dolda sexuella eller sataniska budskap i mina tapeter om jag gick runt och undersökte i min lägenhet).

Svara -   - 29/12-18 17:50 -


HP

Även Jehovas vittnen har subliminal images
https://www.youtube.com/watch?v=jLRUv-vkGzM
Eliten äger JW

Svara -   - 29/12-18 19:34 -


Stefan Jonasson

Jag tycker det är löjligt att försöka.. Hitta dolda budskap i allt möjligt... Jag känner folk som lider av psykiska problem som hittar budskap och tecken i allt möjligt... Den som letat rätt på sexuella grejer i barnfilmer har säkert undermedvetna sexuella problem.. Om det står live på en LP skiva och läser den baklänges står det evil... Men det finns subtila budskap i en del musik även filmer... Jag drog en hevy metall skiva baklänges en gång... Rösten sa i am satan i Will burn your i Will chrush your bones... Håret reste sig på mig.. Jag var ganska vidskeplig på den tiden... Nu fruktar jag inte längre den övernaturliga ondskan längre för jag vet att JESUS har aväpnat alla makter och väldigheter. På korset

Svara -   - 29/12-18 20:00 -


Solweig

Jag ser väldigt tydligt , vad det är , helt vansinnigt , sex överallt .

Svara -   - 29/12-18 20:26 -


SA

Tycker inte man behöver leta , det syns tydligt , helt vansinnigt 🤨

Svara -   - 29/12-18 21:16 -


Nisse

Det här påminner mig om svenska alliansmissionens förra logotyp, som vissa tyckte liknande ett par minimala bikinibyxor med en navel över, och därför undrade om alliansmissionen hade blivit en del av "tros-rörelsen".

Svara -   - 29/12-18 23:09 -


Leif

Svar till Janne.

Tydligen försvann av någon konstig anledning mitt inlägg om att det även finns en fjärde sexa i bokstaven T?

Svara -   - 30/12-18 05:30 -


Leif

Här krävs vishet. Den som har förstånd kan räkna ut odjurets tal, för det är en människas tal, och talet är 666 .

(Uppenbarelseboken 13:18)

Svara -   - 30/12-18 06:13 -


Monika

Nu har det gått lite väl långt när man ser sexuella anspelningar i dom här bilderna. Det säger någonting om personen själv att man har snuskig fantasi. Kan berätta att jag på mitt arbete en gång hade en blomma som hade en del små utväxter som några arbetskamrater tyckte liknade små snoppar. Gjorde mig av med den blomman eftersom jag inte orkade höra det hela tiden. Kändes oerhört kränkande. Ta bananer t ex hur många som har snuskig fantasi liknar inte det vid snoppar. T ex personer som har ett namn som börjar med W. En del tycker det ser ut som en rumpa. Det går att se sex i det mesta. Jag tycker att Apg29 spårar ur när man tar upp sådana här saker.

Svara -   - 30/12-18 07:31 -


Jonathan

Sök efter respektive bild på nätet, kolla originalfilmen. Så kommer du/ni se att flera av dem inte alls innehåller den sexuella anspelning här. Lätt bli lurad på nätet. En gammal klassiker http://www.bonsaikitten.com

Svara -   - 30/12-18 08:16 -


Jonathan

hm. länken fungerar inte längre; men fenomenet bonsaikatt finns beskrivit på Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/Bonsaikatt, och en spegling av den ursprungliga sidan här: https://www.ding.net/bonsaikitten/index.htmlhttps://www.ding.net/bonsaikitten/index.html

Det var alltså en skämtsida, som de som gjorde inte kunde tänka sig att någon skulle gå på, men många gjorde det.
Vad jag var ute efter var: källkritik. Kolla källan. Tänk själv.

Svara -   - 30/12-18 08:36 -


Solweig Andersson

Jag för min del ser väldigt tydligt på bilderna , vad det är , och är inte det minsta förvånad , överallt anspelning på sex , helt vansinnigt att ha , tex på Mimmi .

Svara -   - 30/12-18 13:25 -


vanessa

Svar till HP .

Jag tittade på videon, och den får mig att ställa frågan: vågar man gå ut i skogen som kristen eller ägs den också av eliten? Tar jag bild på ett gammalt träd så är det ju fullt av "subliminal images", man kan ju se massa knöliga ansikten på en trädstam.

Nej, den videon passerar inte mitt källkritik-filter

Svara -   - 30/12-18 14:17 -


Bertil Rosenius

Svar till Leif.

Men då spårar ju hela inlägget ur, för då blir det ju 6666... hm!

Svara -   - 30/12-18 14:23 -


Jessica

Svar till Jonathan.

Ett gott råd i alla lägen Jonathan. Man måste alltid tänka själv.

Svara -   - 30/12-18 14:33 -


Solweig Andersson

Det var ju bilderna som var utlagda åå apg 29 det handlade om , och inget annat , den som inte såg vad det var , kan jag inte förstå, och det hat inget stt göra man har snuskig fantasi eller inte att göra .inte det minsta .

Svara -   - 30/12-18 14:48 -


Leif

Svar till Bertil Rosenius.

Men det kanske är 4 sexor som är djävulens tal eftersom 3 sexor är en människas tal? 🙄

Svara -   - 30/12-18 15:58 -


Bertil Rosenius

Svar till Leif.

Ja, vem vet Leif - man kan få till det mesta av mycket.

Önskar dig ett gott slut på året och gott nytt - 👍!

Svara -   - 30/12-18 16:26 -


Bertil Rosenius

Svar till Jonathan.

Ja, vi måste kolla källan, så inte allt vi pekar på blir urvattnat. Lärdomen av: "Vargen kommer", borde vi väl alla ha tagit till oss vid detta laget. Den sagan handlar ju om att tillslut blir allt bara sagor, tom den orubbliga sanningen...

Svara -   - 30/12-18 16:39 -


Leif

Svar till Bertil Rosenius.

Detsamma Bertil, och givetvis önskar vi då också alla andra skribenter och läsare Gott nytt år... 😍

Svara -   - 30/12-18 16:43 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

3

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

18

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

52

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

4

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

6

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

31

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

5

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, onsdag 16 januari 2019 kl. 05:07

Jesus söker: Hjalmar, Helmer!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!


Antikristligt kontrollsystem i Kina

Antikristligt kontrollsystem

Av Holger Nilsson Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!


Profetia om sambo och moralupplösning

Att bo sambo, det vill säga att leva som gifta utan att vara gifta, är otukt och synd. Om detta är Bibeln väldigt klar och tydlig.

12

Läs allt!


Min frälsning - Christer Åberg

Livboj

När han hade hämtat mig stod jag och pratade med en av ledarna i pingstkyrkan i entrén som hette Donald. Då frågade han: "Vill du bli frälst?" Trots att jag inte visste vad detta var för någonting svarade jag...

0

Läs allt!


De vill kolonisera Mars men reser inte till månen

Musk och Mars

Bild: di.se. 

Elbilsbolaget Teslas grundare och vd Elon Musk planerar att annat skicka människor till Mars och drömmer om att kolonisera planeten. 

29

Läs allt!


Homosexualitet och samkönade relationer - Stefan Gustavsson

Vad säger Bibeln om homosexualitet? Bibeltexter samt förnuftsargument belyses på ett mycket grundläggande vis i ett mycket bra föredrag av Stefan Gustavsson. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 463 794 937 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 118 bloggartiklar, 93 143 kommentarer och 61 185 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp