Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

Det förtigna budskapet - Ny bok av Holger Nilsson

Holger Nilsson
2022-12-09 14:58

GÄSTBLOGG - Alla åsikter är skribentens egna.

/bild/det-fortigna-budskapet-holger-nilsson-1670594340.jpg

En bok för alla som förstår behovet av en förändring i frikyrkan när det gäller budskapet om Jesu återkomst.

”Hur frikyrkan i Sverige tystade ner förkunnelsen om Jesu återkomst” – så står det på bokens framsida. Det är den stora och viktiga samt den brännande frågan. Varför tystnade budskapet? Det är den avgörande frågan om vi skall ha en vaken kristenhet när Jesus kommer! Kanske det är en av de mest angelägna böckerna som nu kan läsas i vårt land.

Varför budskapet om Jesu återkomst tystat ner

I boken ges svar på varför budskapet om Jesu återkomst tystat ner i svensk frikyrka, det finns en del anledningar och dessa avslöjas och belyses boken.

Det är närt vi förstår detta om som kan inse att något osunt har skett – när det näst mest framträdande budskapet i Bibeln, näst efter försoningen – att det i princip inte längre förkunnas, eller bara som någon teologisk teoretisk sanning.

Vi måste få se en förändring. Du kan verkligen bidra till att en sådan sker. Dels genom att läsa boken och att sprida den. Vi har mycket förmånligt pris då man beställer flera böcker – desto fler böcker desto lägre styckpris.

Cirka priset är 129:-. Vi säljer 1 ex för 120:-, 2 ex för 200:-, 5 ex för 400:-, 10 ex för 700:- och 20 ex för endast 1000:-. Frakt tillkommer.

Passa på att beställa böcker nu så kan Du använda dessa som julklappar – dessa böcker kan förnya och tända människor andligt sett. Verkligen viktiga julklappar alltså!

Beställa via mejl: info@flammor.com eller tel. 0383 - 161 64.

Så här står det på bokens baksida

Det bibliska budskapet om att Jesus ska komma åter har radikalt förändrats i svenska frikyrkor. Vid pastorsutbildningarna lär man sig att denna teologi inte längre gäller, och kyrkan har till stora delar lämnat det som tidigare var den självklara övertygelsen. Hur kunde det bli så bär? 

Den större kristenheten i övriga världen har däremot inte följt med i de mer liberalteologiska symboltolkningarna av tidens slut, utan står förankrade i den klassiska tolkning som tidigare var självskriven även i Sverige. 

Vi behöver få tillbaka ett bibliskt perspektiv på den yttersta tiden och inte förledas att tro att det förändrade synsätt, som tyvärr blivit dominerande i Sverige, är den rätta vägen. Det handlar om förnyad profetisk vaksamhet inför de stora och avgörande händelserna som kommer att inträffa.

Sven Almkvist skriver:

Holger Nilsson är kanske den mest profilerade förespråkaren i svensk kristenhet ─ både i ord och skrift ─ när det gäller de eskatologiska frågorna. Tragiskt nog råder stor tystnad och förvirring om dessa frågor trots att det är ett av Nya testamentets mest omfattande ämne. 
Boken reder ut många frågetecken och Holger Nilsson håller fast vid den klassiska, och enligt min mening korrekta, ordningen rörande de yttersta tingen. Denna lära har förkunnats i Kyrkan ända sedan urkyrkans tid. 
Sven Almkvist, bibellärare, ledarskribent och författare

Holger Nilsson har under flera årtionden varit verksam som förkunnare och har varit redaktör för Flammor - profetisk tidskrift sedan 1983. Detta är hans nittonde bok.

Holger Nilsson

#Bok #Holger Nilsson #Tidens tecken #Sista tiden #Jesu återkomst

Dela:

1 kommentarer

David Billström - 17/12-22 09:59
Frikyrkan behöver vända tillbaka till Guds ord. Vi har blivit som en fjortis som desperat söker bekräftelse och gör nästan vad som helst för att få den, men vi söker tyvärr världens bekräftelse istället för Guds bekräftelse som vi får genom att tro och hålla oss till det skrivna Bibelordet. Tex den falska ekumeniken och samlivsfrågorna.


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2023-12-11 11:38
Jesus hjälp .han vet vad det är som är svårt mycket nedstämd .

1 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Lucka 11 - Från Egypten kallade jag min son

Lucka 10 - Profetian om barnamorden

Assemblies of God om uppryckandet

Lucka 9 - Profetiorna i Gamla testamentet uppfylls i Kristus Jesus

Lucka 8 - Messias skulle komma från fattiga förhållanden

Lucka 7 - tidpunkten för Messias födelse förutsagd i Bibeln

Lucka 6 - I din bok var alla mina dagar redan skrivna

Lucka 5 - Jesus blev ringare än änglarna

Lucka 4 - Mika profeterade 700 år innan och angav exakt var Messias skulle födas

Lucka 3 - Se, din Konung kommer till dig


Senaste kommentaren

Lars-goran Marklund - 11/12-23 02:19
Antingen tillhör man Världen eller så öppnar 💖Jesus Kristus ögonen och hjärtat för ❤️Gud. Herren kommer snart med skyarna. Jag hoppas att jag är får när "Herrens stora dag" är. Domens dag är nära. Bra ❤️👍💥Christer.

Skrevs i Lucka 11 - Från Egypten kallade jag min son


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM