1 013 online! | Sidvisningar idag: 75 774 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


Yintoni ofanele uyenze ukuba ukulahlekelwa i esihogweni obungunaphakade?

akuyomfuneko ukuba wenze nantoni na! Wena sele kulahlekile! Inye kuphela kufuneka ucinge kukuthi ukwamkela uYesu uMkhululi wakho kwi imeko wakho elahlekileyo.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 10 October 2018 12:39 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


7 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Robert

Exakt!

Lägg märke till mannen som blir ombedd av Jesus att följa honom. Mannen vill först gå och begrava sin far. Jesus ger då svaret ”låt de döda begrava sina döda och följ du mig”. Vi är i Guds perspektiv döda, men blir levande genom omvändelse och dop i Jesu namn och undfår så som gåva den Helige Ande!

Många kanske tvivlar på att den Helige Ande verkar i ens inre, men Gud själv är väl karl nog att hålla sina egna löften. Ibland får man höra att man är lite för mycket ”Jesus” men det är ju för att man lever. Halleluja!

Svara -   - 10/10-18 21:38 -


Stefan Jonasson

Jag tycker helvetet är ett svårt ämne vad menas egentligen att gå förlorad.... Ska GUD verkligen plåga och brännskada en människa i all evighet.... Den andliga verkligheten är nog så långt bortom vår fattnings förmåga.. Vi försöker beskriva och förklara men kommer till korta.. Ingen kan förklara evigheten.. Det är klart att det finns ett evigt straff.. Bibeln talar om motståndarna... 5 moseboken 7:10 GUD säger till MOSES men dem som hatar honom skall han vedergälla med undergång, ansikte mot ansikte han skall inte tveka när det gäller dem som hatar honom. Ansikte mot ansikte skall han vedergälla dem.. 2 tess 1:6 GUD är rättfärdig :han vedergäller dem med lidande som plågat er.. Och ni som plågats ska få lindring(tröst) tillsammans med oss. Och det sker när HERREN JESUS kommer från himlen och uppenbarar sig med sina mäktiga änglar, i 🔥 flammande eld 🔥 och straffar dem som inte vill veta av GUD OCH DEM SOM INTE LYDER VÅR HERRE JESUS EVANGELIUM dessa skall bli straffade med evigt fördärv, BORT FRÅN HERRENS ANSIKTE... OCH HANS HÄRLIGHET OCH MAKT när han kommer för att förhärligas i sina heliga... Bibeln är tydlig alla ska möta GUD ansikte mot ansikte.. Det finns inbyggt i människan GUDS medvetandet.. ⚖ RÄTTVISAN.. Att det finns en högre rättvisa.. Hedningarna på ön. Melite i apg 28:4 pratade om rättvisans gudinna när paulus blev biten av en orm 🐍 det finns i det mänskliga medvetandet.. Ondskan finns det vet alla människor... (även om några förnekar det) rättvisan kärlek förlåtelse... Ondskan måste möta rättvisan.... Kärlek och förlåtelse finns I frälsningen den befriar.. Och straffet upphävs.. Ps85:11 NÅD OCH SANNING SKALL DÄR MÖTAS, RÄTTFÄRDIGHET OCH FRID KYSSAS..

Svara -   - 11/10-18 00:22 -


Tessy

Det är så märkligt det här med att dömas till ett ” Evigt” helvete.

Jag kan bara inte förstå det. Vi människor lever en otroligt kort tid här på jorden i förhållande till den evighet som väntar oss efter döden. Vi föds oxå med olika förutsättningar att faktiskt kunna ”tro”. Föds man i Mellanöstern tex är det mest naturliga att följa Allah, då man annars riskerar att fängslas eller dödas.

Föds man i ett västerländskt samhälle är risken stor att du har föräldrar som är sekulariserade - därmed blir Gud något diffust och avlägset.

Vi föds och är olika som individer. En del är mer naivt lagda och har på så vis lättare att tro. En del är mer kritiskt och skeptiskt lagda, och kräver bevis och belägg för att kunna tro.

Ska man straffas till en brinnande ugn i all evighet, för att man haft olika förutsättningar i livet? Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Varför gäller nåden endast under den korta tid här på jorden och inte i evigheten?

Vet att det står mycket om helvetet i bibeln, men jag tycker det som jag lyft upp här är intressant att kunna diskutera. Tror inte Gud har något emot det.

Svara -   - 11/10-18 10:47 -


Tomas N

Svar till Tessy.

Det är mänskilt att fundera om det finns ett helvete och att det låter lite hårt det som står i Bibeln. Det här behöver vi kristna kunna bemöta i mötet med de som inte tror både nyfikna och skeptiska/kritiker.

Min erfarenhet är att huvudspåret i denna fråga leder till att man anklagar Gud. Bättre att fråga Gud med bevarad Gudsfruktan

I den moderna tiden så är det utan tvekan så att alla dessa möjligheter att ta del av olika njutningar och rikedomar kombinerat med den atesim och rena vetenskapstro som vuxit fram så har människan gått bort från Gud väldigt mycket mera än tidigare. Även det moderna industrialiserade samhället har ofta lett till en individualistisk livsföring som också bidragit till denna utveckling. Individualisering och ensamhet.

Tidigare i mera naturnära och kärva förhållanden ledde själva livet till att människor sökte olika former av gudar och religioner som svar på livets utmaningar. Hedningar omvände sig i stor utsträckning till kristen tro efter att nya förbundet instiftats ,därför att kristendom uppenbart var bättre och enklare. Även islam vann nog övertygelse delvis p g a sitt släktskap med kristendom fast där var militär makt avgörande

I en avskalad livsföring och levnadsvilllkor ser man mera ärligt och ödmjukt på livet och döden. Vi har så mycket av värdens frestelser som förblindar oss skulle jag säga

Svara -   - 11/10-18 12:03 -


Mikael W

Sverige

Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Svar: Jupp !

Nåden är då som bortblåst, men ännu finns nåd att få, varje ny morgon, och den räcker för oss alla som ännu lever. Alla kan få förlåtelse av Jesus oavsett vilken synd vi begått

Det gäller att sätta in din frågeställning i rätt perspektiv. Gud förkastade Lucifer och alla hans änglar, alla som inte var rättfärdiga dränktes i syndafloden, och alla judar som tillbad guldkalven eller levde i Sodom/Gomorra förintades av Gud.

Ingen av dessa människor (andar) ville ju leva tillsammans med Gud. Gud har skapat alla andar, och de är Hans rättmätiga egendom, och Han gör vad Han vill med sin egendom i Hans skapelse.

Gud, som i en evighet tidigare levt ensamt i ett öde och mörkt universum skapade alla andar, och varför behålla de andar som inte vill leva med Honom? Till vilken nytta för Honom är dessa andar??

Jag gör samma sak med mitt skräp. Det jag inte behöver och inte kan brukas av andra hamnar på soptippen, eller också så eldar jag upp det. Halvt ruttet virke hamnar i elden....

Svara -   - 11/10-18 13:08 -


Christer Åberg

Svar till Tessy.

Föds man i Mellanöstern tex är det mest naturliga att följa Allah, då man annars riskerar att fängslas eller dödas.

Ska man straffas till en brinnande ugn i all evighet, för att man haft olika förutsättningar i livet? Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Jesus sökte mig här i Sverige och det var här jag tog emot honom och blev frälst. Hade jag fötts i ett muslimskt land hade Jesus givetvis även sökt mig där så jag hade kunnat ta emot honom och bli frälst.

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

När det gäller straffet så kom inte Jesus hit till världen för att straffa eller döma oss. Han kom för att rädda oss från straffet och domen.

Vi kommer inte bli dömda till ett evigt helvete en gång utan vi var redan dömda till ett evigt helvete på grund av att vi alla har syndat.

Men då vi tar emot Jesus blir vi räddade från domen och helvetet!

Svara -   - 11/10-18 13:12 -


Stefan Jonasson

Joh 17:5 fader förhärliga mig med den härlighet som jag hade hos dig innan världen var till... Joh 1:1 i begynnelsen var ordet och ordet var hos GUD OCH ORDET VAR GUD.. Han var i begynnelsen hos GUD... Du vår HERRE och GUD är värdig att ta emot pris ära och makt, ty du har skapat allt. Genom din vilja kom det till.. Och blev skapat.. Vad lite vi förstår varför GUD skapade.. Allt var härlighet och fullkomlig kärlek i GUD... GUD är orsaken till att vi existerar.. Han är också ansvarig för människan som han skapat till sin avbild.... Varför skulle han tillåta sin skapelse att gå förlorad....?? I min GUDS bild går inte någon förlorad automatiskt eller av misstag man måste aktivt förkasta GUDS PLAN.. Bibeln talar om motståndarna människor som medvetet förkastar KRISTUS den som trampar GUDS SON under fötterna och håller förbundets blod för orent, det blod som helgat honom... Heb 10:29 detta kapitel i hebreerbrevet och kapitel 6 är mycket svårt att tolka det talas nog om dom som förnekar JESUS hela sitt liv och vägrar att försonas med GUD intill sin död ☠... Jag har tänkt mycket på detta och ibland kännt fruktan för att gå förlorad... Men JESUS har lovat att han ska fullborda det verk han påbörjat.... Aldrig överge den som tror på honom.. När vi tog emot JESUS som vår frälsare och blev ett GUDS barn stängdes dörren till helvetet för oss vi är förutbestämda till himlen...

Svara -   - 11/10-18 21:05 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?oneminyaka engama-69 ubudala ufuna ukutshintsha yobudala ukuya 49

oneminyaka engama-69 ubudala ufuna ukutshintsha yobudala ukuya 49

Picture: Day. 

I-Emile Ratelband oneminyaka eli-69 ubudala eNetherlands ufuna ukufumana Hard yazo esemthethweni engama-49.

6

Läs allt!


"UYesu Kristu andithi hlasi kwiminyaka 27 ubufanasini"

ubungqina strong kaDavide indlela usindiswa kwaye kusindiswa uYesu engama-27 ubufanasini. umbhalo Swedish. 

- Igama lam ngu uDavide, Ndineminyaka engama-44 ubudala, yaye oku kube bubungqina wendlela uYesu Wandihlangula bethabathela kominyaka imashumi mabini anesixhenxe ubufanasini. Ndithetha ngothando.

1

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Troendedöparna utshiswe, antywiliselwa, wamnqumla

Baninzi abo baye batshutshiswa, entolongweni wambulala abaye izenzo yezibhalo amakholwa-Ubhaptizo ngokuntywiliselwa.

9

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Ubhaptizo: phi, nini kwaye njani

Ukubhaptizwa elwandle

Apha ndininika kwenziwe ezinye iZibhalo ecacileyo yobhaptizo, xa kwenziwa njani.

4

Läs allt!


Ngaba UThixo weBhayibhile iyafana uthixo iKoran kaThixo?

"Abo abathi bayamthanda, nembeko, amnqule uThixo, musa enyanisweni ukuba ngaba uthando, imbeko unqulo Yesu."

5

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Wayithatha bumbano Hatsune Miku

Nditshatile bumbano yakhe

Akihiko Kondo ephethe inguqulelo unodoli yehologram Hatsune Miku ngubani watshata. Umthombo Image: Facebook.

Indoda eneminyaka engama-35 ubudala yaseJapan utshate enye hologrom. Umtshato malini 160.000 ngezithsaba. A unodoli emele inkqubo yekhompyutha ababhinqileyo.

19

Läs allt!


Ezulwini TV7 abazinikele e Uppsala

URuben Agnarsson, Martti Ojares, UDaniela Persin ne Christer Åberg

producer TV URuben Agnarsson, ngumseki kunye nomongameli Martti Ojares, umphathi channel UDaniela Persin kunye Christer Åberg.

Ndamenywa ukuba ijelo kamabonwakude Christian Ezulwini TV7 kaThixo studio lokuvula in Uppsala.

17

Läs allt!


Jesus triple uloyiso kwihlabathi-yimbali

Mail Reader ngu nils 

Jesus triple uloyiso kwihlabathi-zembali, isipho sikaThixo kubo bonke abantu behlabathi. Ukuba uYesu Kristu awayeyenza Intlawulo Yakhe kwaba Uloyiso ibonwe bo! Olona celomngeni iindawo 3 eyahlukeneyo ukuba phambi kukaThixo yeyona nomgwebi phambi: Kufuneka Ihlabathi moya kuphumelela.

5

Läs allt!


komhlaba Flat zibhalweni

komhlaba Flat zibhalweni

Xa ufunda iBhayibhile, ungabona ngokucacileyo ukuba umhlaba ungqukuva. Ukuba umhlaba ayikho Beluya kuba uYesu wathabatha ephosakeleyo ngokupheleleyo ngeenxa xa uthi ukuba imini nobusuku on Earth, xa yoyigodusa bonke basindiswe ezulwini.

20

Läs allt!


DVD entsha! Imibuzo neempendulo malunga amaxesha ekupheleni neziganeko yayo

Ngu UHolger Nilsson 

DVD entsha!  Imibuzo neempendulo ngamaxesha ekupheleni

Ngoku ithuba lokuba athathe inxaxheba kule DVD entsha malunga iziganeko lokuphela kwexesha.

7

Läs allt!


UN ufuna urhulumente jikelele kwisithuba seminyaka 12

Ngu Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - UN ufuna urhulumente jikelele kwisithuba seminyaka 12

Wolfgang Ishinger: "Siphila kwixesha apho umyalelo namazwe ngamazwe siyabutyaka khona ngoku. Kule emoyeni izama zonke ukuze abone ukuba uza. Kukho imfuneko yokuba urhulumente ehlabathini lonke. "

36

Läs allt!


Day udliwano Christer Åberg kwi mibono iyelenqe

Day udliwano Christer Åberg kwi mibono iyelenqe

Iphephandaba Day. 

Iphephandaba i usuku ngu Jonathan Sverker udliwano mna kunye nabanye eziliqela yemibono iyelenqe waza wenza inqaku eqinileyo amaphepha ezintandathu kabanzi.

19

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Abunjwe umsebenzi kuma emva neeklasi zokudanisa kunye yoga?

Ngu UHolger Nilsson 

Abunjwe umsebenzi kuma emva izifundo zomdaniso kunye izifundo yoga?

Ngokuphathelele iFomu, intshumayelo yabo ngolu hlobo: "Bilda iCawe kunye Society, i mfutshane ifomu Form, ngaphambili ngokuba association sezemfundo non-conformist, yenye ezilishumi isifundo yaseSweden kaThixo."

47

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


16 iivesi zeBhayibhile malunga uJesu usindiso

uthola uJesu

Apha Mandidwelise iindinyana eziliqela zeBhayibhile njengoko wonke umntu uza kufumana uYesu. Kukho izibhalo ngakumbi ngale, endingamwiselanga zibandakanyiwe apha. Kwaye zonke ezi ndinyana ibonisa ukuba kufuneka amamkele uYesu!

0

Läs allt!


Imifanekiso ukususela ebuntwaneni bam - Christer Åberg

imifanekiso ezimangalisayo Christer Åberg njengomntwana! 

Christer Åberg ukudubula inkomo

Wena ukudubula ithokazi lenkomo ikhamera ibhokisi efama sakhula. Ndiza unxibe izihlangu ezenziwe ngomthi kunye nezinye impahla engaqhelekanga.

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Mabandla Halloween kunye zombies kunye amathambo isina

Ngu Mikael Walfridsson 

Halloween ebandleni

Halloween isiko ngokucokisekileyo ubugqi kwaye limnyama ayinanto neNkosi ukuyenza. Umfanekiso ivela ibandla eUnited States, nto leyo emangalisayo Ndingakhetha ukuba asishiya Halloween umxholo kwiNdibano.

24

Läs allt!


Porn abenza - I?

Christer Åberg lifumene e-mail ukuphanga ukuba wanga yena surfed porn. 

19

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 08:40

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Okungafunwa - Part ilishumi

Christer Åberg iminyaka elishumi

Ndinixelele ngaphambili ukuba mna bendingazi kakhulu ngakumbi ngemvelaphi yam. Yintoni abazali bam yaye yintoni imvelaphi andazi. Ke xa ndifika ukuhlangabezana umama wam wandixelela yena kancinci ungxamile, njengokuba lihamba, ukuba utatomkhulu ibiya kuba ebandleni Mission, kodwa kubonakala ukuba kamva wayeza kuba ndiphumele oko. 

5

Läs allt!


Senaste kommentarer


Två falska påståenden som Koranen och islam bygger sin tro på

Läsarmejl av nils

Islam gör anspråk att de härstammar från Abraham genom Ismael, och att Muhammed likt Abraham erkänner att det finns bara En Gud, Allah!

3

Läs allt!


Homofober är mindre intelligenta påstår forskning

Homofober mindre iq

Bild: Nyheter24. 

Nyheter24 intelligensbefriar folk som är emot homosexualitet då de påstår att de är mindre intelligenta än andra människor. 

12

Läs allt!


Umntu ongakholelwayo owafika lotshitsha

Ngu UHolger Nilsson

Uhambo waqhubeka - Simon Ådahl

Funda isiganeko umdla yona kubukho bukaThixo nokwala bakhe beza ababhangayo.

1

Läs allt!


Annie Lööf kufuneka alinde

Annie Lööf kufuneka alinde

Picture: Aftonbladet. 

Ngoku Andreas Norlén ufuna ukuthatha indima ebonakalayo ngakumbi uluhlu zikarhulumente ukuphanda ezinye ezine urhulumente. Ngoko ke umsebenzi ngoku akakwazi centerpartieldaren Annie Lööf njengoko sele ucingela.

8

Läs allt!


Stefan Löfven uye wasilela ukwenza urhulumente

Stefan Löfven uye wasilela ukwenza urhulumente

Picture: Aftonbladet. 

Stefan Löfven uye wasilela ukwenza urhulumente. Ngaba ngoku mission ukuba inkokeli Center Party Annie Lööf?

8

Läs allt!


Facts about Halloween

Mail Reader ngu Sigvard Ngekrele

Le isikhonkwane umntwana

"Ngoko ke ukuba bangathini na ukumbulala, umakhulu, uyise, abantwana, abahlobo ngabe unjani xa bathe babuya kwabafileyo njengeziporho, amathambo kunye needemon!"

9

Läs allt!


AmaYuda elinanye shot ekufeni kwindlu yesikhungu eUnited States

AmaYuda kubulala kwindlu yesikhungu

Picture: svt.se.

AmaYuda elinanye shot ekufeni ngoMgqibelo kwindlu yesikhungu eUnited States ngendlela umenzi wobubi ngazodwa. Wakhwaza, "Onke amaYuda kufuneka afe 'kunye nezinye slogans anti-Semitic xa engenela edubula ngeenxa zonke.

2

Läs allt!


Iicawa ivumela umthandazo Muslim

umthandazo Muslim emabandleni

Picture: Day. 

Ngoku okunene uye kude kakhulu! Usuku ndafunda ukuba Saronförsamlingen e Gothenburg yenye iicawa vumela umthandazo Muslim kwizakhiwo yecawa.

44

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Lööf yakha urhulumente?

Annie Lööf yakha urhulumente?

Picture: Aftonbladet. 

Ngaba Annie Lööf Prime Minister, ndiya ngonaphakade kuba beyisekile ukuba kukho uhlobo elite ngasemva alawula kwaye oku kwacetywa kwaye kulawulwa ngabo.

41

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 213 567 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 680 kommentarer och 59 954 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp