1 750 online! | Sidvisningar idag: 479 087 | Igår: 511 201 |

www.apg29.nu

Annons

1492259718-srb.jpg


Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Häxor söker arbete

Av Holger Nilsson 


I hednalandet Sverige söker nu häxor arbete – detta sker genom Arbetsförmedlingens försorg!

Detta är hednalandet Sverige av idag. Ett land som mer och mer motarbetat den kristna tron och vänt den ryggen, får nu se hur hedendom i moderna tappningar fyller det andliga vacuumet.

Släcker man ljuset kommer mörkret att få utrymme. Så är det på det andliga området också.

Det som man för några årtionden sedan hade avfärdat som nonsens och vidskepelse, anammas av allt fler svenskar. Exempelvis tror var tredje svensk att människan återföds som en annan människa, djur eller växt efter döden!

Hade man sagt att man trodde på detta för exempelvis 50 år sedan hade man betraktats som mer eller mindre konstig och oförnuftig.

Så här beskriver bibelordet hur det går när man överger Gud: 

”Fastän de kände till Gud, prisade de honom inte som Gud eller tackade honom, utan förblindades av sina falska föreställningar, så att mörkret sänkte sig över deras oförståndiga hjärtan” (Rom.1:21).

Vi såg en annons om arbete förmedlas genom Arbetsförmedlingens omsorg.

Det var företaget Häxriket som sökte medarbetare. Dessa skulle ha erfarenhet av tarotkort, pendel eller kanalisering, alltså andligt kvacksalveri. I annonsen läser man att:  ”Vi erbjuder bra grundlön och vi har olika bonussystem som gör att våra häxor har en bra och trygg grund att vila på.”

Häxriket skriver att man har medarbetare över hela landet, men att man nu genom Arbetsförmedlingen i Gävle söker medarbetare till Gävleborgs län. Häxriket skall alltså utbreda sig än mer i vårt land.

Till hjälp med detta har alltså den svenska förvaltningsmyndigheten, Arbetsförmedlingen, ställt sig för att via utbildade häxor förmedla skrock och vidskepelse till svenskarna – tala om andligt mörker i hednalandet Sverige!


Holger Nilsson

www.flammor.com


Skriv ut

 
Publicerat av torsdag 20 april 2017 15:35 | #flammor #af #häxor #häxa #holger+nilsson #häxriket | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

Politik kan inte rädda Sverige

Christer Åberg på Himlen TV7

Har du tagit emot Jesus?

- Gör det nu innan det är försent! Så här tar du emot Jesus:

Jesus, jag vänder mig nu till dig och tar emot dig. Jag bekänner dig Jesus att du är Herren och jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack Jesus att jag nu är frälst och har fått alla mina synder förlåtna. Tack att jag nu har ett evigt liv och är ett Guds barn. Tack Jesus att du är min Herre och Frälsare och att Himlen är nu mitt hemland!"

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


7 kommentarer

Uwe Krause

Låter som ett dåligt aprilskämt. Men är dessvärre säkert sant. Dummare ledning får man leta efter som slöser bort skattepengar till att dra in demoner och ondskans andemakter. Hoppas att de snart kommer till sans som man gjorde med SFM som ska betala tillbaka bidrag dem har fått för att demonisera Sverige med den onda andemakten Islam. Vi måste be att Sverige blir normalt igen, att man använder sunt förnuft och kristna värderingar i grunden. Istället för ovanstående dårskap skulle vi behöva lite mera av dårskap för Kristus. 

Svara -   - 20/4-17 18:19 -


Svenne

Ja, det är förfärligt! Men inte konstigt. När människor inte vill tro på Gud, tror de på allt möjligt annat i stället. Så blir det när det andliga mörkret tätnar mer och mer.

Det förekommer annonser i tidningar där människor erbjuds att ringa dyra samtal för att få veta sin framtid genom spådom och ockultism. Samtal som kostar 20 kronor per minut, eller mer. För häxor och spåkvinnor är detta en lukrativ verksamhet, som ger dess utövare stora inkomster.

Ska arbetsförmedlingen nu hjälpa spåkvinnor att få anställning i Häxrikets suspekta verksamhet? Och detta finansierat med våra skattepengar?!! 

Sverige är verkligen ett hednaland. Det skulle behöva komma missionärer till vårt land, från Sydostasien och andra länder där väckelsens eld brinner. Andedöpta, brinnande och ivriga att omvända Sveriges befolkning från hedendom.

Jesus säger i Joh. 9:4:

"Medan dagen varar måste vi göra dens gärningar, som har sänt mig; natten kommer, då ingen kan verka".

Profetiskt sett, kommer blir det andliga mörkret i Sverige och Europa så kompakt, att även om man vill verka, kan man inte verka. Varje vaken kristen borde se, att utvecklingen går i den riktningen.

Svara -   - 20/4-17 18:43 -


Lena Henricson

Tror att dagens häxor inte liknar den på bilden. Mer som vanligt folk antagligen. Och då blir det ännu mer förföriskt!

Svara -   - 20/4-17 20:14 -


Ann-Marie A.

Svar till Lena Henricson.

Ja så är det, inte alls bra, många blir lurade. Här kan den som vill läsa om Heli som var häxa men bytte Herre.   www.jesus.se/livsberattelser/149  

Svara -   - 20/4-17 21:33 -


Astro

Tror inte de är "riktiga" häxor med djävlar och demoner i släptåg (kanske inte ens finns) utan "vanligt folk" som säger något allmängiltigt som passar in på de flesta. Enkelt att tjäna en slant extra :0)

Svara -   - 21/4-17 21:30 -


Ninep

De har ett sätt att manipulera människor genom deras ord ska låta väldigt trovärdigt. Lurar mer eller mindre vårt undermedvetna ungefär som en hypnos eller illussion. Vi människor vill alltid gott med oss själva därför vet häxorna vi har den svagheten för att utnyttja vår bekostnad.

Svara -   - 22/4-17 03:27 -


Tomas N

Den andliga verkligheten gör sig alltmera påmind. Både för att folk mår dåligt och behöver healing och inre frid ,men också av nyfikenhet och för att TV branschen

satsat på detta . Den andliga verkligheten är på riktigt om nu någon tvivlade.

Man blir som man umgås och de som sysslar med nyandlighet och satsar på det kan inte riktigt undgå att det syns bl a genom smycken och symboler som också bär på en kraft.

Man behöver göra urskiljning mellan det fysiska och det andliga,men bägge är fullt verkliga. Jesus drev ut demoner och a apostlagärningarn bl a finns exmpel på häxor och trollkarlar som var tvunget att konfrontera. Hedendomens schamaner och druider och häxor och siare är inget hittepå.

Om något så borde denna tillväxt i det ockulta inspirera flera kristna att komma ur bekvämligheten och tjäna i den andliga kraft som Gud kallar till 

Svara -   - 22/4-17 14:12 -


Din kommentar


Kom ihåg mig?Tror du på Gud eller Allah?

1493202657-vem.jpg

Det är viktigt att du vet på vem och vad du tror på så att du inte låter dig luras och dras med i denna världens falska och förrädiska retorik. Du måste ha en knivskarp gräns på Jesus, Gud och Bibeln och på de falska lärorna och avgudarna.

7

Läs allt!


Nedräkning till uppryckande och sammanbrott

Av Mikael Walfridsson

Tidens tecken vittnar om att tiden är mycket kort, och att Herren bokstavligt talat står vid dörren. När Herren reser sig upp från Faderns tron för att hämta oss hem.

5

Läs allt!


Matteus 25 visar vad som är viktigast inför Jesu återkomst

Läsarmejl av nils 

David Pawson, känd bibellärare från bland annat Himlen TV7, lär oss hur vi kan ställa rätt diagnos om vi är redo för Jesu återkomst.

8

Läs allt!


Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

FN har valt in det muslimska Saudiarabien i FN:s kvinnorättskommission. Ja, du läste rätt!

22

Läs allt!


Sanningen

Läsarmejl av David B 

3

Läs allt!


Evangeliets yttrandefrihet gillas inte av alla som vill anmäla allt och alla

1493109631-insandare1.jpg

Bild: Vetlanda-posten.

Någon har skrivit en insändare till försvar för mig och yttrandefriheten efter att jag har blivit trakasseri-anmäld. För dessa okynnesanmälningar är inget annat än trakasserier och förföljelser.

30

Läs allt!


Herren visade Maurice Sklar hur Nådens Portar snart stängs

Läsarmejl av Nils 

1493059183-portar.jpg

"Tiden har kommit att stänga Nådens Dörrar på Jorden. Nationerna har förkastat Mig och Min Fader länge nog. "

16

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom.” (James 1:12)

I dag är det Wednesday 26 April 2017 kl. 21:23 v. 17 och Jesus söker Teresia och Terese !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Att vara redo för uppryckandet

Läsarmejl av Svenne

När Jesus stiger ned bland molnen och hämtar dem som hör Honom till är det absolut nödvändigt att vara redo. Att vara redo betyder inte bara att man har kännedom om att uppryckandet skall ske, utan att man älskar Jesus och hans tillkommelse och lever nära Honom. Att man är vakande och väntande.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer

Israelsdotter: Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

JL: Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

Israelsdotter: Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

Israelsdotter: Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

Israelsdotter: Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

Israelsdotter: Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

Israelsdotter: Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

Katrina: Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

Israelsdotter: Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

Katrina: Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

Israelsdotter: Dödlig influensavirus kan orsaka den värsta globala pandemin i historien

Israelsdotter: Dödlig influensavirus kan orsaka den värsta globala pandemin i historien

Astro: Nedräkning till uppryckande och sammanbrott

Katrina: Dödlig influensavirus kan orsaka den värsta globala pandemin i historien

Astro: Tror du på Gud eller Allah?

Israelsdotter: Dödlig influensavirus kan orsaka den värsta globala pandemin i historien

Israelsdotter: Dödlig influensavirus kan orsaka den värsta globala pandemin i historien

Katrina: Dödlig influensavirus kan orsaka den värsta globala pandemin i historien

Erik S: Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

Katrina: Dödlig influensavirus kan orsaka den värsta globala pandemin i historien


Dödlig influensavirus kan orsaka den värsta globala pandemin i historien

Av Mikael Walfridsson

Uppenbarelseboken visar oss att i den yttersta tiden kommer det finnas sjukdomar som människan inte kommer att rå på. Det kommer att vara en del av de straffdomar som Herren sänder genom sigill, basuner och vredesskålar över den här jorden.

15

Läs allt!


Krångel på Apg29

1493057924-sajt.jpg

Under senaste dygnet har Apg29 krånglat jättemycket. Sidan har har varit nere flera gånger. Jag ser över sidan just nu och hoppas att problemet ska lösas.

2

Läs allt!


Aktuellt

Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Nedräkning - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-04-26 00:30
Dödlig influensavirus kan orsaka den värsta globala pandemin i historien - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-04-25 00:30
Att tjäna och vänta på Jesus - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-04-24 06:30
Christer Åberg 53 år - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-04-23 01:00
Christer Åberg 53 år - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-04-23 01:00

Stöd Apg29 genom att be och ge

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg

Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1 747 online! | Sidvisningar idag: 479 088 | Igår: 511 201 |

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp