Nyhetsbrev Ny! | Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

UFO, Global Vaccination och Iran

Mikael Walfridsson
2021-04-08 23:39

LÄSARMEJL - Alla åsikter är skribentens egna.

UFO, Global Vaccination och Iran

Bild: Världen idag.

En av Trumps sista beslut som president var just den, att en stor rapport om ”alien-fenomen” skulle släppas. Den rapporten kommer här under 2021, och media över hela världen pratar därför om att det här är UFO:s år.

Bara överskriften ”UFO, Global vaccination och Iran” visar att vi har med nyheter som har med ändetiden att göra. Det kan vara nyheter som är av global karaktär, men det kan också peka på ett bestämt krig eller ett andligt bedrag, som kommer att vara en del av den förförelse som går ut över jorden efter uppryckandet. Grundet till att vi upplever dessa nyheter just nu är ganska enkel – dom pekar på Jesu dyrbara återkomst och uppryckandet av Guds församling och vedermödans början:

2021 blir UFO:s år

En återkommande fråga är just varför det är så stor fokus på UFO just nu, och om det har det någon förbindelse med det bedrag som världen kommer att uppleva efter uppryckandet? Det är inget tvivel om att bland annat UFO och utomjordingar kommer att få skulden för att miljoner av människor helt plötsligt är borta. 

En av Trumps sista beslut som president var just den, att en stor rapport om ”alien-fenomen” skulle släppas. Den rapporten kommer här under 2021, och media över hela världen pratar därför om att det här är UFO:s år. Det är ett otroligt sammanträffande, att i en tid då vi upplever att uppryckandet av församlingen närmar sig, ökar samtidigt vittnesbörd i media om människors möten med UFO:s och oförklarliga fenomen på himlen, och tidigare hemliga dokument blir släppta.

Barn ska vaccineras

Tanken om en global vaccination låter egentligen inte trolig, men det ser ut som att det är det som är på väg att bli verklighet. Nästa steg är att vaccinera barn under 12 år, en grupp som inte vaccineras i dag. Men det ser ut att bli en möjlighet redan till höst. Argumentet för att vaccinera barn är att dom utgör en stor del av befolkningen, och att det därför är svårt att uppnå en global flockimmunitet om inte barn också är vaccinerade. 

Vilddjurets märke kommer fungera på samma sätt – om vildjuretsmärke ska bli ett fungerande globalt system, måste alla människor och oavsett ålder, ta emot märket för att bli en del av detta. Även om de minsta barnen kommer att försvinna i uppryckandet, så är ideloligien den samma. En global agenda – gällande för alla åldersgrupper.

Kina och Iran

Vi har upplevt intressanta nyheter här på det sista om Kina och Iran som har skrivit under ett samarbetsavtal om fördjupad ekonomiskt samarbete de närmaste 25 åren. Med Kina i ryggen kommer Iran att känna sig ännu tryggare i sin position, och står redan starkt i sitt samarbete med GOG (Ryssland/Turkiet). Iran kommer dermed att bli ännu mer frimodig att trotsa USA, fullföra sitt kärnvapen program med möjlighet för att starta krig med Israel.

Avslutning

I skrivandes stund sker det intressanta saker när det gäller Ryssland och Ukraina. Spänningarna mellan länderna tilltar och en rysk gränsmobilisering oroar omvärlden. Om det utvecklar sig så tänker jag kommer att skriva om det i nästa inlägg.

Vi går en väldigt intressant tid i mötes. Här i vår och försommaren inträffar intressanta högtider som påsk, Kristi himmelfart och Pingst – högtider som innehållar många skuggbilder och är en förebild på vårt kommande uppryckade.

Jesu uppståndelse är min uppståndelse

Fil 3:20 – Men vi har vårt medborgarskap i himlen, och därifrån väntar vi Herren Jesus Kristus som Frälsaren. Han skall förvandla vår bräckliga kropp, så att den blir lik den kropp han har i sin härlighet. Ty han har makt att lägga allt under sig.  

Uppståndelsen från de döda är de frälstas stora hopp. Det fanns inget hopp om evigt liv eller frälsning, om det inte vore för Jesus uppståndelse från de döda. Uppståndelsen är själva hörnstenen och fundamentet i vår tro, och utan den är både vår tro och predikan meningslös. (1 Kor 15:14)

Jesus är själva förstlingen av uppståndelsen, som betyder att hans uppståndelse blev min uppståndelse. När han uppstod från de döda så gav det mig hopp, att jag och en dag på samma sätt kommer uppstå och förvandlas, och för alltid ska vara med Herren.

Ett himmelskt folk

Efe 2:6 - Ja, han har uppväckt oss med honom och satt oss med honom i den himmelska världen, i Kristus Jesus

Församlingen har aldrig som sådan blivit lovade ett jordiskt rike, men vi har vårt medborgarskap i himlen och har det nya Jerusalem som mål. Vi är ett himmelskt folk, utvalda före det att den här världens grund blev lagd. Redan nu är vi sittandes med Kristus i den himmelska världen, och är välsignade med all den himmelska världens andliga välsignelser. I himlen finns vår lön, vår skatt och vårt arv som aldrig kan förstöras, fläckas eller vissna. Där finns också vår eviga boning bevarad, som Herren kommer ikläda oss med vid sin återkomst, som är vårt barnaskap och vår kropps förlossning.  

Döden berövas sin makt

 Döden kan ta våra kroppar till graven, men den har ingen verklig makt över oss. För flera tusen år sedan gav Herren oss hopp, när han profeterade till oss genom Hosea:

Hos 13:14 - Från dödsrikets våld skall jag friköpa dem, från döden skall jag återlösa dem. Du död, var är dina plågor? Du dödsrike, var är din ödeläggelse? Ånger är fördold för mina ögon.

På korset besegrade Jesus döden, och tog nycklarna till dödsriket. Men det betyder inte att döden inte finns eller inte existerar. På samma sätt som med Satan, kommer döden stegvis att mista sitt inflytande, för att till sist besegras och mista all sin makt:

  1. Jesus övervann döden på korset där han klädde av, och triumferade över väldena och makterna och förevisat dem offentligt. Kol 2:15

  2. Vid uppryckelsen av församlingen, ”då detta dödliga kläs i odödlighet”, kommer ”döden att bli uppslukad och segern vunnen” (1 Kor 15:54)

  3. Efter 1000 årsriket kommer döden att kastas i eldsjön (Upp 20:13), och Jesus överlämnar riket åt Gud, Fadern, sedan han gjort slut på varje välde, varje makt och kraft. Som den siste berövas döden all sin makt. (1 Kor 15:24-27)

Skapad för ett evigt liv i himlen

1 Kor 15: 51-52 - Se, jag säger eder en hemlighet: Vi skola icke alla avsomna, men alla skola vi bliva förvandlade, och det i ett nu, i ett ögonblick, vid den sista basunens ljud. Ty basunen skall ljuda, och de döda skola uppstå till oförgänglighet, och då skola vi bliva förvandlade. 

Snart en dag, och vid den sista basunens ljud, kommer jag att förvandlas. Jag kommer att bli överklädd med en ny härlighetskropp, skapad för ett evigt liv i himlen. Denna förgängliga kropp jag har, kommer att uppstå i härlighet och kraft, och kommer att bli lik den min frälsare har.

Här på jorden dör jag som en jordisk människa, men jag har hopp om att en dag uppstå som en himmelsk. Jag dör ofullkomlig, men kommer att uppstå som fullkomlig. Vi dör med sjukdom, synd och nöd, men vi kommer att uppstå till ett evigt liv utan tårar, frestelser och död. Det är mitt dyrbara hopp, min glädje och min tröst. Min dyrbare frälsare kommer snart, och han kommer att förvandla oss, och vi kommer att bära den himmelska människans bild.

Maranatha!

Mikael Walfridsson

#Coronaviruset #Iran #UFO

Dela:

0 kommentarer

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-05-28 23:59
Jesus förlåt min klantighet idag. Låt det inte få några konsekvenser. Det var ett misstag.

1 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Jesus och skriften på marken: Räddad från domen

Att vända andra kinden till: Vad Jesus egentligen menade

John Bunyan och "Kristens resa": En av den kristna litteraturens mest inflytelserika verk

Musik och vittnesbörd i Allianskyrkan den 25 maj

En andlig resa i Hasselas stillhet och naturskönhet

Skapelsen del 1 - I början skapade Gud himmel och jord

Jesus har farit upp under jubel

Gud har farit upp under jubel - Profetia på Jesu Kristi himmelsfärd

Christer Åberg sjunger "Du behöver Jesus" i programmet "Varför Jesus?"

Varför Jesus? Christer Åberg Kanal 10 den 8 maj


Senaste kommentaren

Anders - 24/05-24 10:32
Tack Christer för denna skriftliga predikan. Viktigt att förstå vad Jesus menar. Den helige Ande hjälper oss att förstå. Tack! Gud välsignar dig, I Jesus namn. Amen

Skrevs i Att vända andra kinden till: Vad Jesus egentligen menade


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM