2 014 online! | Sidvisningar idag: 480 867 | Igår: 511 201 |

www.apg29.nu

Annons

1492270474-jesus-lever.jpg


Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Terror i islams namn i Frankrike

Ytterligare ett terrordåd i islams namn har skett i Frankrike. När ska vi börja förstå att islam är farligt? Det är islam som inspirerar och är grunden för sådana här dåd. Det heter ju att terrormördaren hade "radakaliserats".

Gud älskar alla människor och muslimer. Han vill inte att någon ska "radakaliseras" utan han vill att de ska omvända sig till Jesus och ta emot honom för att bli frälsta. Endast Jesus kan frälsa och rädda människor. Terrordåd i islams namn kan inte frälsa.

Muslimer är offer för islam. Islam ger ingen frihet. Det är en lagreligion med massa lag och dom och ingen nåd. Men i jesus kristus får du nåd när du omvänder dig till honom. Dessutom lyfter han av dig det tunga religiösa oket av laggärningar som inte kan frälsa när du omvänder dig till honom. Jesus ok är milt men islams ok är hårt och tungt.

Gärningsmannen i Frankrike dödades men gärningsmannen i Stockholm togs levande. Be för människor. Berätta om Jesus så att de kan ta emot honom innan det är försent.

Det är bara om du bygger ditt liv på Jesus som det kommer att hålla. Bygger du ditt liv på islam eller andra falska religioner så kommer det att falla. 

Jesus är den bästa grunden för ditt liv. Ska du ta emot honom nu?Skriv ut

 
Publicerat av fredag 21 april 2017 07:45 | #islam #terrordåd #terrorattack #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

Ryssland förbjuder Jehovas vittnen

Vi skulle vilja se Jesus

Har du tagit emot Jesus?

- Gör det nu innan det är försent! Så här tar du emot Jesus:

Jesus, jag vänder mig nu till dig och tar emot dig. Jag bekänner dig Jesus att du är Herren och jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack Jesus att jag nu är frälst och har fått alla mina synder förlåtna. Tack att jag nu har ett evigt liv och är ett Guds barn. Tack Jesus att du är min Herre och Frälsare och att Himlen är nu mitt hemland!"

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


27 kommentarer

Johan

Det finns en djävulsk mekanism inom islamisk tro, som innebär att självmord blir något heroiskt och leder till himlen med 70 jungfruar som belöning.

De flesta av oss har väl någon gång tänkt tanken på att begå självmord.

Inom islamisk tro blir frestelsen väldigt stor att begå självmord i form av ett terror-dåd, och därmed bli martyrer. Att dö i jihad är dessutom det enda säkra sättet att nå himlen. 

De är så lurade!

Svara -   - 21/4-17 09:34 -


Svenne

Ja, arma människor! De blir svårt bedragna av islamister, som inspireras till sina illdåd av ondskans andemakter. Islam har ju blivit kallat "svärdets religion".

Det är förfärande att se IS anhängare och krigare först falla till marken i "tillbedjan", för att i nästa stund tortera och döda människor i Allah:s namn. Vilket hyckleri!

Det är synd om självmordsbombare, som luras att tro att de kommer till paradiset och får gifta sig med ett antal oskulder. Det gäller att vara på sin vakt och förstå att islam är en farlig religion.

Islam har Allah som gud. Han är inte samma Gud som vi frälsta har. Vår Gud är ju vår himmelske Fader, och vår Frälsare är Jesus Kristus.

Svara -   - 21/4-17 10:02 -


Lider

Svar till Dragan.

Jag håller med dig Alla har sina egna synda böcker. Serbier var inga helgons folk heller när det gällde Bosnien och Hercegovina.

USA var inte heller när gällde Vietnam Hiroshima och Japan och Irak.

Japan va inte heller när gällde USA och pearl Harbor.

Svara -   - 21/4-17 12:24 -


Bertil Rosenius

Svar till Dragan.

Skillnaden mellan kristna och muslimer är källan till deras agerande - "lärornas" texter.

Koranen är i delar ond, islam skall​ spridas  - om nödvändigt med terror.

NT har kärleken som väg för sitt missionerande. 

Islam skall tvingas på människor - kristen tro erbjudas.

Svara -   - 21/4-17 15:36 -


Bertil Rosenius

Svar till Lider.

Islam handlar inte om intelligensens kraft möjlighet och ... brister, utan sataniska krafter.

Svara -   - 21/4-17 15:39 -


Anja

Svar till Johan.

Nej, de flesta av oss har INTE tänkt tanken på att begå självmord !

Svara -   - 21/4-17 18:04 -


JL

Svar till Dragan.

Dragan,

jag fattar inte din logik. 
När en muslim begår ett terrordåd, så är det en muslimsk extremist. Man kör den mycket slitna och uttjatade: Inte alla muslimer är terrorbombare, dra inte alla över en kam.
Därefter går du själv över och generaliserar. Här blir det: katoliker är också onda för att rensat ut Serber. Inte katolska extremister.
Därefter går på igen och generaliserar. Att det var tyska protestanter som utrotade Judar. Inte extrem nazister, utan just protestanter.
Förövrigt, de som mest sprider hat och oro, är terrorister. Påtagligt ofta från en speciell religion. 

Svara -   - 21/4-17 18:43 -


Harald

Ja men den sittande regeringen välkomnar dem in. Vi borde göra som Trump.  Stänga landets gränser för muslimer. Det är en förbannelse för landet att de kommer hit.

Svara -   - 21/4-17 19:38 -


Astro

Svar till Harald.

Ett terror dåd som det i Stockholm är ett för mycket!

Svara -   - 21/4-17 19:50 -


Johan

Svar till Anja.

Nej, de flesta av oss har INTE tänkt tanken på att begå självmord ! 

Bra om du har rätt, men hur vet du detta?

Svara -   - 21/4-17 22:16 -


Anja

Svar till Johan.

Bra fråga. Jag vet ju inte helt  säkert, men jag har stött på många, som velat begå självmord  (har jobbat i vården) och vissa tog också livet av sig, men de allra flesta VILLE verkligen leva. I min omgivning VILL folk leva ( vi har diskuterat detta)  och har inte eller har önskemål att ta livet av sig.

Svara -   - 21/4-17 22:59 -


Anja

..."har inte haft önskemål att ta livet av sig" ska det stå.

Svara -   - 21/4-17 23:03 -


Johan

Svar till Anja.

Jag tror också att de allra flesta vill leva. Även de som någon gång haft en kris, som fått dem att tänka tanken på att begå självmord.

Tack och lov så är en sådan handling ändå långt borta från att bli förverkligad, för de allra flesta.

Frid!

Svara -   - 21/4-17 23:13 -


Johan

Eftersom den här tråden kom att handla en del om självmord, så bifogar jag följande informativa och viktiga länk:

www.apg29.nu/a/3v2

Svara -   - 22/4-17 11:14 -


Lasse

Svar till Johan.

Din länk stämde bra in på mig, 8 psykologer har jag haft, den jag är hos nu vill bara att jag ska ha det så bra som möjligt, mitt beslut kan ingen ändra på sa hon, mvh Lasse 

Svara -   - 22/4-17 16:59 -


Johan

Svar till Lasse .

Man kan ta hjälp av världens resurser (medecin och terapi) när det gäller depression och självmordstankar, om de är bra, men glöm fördenskull inte att gå först och främst till Jesus! Han är den som har ALL makt i himlen och på jorden, och den som ytterst är den Ende som verkligen kan hjälpa oss (och Han vill inte att vi tar livet av oss)!

Guds frid och var rädd om dig!

Svara -   - 22/4-17 18:57 -


Ann-Marie A.

Svar till Lasse .

Tänker på dej Lasse, så ledsen att du är dålig. Ber att du ska få bli bättre. Kram 

Svara -   - 22/4-17 20:01 -


Lasse

Tänker på dig med Ann-Marie du har alltid skrivit så snällt till mig, Jag önskar av hela mitt hjärta att din värk och  problemen löser sig . Jesus älskar dig Ann Marie. Han finns för att hjälpa dig, om alla andra sviker är Han trofast, önskar dig en fortsatt fin kväll ☝😊 vi  vill säga tack kommer här 💗 MVH Lasse.       https://youtu.be/ldSt523GTmc

Svara -   - 22/4-17 21:00 -


Lasse

Svar till Johan.

Tack Johan. Jo jag vet att Jesus är Herre över allt. vår Skapare i allt genom allt, inget finns förutom i Honom, men jag är söndertrasad både utvändigt och invändigt hela min situation är så komplicerad att psykologer hänvisat mig vidare. Men jag tackar dig för att du svarade mig Johan, önskar dig en Välsignad kväll MVH Lasse

Svara -   - 22/4-17 21:11 -


Ann-Marie A.

Svar till Lasse.

Tack snälla Lasse, så tacksam för din uppmuntran och fina sånger!! Tack Jesus att vi får komma hem en dag, och tacksam för snälla syskon här. Kan fortfarande inte skicka en sång från youtube till dej men undrar om du lyssnat på "Angels singing caught on tape". Ryser varje gång.. Tänk att vi får komma dit en dag! Önskar dej en fin kväll, "broder i Herren". <3

Svara -   - 22/4-17 21:17 -


Lasse

https://youtu.be/0_gOjpxaK-U  här kommer den 😍

Svara -   - 22/4-17 21:24 -


Ann-Marie A.

Blev så tagen, förstår nu att du blev mycket illa skadad i olyckan. Ber innerligt att du ska bli bättre. Så imponerad att du är så "cool" ändå och uppmuntrar andra.<3 God natt.

Svara -   - 22/4-17 23:01 -


Lasse

Tack Ann Marie hoppas du sovit gott en Välsignad söndag till dig // Lasse https://youtu.be/ssLnf4me-LE

Svara -   - 23/4-17 09:03 -


Ann-Marie A.

Svar till Lasse.

Tack detsamma till dej, en väsignad dag! Du är ledd av Gud, också i ditt val av musik till oss. :) Mvh Ann-Marie

Svara -   - 23/4-17 13:18 -


Lasse

Blev så berörd av denna film/sång. Bevisar verkligen vilken Kärleksfull Gud vi har som återupprättar och förlåter kvinnan, lider och offrar sig för alla. Tack älskade Jesus💗delar den med dig Ann Marie.  https://youtu.be/sza4rh1YzsM

Svara -   - 23/4-17 18:13 -


Ann-Marie A.

Tack! :) Länge sedan jag såg och hörde den, man gråter.. Tacksam till Jesus som led så, av kärlek till oss.<3 Ja han förlåter och upprättar. Man önskar att alla människor fick uppleva det.

Stanley Sjöberg hade ju webbkyrkan.com men finns nu på youtube. Tycker han har mycket bra att säga. Men det har du nog redan sett..

Svara -   - 23/4-17 21:52 -


Lasse

Svar till Ann-Marie A..

https://youtu.be/7RUmWu6uhfg. Denna lovsång sjöng vi i kyrkan idag// sov gott Ann Marie

Svara -   - 24/4-17 00:25 -


Din kommentar


Kom ihåg mig?Tror du på Gud eller Allah?

1493202657-vem.jpg

Det är viktigt att du vet på vem och vad du tror på så att du inte låter dig luras och dras med i denna världens falska och förrädiska retorik. Du måste ha en knivskarp gräns på Jesus, Gud och Bibeln och på de falska lärorna och avgudarna.

8

Läs allt!


Nedräkning till uppryckande och sammanbrott

Av Mikael Walfridsson

Tidens tecken vittnar om att tiden är mycket kort, och att Herren bokstavligt talat står vid dörren. När Herren reser sig upp från Faderns tron för att hämta oss hem.

6

Läs allt!


Matteus 25 visar vad som är viktigast inför Jesu återkomst

Läsarmejl av nils 

David Pawson, känd bibellärare från bland annat Himlen TV7, lär oss hur vi kan ställa rätt diagnos om vi är redo för Jesu återkomst.

8

Läs allt!


Sveriges feminism-regering för kvinnoförtryck i Saudiarabien?

FN har valt in det muslimska Saudiarabien i FN:s kvinnorättskommission. Ja, du läste rätt!

22

Läs allt!


Sanningen

Läsarmejl av David B 

3

Läs allt!


Evangeliets yttrandefrihet gillas inte av alla som vill anmäla allt och alla

1493109631-insandare1.jpg

Bild: Vetlanda-posten.

Någon har skrivit en insändare till försvar för mig och yttrandefriheten efter att jag har blivit trakasseri-anmäld. För dessa okynnesanmälningar är inget annat än trakasserier och förföljelser.

30

Läs allt!


Herren visade Maurice Sklar hur Nådens Portar snart stängs

Läsarmejl av Nils 

1493059183-portar.jpg

"Tiden har kommit att stänga Nådens Dörrar på Jorden. Nationerna har förkastat Mig och Min Fader länge nog. "

16

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom.” (James 1:12)

I dag är det Wednesday 26 April 2017 kl. 21:28 v. 17 och Jesus söker Teresia och Terese !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Att vara redo för uppryckandet

Läsarmejl av Svenne

När Jesus stiger ned bland molnen och hämtar dem som hör Honom till är det absolut nödvändigt att vara redo. Att vara redo betyder inte bara att man har kännedom om att uppryckandet skall ske, utan att man älskar Jesus och hans tillkommelse och lever nära Honom. Att man är vakande och väntande.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Dödlig influensavirus kan orsaka den värsta globala pandemin i historien

Av Mikael Walfridsson

Uppenbarelseboken visar oss att i den yttersta tiden kommer det finnas sjukdomar som människan inte kommer att rå på. Det kommer att vara en del av de straffdomar som Herren sänder genom sigill, basuner och vredesskålar över den här jorden.

15

Läs allt!


Krångel på Apg29

1493057924-sajt.jpg

Under senaste dygnet har Apg29 krånglat jättemycket. Sidan har har varit nere flera gånger. Jag ser över sidan just nu och hoppas att problemet ska lösas.

2

Läs allt!


Aktuellt

Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Nedräkning - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-04-26 00:30
Dödlig influensavirus kan orsaka den värsta globala pandemin i historien - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-04-25 00:30
Att tjäna och vänta på Jesus - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-04-24 06:30
Christer Åberg 53 år - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-04-23 01:00
Christer Åberg 53 år - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-04-23 01:00

Stöd Apg29 genom att be och ge

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg

Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

2 018 online! | Sidvisningar idag: 480 871 | Igår: 511 201 |

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp