916 online! | Sidvisningar idag: 119 740 | Igår: 243 560 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Jesus bekräftar att tiden har kommit

Av Mikael Walfridsson 


Vi befinner oss i jubileumsåret 2017, eller år 5777 som också är ett år av svärd. Den 23 september i år, får vi dessutom uppleva himmelska tecken på himlen, som har med vedermödan att göra.

Utombibliska profetior pekar samtidigt på, att 2017 kan vara ett helt avgörande år när det gäller Jesu återkomst och bibliska profetior. Vi ser och upplever också väsentliga och mycket betydelsefulla tecken runt om i världen, som pekar och bekräftar den tid vi lever i.

Personligt vittnesbörd

Jag vill dela ett personligt vittnesbörd som jag upplevde för cirka en månad sedan, som var en påminnelse och en bekräftelse på den korta tid som är tillbaka, innan Herren kommer igen. Herren visade mig, att han bokstavligt talat står vid dörren för att hämta sin brud.

”Det var natt och jag låg och sov, men vaknade av att någon knackade på vår dörr. Jag vaknade med det samma, och tittade på klockan som stod på 00:22. Jag blev faktiskt lite rädd, och tänkte på vem som kommer och knackar på dörren så sent på kvällen? Jag regerade också på själva knackningen, då det var en mycket intensiv och ivrig person som knackade på, och det var hårda, korta och snabba knackningar, som tydde på att personen var ivrig efter att komma in. Jag låg kvar i min säng utan att stå upp, för att se om personen skulle fortsätta att knacka på, men det kom inget mer. Normalt brukar vår hund reagera när det är någon vid dörren, eller min fru som är ganska lättväckt brukar vakna. Men den här gången var det bara jag som hörde det. Då förstod jag att det här inte var en människa som stod utanför dörren att komma in. Jag upplevde att det var Herren som talade, för att ge mig ett tecken på Herrens snara ankomst”.

Klockan var 00:22

När klockan var 00:22, så upplevde jag att det inte var något tillfälligt, men att det var något som bekräftade min upplevelse. Jag undersökte efteråt vad talet 2 betyder, och det är ett tal som står för ”samhörighet” och ”förenade”.

Talet syftar både på man och kvinna som blir ett i ett äktenskap, och den förening som är mellan Kristus och församlingen (1 Kor 12).

Avslutning

Jag tror bokstavligt talat, att Herren står för dörren och är på väg för att hämta och bli förenad med sin brud. När Herren är ivrig i sitt knackande, så visar det att tiden att vi befinner oss i en knapp tid, och att tiden har kommit för hans återkomst.

Om det betyder dagar, veckor eller månader får vi se, men den kloke gör rätt i att förbereda sitt hjärta, få ordning på sitt hus och leva i en förväntan till Herrens återkomst. Jag vill fortsätta att appellera till ditt hjärta till den dag Herren kommer tillbaka, men jag vill önska att vi lyssnar efter Guds manande röst att söka Herren av hela våra hjärtan. Han kommer snart för att hämta oss hem.

Jesus kommer snart!


Mikael Walfridsson 


Källa:


Skriv ut

 
Publicerat av måndag 17 april 2017 20:00 | #tidstecken #jesu+återkomst #mikael+walfridsson | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


41 kommentarer

Mikael W

Ja, detta är omställningens år.

Det du skriver måste tas på största allvar. 

Jag har (och har haft) en snarlik upplevelse.

Vakna nu!

Mvh Mikael W / http://www.kkc.n.nu/

Svara -   - 17/4-17 22:08 -


Niklas

00:22

Bibelns sista kapitel

Uppenbarelseboken

Svara -   - 17/4-17 22:08 -


israelsdotter

helt sjukt. När ja kom till tro så fick ja helt för mig att ja ska dö 2017... Men .. Sen stunden vet ingen förutom Herren..dehär e läskigt..

Svara -   - 17/4-17 22:15 -


Janne O

Jag väntar HERRENS återkomst till jorden. Jesu andra tillkomst. 

Ni väntar Jesu andra tillkomst av tre tillkomster. Vi ses om sju år om det stämmer det som ni hela tiden påpekar! Nu ska ni ju strax lämna jorden och gå till Lammets bröllop, utan att Israel följer med, och medan kristna människor torteras i Nordkoreanska och Iranska fängelser idag.

När jag var liten brukade jag råka se på klockan på kvällarna strax efter TV-sporten. Inte sällan visade den 22:22. Jag har inte sökt i Bibeln för att få bekräftat vad det kunde bero på. Tror att det var att TV-sporten strax skulle ta slut och Speedway eller något annat ointressant kom som sista inslag, och det var därför jag kollade på klockan just 22:22.

Svara -   - 17/4-17 22:23 -


israelsdotter

det e nåt speciellt med dethär året Janne.. Vi får se.. En dag i taget.

Svara -   - 17/4-17 22:43 -


Janne O

Just det. 17+4=21. 18+4=22 :)

Om Jesus ska försona Israel på Yom Kippur i år kommer ni inte vara med...tänk på det!

Svara -   - 17/4-17 22:51 -


israelsdotter

Svar till Janne O.

vem ha ens sagt att de blir så. Den stunden vet bara Herren.. Men nåt e de iaf. Me tanke på hur mitt huvud gick till då o sen får man typ som en bekräftelse på det av mina bröder. Som sagt!!! Den stunden vet ingen förutom fadern!!

Svara -   - 17/4-17 23:00 -


israelsdotter

Svar till Janne O.

ps.. De här va ca 3 år sen.. De som hände mig. Ja fick veta var ja kom ifrån. Mitt huvud spolades tillbaka enda till Adam o eva! Hel sjukt. Men då visste jag. Att de finns En Gud!!, innan de så trodde ja inte på nånting.

Svara -   - 17/4-17 23:08 -


Janne O

Evangeliet ska gå till alla folk och sen ska slutet komma, säger Jesus själv.

Mat 24:14 And this gospel of the kingdom shall be preached in all the world for a witness unto all nations; and then shall the end come.

Idag blir Iranier och Nordkoreaner frälsta under tuffa förhållanden bla. folk som inte hört evangeliet än. Om Jesus kommer om tre månader upphör möjligheten för alla folk att bli frälsta. Tror att det som står ovan är teologiska fantasier. Men de vägrar sluta med dessa. Så vad ska jag göra åt det. Tro att ni ska härifrån. Men Herren frälser nya folk just idag. Därför kommer han när detta arbete är slut. Vill ni att det ska ta slut redan mitt i arbetet? Och ni får lämna innan det börjar bränna till här?

Svara -   - 17/4-17 23:10 -


Janne O

Herren ska skydda sitt folk. Och frälsa Israel. En kvarleva.

Härliga verser:

Psa 27:4 One thing have I desired of the LORD, that will I seek after; that I may dwell in the house of the LORD all the days of my life, to behold the beauty of the LORD, and to enquire in his temple. Psa 27:5 For in the time of trouble he shall hide me in his pavilion: in the secret of his tabernacle shall he hide me; he shall set me up upon a rock. Psa 27:6 And now shall mine head be lifted up above mine enemies round about me: therefore will I offer in his tabernacle sacrifices of joy; I will sing, yea, I will sing praises unto the LORD.

Härlig vers som svarar på fantasin ovan:

For in the time of trouble he shall hide me in his pavilion: in the secret of his tabernacle shall he hide me; he shall set me up upon a rock.

Svara -   - 17/4-17 23:14 -


Janne O

Svar till israelsdotter.

Härligt att du har kontakt med Gud! En fråga: Vad tror du det är för folk som skriver här på sidan? Är det kompisar till Christer Å? Känner du dem? Har du blivit frälst genom något här på sidan?

Svara -   - 17/4-17 23:16 -


Israelsdotter

Svar till Janne O.

Ja ha ingen aning va de e för folk på dehär sidan.. o ja håller med om mkt o sen skriker ja på Christer om de ja inte håller med. Vissa saker orkar ja inte ens läsa. Men.. Christer gör ett jättebra jobb!! 

Svara -   - 17/4-17 23:42 -


Astro

Tror det finns många här som är livrädda för Jesus......För att de eventuellt inte trott på rätt sätt och inte får följa med.... Eller hur?

Svara -   - 18/4-17 09:59 -


Israelsdotter

Svar till Astro.

De klart man e livrädd. .. Vem e inte rädd för o dö?? Då e d ju nåt som e fel...

Svara -   - 18/4-17 10:29 -


Janne O

Svar till Astro.

Det är ju då lite hån och förföljelse stärker ens tro. Man avgör sig för Jesus. Inte vackla fram och tillbaka längre! Han skyddar oss i svåra situationer.

Svara -   - 18/4-17 10:40 -


Israelsdotter

Svar till Janne O.

De klart att ingen vill bli hånad o förlöjligad.. men korset är en dårskap för den som inte tror.

Svara -   - 18/4-17 10:53 -


Janne O

Om man är på fast mark kan det ju bli en rolig stund när någon gör sig löjlig! Det är ju för hans skull vi förlöjligas. De som hånar vet oftast ingenting om kristen tro. Kanske två-tre meningar...:)

Svara -   - 18/4-17 11:12 -


Israelsdotter

Svar till Janne O.

Ja men när man står där o försöker förklara så skrattar dom bort de.. o så blir man sårad. O sen snackar dom skit om en som att man vore en idiot o har själva näsan upp i vädret.. .. de e inte kul.. folk slutar att ens vilja umgås med en för man tror på Jesus.. sen till det "Viktiga" ämnet .   går de o snackar om tex åh kolla in mina nya fina fejk naglar.. fett störande.. 

Svara -   - 18/4-17 11:22 -


Israelsdotter

Svar till Janne O.

Så a.. ja ha beslutat att inte ens öppna min käft .. för om inte Herren själv drar dem så e de som att tala till en vägg.

Svara -   - 18/4-17 11:32 -


Janne O

Svar till Israelsdotter.

Ja och här finns ju en vers för den situationen: Kasta inte pärlor.

Menade att man kan skämta bort det. Eller sätta upp ett stort frågetecken: Vad tror du på? Någonting? Kan du svara? Då blir det tyst. Och så lättare att säga vad du tror på senare. Att undvika gör en svag och de vill kämpa ner din tro bit för bit...Tålamod bäste herr Watson...

Ibland kan man vara tyst som du säger. Men inte alltid eller hur?

Svara -   - 18/4-17 11:53 -


Israelsdotter

Svar till Janne O.

Nää.. men alla ja känner vet att ja tror på Jesus.. så ja kan va tyst..De vet de endå..om de vill fråga nåt så e de ba komma. Ja saknar många av mina gamla vänner.. vi har haft jätte kul ihop.men vi har så olika intressen.. så ja e inte lika kul längre o umgås med.. haha ja va i kyrkan vid tolv på natten på påsken. De va lite spännande. Ja ha inte vart ute vid den tiden på länge.. 

Svara -   - 18/4-17 12:11 -


Israelsdotter

https://m.youtube.com/watch?v=RdSmokR0Enk till min gamla vän Milena. Jag saknar dig!

Svara -   - 18/4-17 17:12 -


Niklas

Svar till Mikael W.

Mötet i FN år 2000

Med antalet religiösa ledare 2000

22 ja sant är det

Svara -   - 19/4-17 16:26 -


Katrina

http://www.wnd.com/2017/02/guess-where-temple-worthy-red-heifer-was-found/

läs 4 Mos 19:2 - om den röda kvigan

Frid

Svara -   - 19/4-17 20:18 -


Israelsdotter

Svar till Katrina.

Syster..💗 kan nån översätta? Ja drömde för nån dag sen att ja fick en ko kalv och en älg kalv.. ??

Svara -   - 19/4-17 21:00 -


Israelsdotter

Svar till Katrina.

Läste just 4 Moseboken 19:2...Dethär skrämmer mig!! Shit.. ja som försökte göra deal igår med herren att sluta kommentera.. men nu hände ju det här?!?!!

Svara -   - 19/4-17 21:14 -


Israelsdotter

I min dröm tänkte ja. Den kossan e bra o ha.. men den kommer skita ner mitt golv..

Svara -   - 19/4-17 21:16 -


Israelsdotter

Enligt Moseboken betyder ko ett år???

Svara -   - 19/4-17 21:21 -


Katrina

Svar till Israelsdotter.

Varför skrämmer det dig.....Jesus sa ju min frid ger jag er, en frid som världen inte känner.

Frid syster  frid....

Svara -   - 19/4-17 21:22 -


Israelsdotter

Ja vet inte.. de e så konstigt..jag ska ju aldrig fråga varför..💗

Svara -   - 19/4-17 21:33 -


Israelsdotter

Svar till Katrina.

Ja tänker på alla ja känner :(

Svara -   - 19/4-17 21:35 -


Katrina

Svar till Israelsdotter.

Förlåt om jag sårade dig...klart har du rätt att fråga......feta kor är gott tecken magra icke.

Frid

Svara -   - 19/4-17 21:35 -


Israelsdotter

Svar till Katrina.

💗

Svara -   - 19/4-17 21:37 -


Katrina

Svar till Israelsdotter.

Jag förstår, det gör vi alla...

Svara -   - 19/4-17 21:38 -


israelsdotter

Svar till Katrina.

ja vet inte varför. Men ja tycker verkligen om dig. ♡.♡

Svara -   - 19/4-17 21:50 -


Katrina

Svar till israelsdotter.

Tack , jag med....vi känner i anden

Frid

Svara -   - 19/4-17 21:52 -


Israelsdotter

Svar till Katrina.

Haha innan ja läst ditt svar tänkte jag.. kanske för du är min syster :)

Svara -   - 19/4-17 22:06 -


Israelsdotter

Svar till Katrina.

https://m.youtube.com/watch?v=R8AOAap6_k4 💗🌷😊

Svara -   - 19/4-17 22:35 -


Katrina

Svar till Israelsdotter.

Tack , snälla. Fick lust att dansa när jag lyssnade.

De här låtarna älskade min moster när jag var barn.

https://www.youtube.com/watch?v=D07C5qAyAPs&;feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=D07C5qAyAPs&;feature=youtu.be

Svara -   - 19/4-17 22:49 -


Israelsdotter

Svar till Katrina.

Kiitos sisko! Min pappa ha hans skiva :)  o a ja med diskar o diggar ! 

Svara -   - 19/4-17 22:57 -


Jeanette Aldén Wijk

Igår hjälpte jag en vän att flyttstäda, då hör jag en shofar ljuda med sin karaktäristiska ljudstöt...1 gång. Allt i lägenheten hade hämtats dagen innan och det fanns ingen radio, TV eller dator som kunde låta på det sättet. Jag fick med mina riktiga öron höra denna shofar. Herren Kommer Snart!

Svara -   - 1/5-17 07:25 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Islamofobi medicineras bort?

skärmdump från  patientjournal där en kvinna blivit diagnoserad för "islamofobi". 

En psykiatriker har diagnoserat en kvinna i Sverige för "islamofobi". 

10

Läs allt!


Bibeln nämner inget om ”den sista stora väckelsen”

Läsarmejl av Konrad Nyström 

Bild: Världen idag. 

I Nordamerika har vi fått se många "väckelser födda i köttet", som varar maximalt några år, och lämnar inget av bestående värde efter sig, utan ofta sargade församlingar och vilseledda människor. Varför då? För att det inte är Gud som står bakom. 

16

Läs allt!


President Putin har genomskådat påve Franciskus

Läsarmejl av nils 

President Putin har läxat upp påve Franciskus för att utöva politisk ideologi i stället för att syssla med kyrkan, och varnade att ledaren av katolska kyrkan Inte är en Guds man!

31

Läs allt!


Det räcker med Jesus

Det är Jesus som gör miraklet. Det är han som föder dig på nytt och gör dig till en ny skapelse. Det är han som förlåter alla dina synder. Inte du. Du har bara att ta emot Jesus så gör han undret.

0

Läs allt!


Om Ryssland anfaller Sverige

Av Holger Nilsson 

Om Ryssland anfaller Sverige den 20 augusti, hur är beredskapen inför det i så fall?

88

Läs allt!


En genomgång av Katolska Kyrkans förändring av lära och tro

Läsarmejl av nils 

En historisk genomgång, av den religion som idag utgör ett hot mot den sanna tron.

18

Läs allt!


Påven och skökokyrkan

Av Mikael Walfridsson 

Joh 5:43 - Jag har kommit i min Fars namn, och ni tar inte emot mig. Men kommer det någon annan i sitt eget namn tar ni emot honom.

5

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Men »den som vill berömma sig, han berömme sig av Herren». Ty icke den håller provet, som giver sig själv gott vitsord, utan den som Herren giver sådant vitsord.” (2 Corinthians 10:17-18)

I dag är det 18/08-2017 kl. 12:53 v. 33 och Jesus söker Ellen och Lena !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Min frälsning

Det var inte någon kyrka som frälste mig. Inte heller någon lära, inte någon pastor eller några andra människor, utan det var den levande Frälsaren Herren Jesus Kristus!

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Kanal 10 fick inte sätta in gamla pengar - stulna?

Den kristna tv-kanalen Kanal 10 fick inte lösa in 25 000 kronor i gamla sedlar. Banken misstänkte att de kunde komma från olaglig verksamhet.

9

Läs allt!


Tatueringar är från djävulen

Det här en återpublicerad artikel från 8 november 2014.

Det är inte så svårt att lista ut var tatueringar kommer ifrån. Det är bara att titta på motiven för att förstå att de kommer från djävulen!

19

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

915 online! | Sidvisningar idag: 119 742 | Igår: 243 560 |

MediaCreeper Creeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp