609 online! | Sidvisningar idag: 74 728 | Igår: 200 657 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Beställ Christer Åbergs bok Den längsta natten här!


Sverige är på väg in i ett kontantfritt samhälle

1495052509-kontantfritt-samhalle.jpg

Bild: SvD. 

I utvecklingen mot ett kontantfritt samhälle har Sverige länge varit ledande. I dag sker cirka 80 procent av alla betalningar med kort. Enligt Svensk Handel kommer Sverige att vara nästan helt kontantfritt år 2020.

Men mer och mer används det "digitala plånböcker". Alltså du betalar med mobiltelefonen som du alltid har med dig. Detta gör det fysiska plastkortet överflödigt då användaren istället betalar med sin mobiltelefon.

För att kunna betala med telefonen i butik krävs att betalterminalen stödjer tekniken. Dessa terminaler byts efter hand ut mot nya. Senast 2020 ska alla terminaler i Sverige vara utbytta säger Catharina Hoffsten.

Säkert tidstecken

Vi är på väg in i ett kontantlöst samhälle vilket är ett säkert tidstecken på att vi lever i den sista tiden, att uppryckandet kan ske när som helst så att Antikrist kan träda fram.

Har du tagit emot Jesus? Är du frälst? Det är hög tid för dig att bli det nu!


Källa: 


Skriv ut

 
Publicerat av torsdag 18 maj 2017 13:09 | #tidstecken #ekonomi #mobil #betalningsmedel #pengar #betalkort | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

Har du tagit emot Jesus?

- Gör det nu innan det är försent! Så här tar du emot Jesus:

Jesus, jag vänder mig nu till dig och tar emot dig. Jag bekänner dig Jesus att du är Herren och jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack Jesus att jag nu är frälst och har fått alla mina synder förlåtna. Tack att jag nu har ett evigt liv och är ett Guds barn. Tack Jesus att du är min Herre och Frälsare och att Himlen är nu mitt hemland!"

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


18 kommentarer

jon

"kontantfritt" innebär ju bara att sättet vi betalar på har förändrats. det är fortfarande samma betalningssystem vi använder men sättet vi genomför transaktionerna på har förändats.

Svara -   - 18/5-17 15:50 -


Johan

Målet är en världsregering, styrd av bankerna, där hela jordens befolkning är under deras kontroll, eftersom alla har ett RFID-chips injicerat. Detta chips kommer att bli nödvändigt för att kunna köpa och sälja och den som protesterar mot eliten, kan enkelt få sitt chips avstängt. 

Ta INTE emot detta chip (om de nu inte uppfinner någon ännu "bättre" teknisk lösning som ersätter RFID), som kommer att vara vilddjurets märke! 

Ta alltså INTE emot vilddjurets märke!

Då hamnar du i helvetet! (Upp 14:9-12)

https://youtu.be/qNtAuCsIIxU

Svara -   - 18/5-17 15:58 -


AnnMarie

Vi kan alltså inte köpa och sälja utan märket som då blir ett chip för de flesta kristna. 

Kom att tänka på då Jesus uppmanade några att köpa ögonssalva av honom. 
Det var ju knappast 5 spänn för en burk då ju allt ät gratis från Jesus. 
Kanske har någon översatt dåligt?!
Jag tror att märket är andligt och att det inte handlar om pengar.

Svara -   - 18/5-17 16:52 -


Sanna

Det är några länder som är emot Nwo och kämpar emot dem. De är bl.a Ryssland, Kina, Iran och Libanon. Jag är från Libanon och det känns tragiskt att tänka på att behöva flytta tillbaka dit när chippet kör igång här. 

I fattiga länder har dem ingen högteknologi och är långt ifrån chippet. Sverige, så välutvecklad teknologi som den har är såklart först med betalsystemet.
Hellre jag bor i ett fattigare land som inte har gått med USAs banksystem än att vara i ett land där jag blir tvungen att ta chippet (för att kunna köpa mat osv) och bli dömd till ett evigt helvete (uppenbarelseboken). 

Svara -   - 18/5-17 17:05 -


JL

Jag tror detta med chip är en rökridå. Chip förutsätter en värld som är väldigt centrerad kring lagar och att de följs. Det räcker med en finanskris, så är guld betalningssättet igen. 

Det står även att man får märket vid tillbedjan. 

Svara -   - 18/5-17 17:29 -


Johan

Svar till AnnMarie .

Du fortsätter att sprida din draksådd AnnMarie!

Svara -   - 18/5-17 17:31 -


AnnMarie

JL

"Jag tror detta.med chip är en rökridå."
Förmodligen är det så.

Svara -   - 18/5-17 18:15 -


Sanna

Svar till AnnMarie .

Vi alla önskar att det är ett rökridå. Men faktum är att det kanske kan vara sant. Då måste man vara påläst och förbered på något sätt iaf.

Svara -   - 18/5-17 18:19 -


AnnMarie

Sanna ja det måste vi bara vi inte läser in sånt som inte står skrivet.

Svara -   - 18/5-17 18:48 -


Sanna

Svar till AnnMarie .

Och det som står skrivet kan tolkas på olika sätt. Hoppas vi någon gång får det klart för oss vad sanningen är.

Svara -   - 18/5-17 19:08 -


JL

Svar till Sanna.

jo, det kan vara sant, men det är ju väldigt lätt att förhindra. Man struntar i chipet som säkerhetslina för att inte gå fel, och det skall alla kristna göra.

"så att bilden också kan tala och se till att alla som inte tillber odjurets bild blir dödade. 16Och det ser till att alla, höga och låga, rika och fattiga, fria och slavar, får ett märke på högra handen eller på pannan"
Det är ju inte märket det hänger på. Det är ju tillbedjan. Odjuret kommer inte döda människor för att de inte tar emot märket, de kommer döda dom för att de INTE tillber deras gud, alltså månguden. Detta är inget nytt, det har odjuret hållit på länge med. Det är bara det, att när majoriteten av världens befolkning tillhör odjuret, så blir det maskinellt. Htiler style. Precis som det var i bulgarien för inte så länge sedan.
https://youtu.be/5RMt_c7qESA?t=7166
Filmen är alltså en historisk film, ättlingar till de dödade spelade till och med vissa roller. Istället för turban så kommer det vara något annat attribut. Om ni skall se någon film i helgen, så är det denna.

Svara -   - 18/5-17 19:58 -


Lasse

Johannes 14:6 Sanningen 😍

Svara -   - 18/5-17 20:31 -


Sanna

Ja, man ska alltid hoppas på det bästa. Men hur kan man strunta i chippet när allt fler ställen blir kontantlösa (ex. SJ). Det är ju det deras mål är, att inte använda pengar längre någonstans.

Svara -   - 18/5-17 21:12 -


Tobias

Svar till Johan.

Jag tänkte göra ett liter infall. Vilddjurets märke kommer introduceras av den falske profeten och Antikrist. Detta kommer troligen ske halvvägs in i vedermödan. Det kan mycket väl vara ett elektroniskt chip men det kan inte vara den chippning som genomförs nu. För Antikrist har inte trätt fram än och vilddjurets märke har inte krävts än. Om chippning är märket kommer det inte bli märket förens Antikrist och den falske profeten genomdriver tvånget av det. Alltså den som chippar sig nu innan Antikrists framträdande tar inte på sig vilddjurets märke. Men den som chippar sig efter att Antikrist och den falske profeten kräver det tar på sig vilddjurets märke och går förlorade. Sedan tror jag vi kommer veta vad som är märket (de som är vakade kristna) för det kommer att vara förknippat med att vi också skall tillbe Antikrist (via hans bild/bildstod). Så lom någon människa kräver att vi ska ha ett märke samt tillbedja honom som Gud ja då är det dags att hålla sig så långt borta från detta som möjligt. 

"Och jag såg ett annat vilddjur stiga upp ur jorden. Det hade två horn som ett lamm men talade som en drake. Det utövar det första vilddjurets hela makt inför det och får jorden och dess invånare att tillbe det första vilddjuret, vars dödliga sår hade blivit läkt. Det gör stora tecken och får till och med eld att falla från himlen ner på jorden i människornas åsyn. Genom de tecken det har fått makt att göra inför vilddjuret vilseleder det dem som bor på jorden. Det befaller jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret, som har ett sår av ett svärd men levde. Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att bilden till och med kunde tala och låta döda alla dem som inte tillbad vilddjurets bild." Upp 13. 
"Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal." Upp 13. 
Och ännu en, en tredje ängel, följde dem och sa med stark röst: ˮOm någon tillber odjuret och dess bild och tar emot dess märke på sin panna eller sin hand, så ska även han få dricka av Guds vredes vin som oblandat hälls i Guds vredes bägare. Han ska torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna och inför Lammet. Röken från deras tortyr stiger i evigheters evighet, och de får ingen vila varken dag eller natt, dessa som tillber odjuret och dess bild, och de som tar emot märket med dess namn. Här behövs uthållighet av de heliga, dem som håller fast vid Guds bud och tron på Jesus.ˮ Och jag hörde en röst från himlen säga: ˮSkriv: Saliga är de döda, de som härefter dör i Herren. Ja, säger Anden, de ska få vila efter sina mödor, för deras gärningar följer dem.ˮ Uppenbarelseboken 14. 
"Och jag såg troner, och de som satt på dem fick rätt att döma. Och jag såg deras själar som hade halshuggits därför att de hade vittnat om Jesus och förkunnat Guds ord och inte hade tillbett vilddjuret och dess bild och inte tagit emot dess märke på pannan eller handen. De levde och regerade med Kristus i tusen år." Upp 20:4.

Svara -   - 18/5-17 22:43 -


Johan

Svar till Tobias .

Helt riktigt att vilddjurets märke introduceras av den falske profeten.

Det är ett märke som avgör om du kan köpa eller sälja, precis som RFID-chippet kommer att kunna göra.

Om man redan har injicerat detta chip, så kommer det högst troligt att förvandlas till eller kommer att vara märket, den dagen då den falske profeten träder fram med vilddjurets märke.

Svara -   - 19/5-17 01:36 -


Sanna

Svar till Tobias .

"Det kan mycket väl vara ett elektroniskt chip men det kan inte vara den chippning som genomförs nu. För Antikrist har inte trätt fram än och vilddjurets märke har inte krävts än."

Du skrev här ovan att det inte kan vara detta chippet som genomföts nu eftersom antichrist inte trätt fram och inte har krävts än.

Allting har en förberedelse inkl. satans verk. Satan och antikrist har folk som arbetar för dem och introducerar detta chippet på ett smart sätt. Så som ormen lurade eva sakta men säkert. Om antichrist skulle introducerat detta chipp när han trätt fram skulle alla vetat att det är lögn och ingen skulle gjort det för chippet skulle vara väldigt främmande och skrämmande sådär helt plötsligt. Om antikrist väl Skulle introducera det vid hans framträdande så betyder det inte att det har blivit förberett sedan innan.

Bibeln innehåller mycket symboler i texterna. Antichrist kan lika gärna vara ett land som dem liknar vid ett vilddjur pga dess elakheter (amerika?). Det var ju trots allt syner dom såg i uppenbarelseboken.

Svara -   - 19/5-17 11:07 -


Tobias

Jag menar bara att de som chippar sig idag inte i dagsläget tar emot något vilddjurets märke. Det är en teknik som alla andra. Verktyg eller Teknologi är varken god eller ond det är vad man gör med dem eller vem som håller i dem som avgör vad de ska användas till. I kirurgens hand är kniven till välsignelse då han kan använda den för att komma in och bota fel inne i kroppen, i mördarens hand är kniven däremot en förbannelse. Är sexualitet, guld, mat, vin etc onda i sig. Nej dessa har skapats av Gud som goda gåvor åt oss. Men när vi missbrukar det blir det synd. När Antikrist träder fram kommer däremot chippningen bli en del av den tillbedjan han kräver att folk ska ge honom. De flesta kommer ändå vara omedvetna om att detta är odjurets märke då de inte tror på bibeln eller Gud och nog snarare betraktar Antikrist som en stor världsledare värd tillbedjan.

Att antikrist är en person ser vi utifrån bibelordet 

Låt ingen bedra er på något sätt. Ty först måste avfallet komma och laglöshetens människa, fördärvets son, öppet träda fram. 2 Tess 2:3
Vid slutet av deras välde, när överträdarna har fyllt sina mått, skall en fräck och illasinnad kung uppstå. Hans makt blir stor, han kommer att vålla oerhörd förödelse och ha framgång i vad han gör. Han skall sprida fördärv bland de mäktiga och i det heliga folket. På grund av sin skicklighet kommer han att ha framgång med sitt svek. Han skall ha höga tankar om sig själv och oförmärkt fördärva många och resa sig mot den högste fursten; han kommer dock att krossas, men inte av människohand. Dan 8:23-26. Syftar ursprungligen på Antochius Epifanes, men ses också som en beskrivning på Antikrist då det står att han ska krossas, men inte av människohand. 
"Och vilddjuret greps tillsammans med den falske profeten, som hade gjort tecken inför vilddjuret och genom dessa tecken vilselett dem som hade tagit emot vilddjurets märke och tillbett dess bild. Levande kastades de båda i eldsjön som brinner av svavel." Upp. 19:20-21.

 

Svara -   - 19/5-17 13:22 -


Sanna

Svar till Tobias .

Bra synpunkter. Men de som har chippat sig är det väl ändå redan försent för.

Vi får hålla oss till Jesus för fortsatt vägledning.

Svara -   - 19/5-17 14:03 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Muslimer är avgudadyrkare

Muslimer tillber tre avgudar: 1. Muhammed. 2. Stenen i Kaba. 3. Allah. Den avgudadyrkan som de anklagar kristna för är de själva som håller på med.

3

Läs allt!


Behöver du hjälp i själavård?

Om du behöver hjälp i själavård kan du ringa till en själavårdstelefon i kristen regi. Då får du träffa någon som är kristen och har erfarenhet i själavård.

2

Läs allt!


Frälsar-elefanterna

Video: En elefantunge faller i en damm. Två vuxna elefanter hoppar i och räddar honom.

5

Läs allt!


Skördetid Innan den onda dagen

Läsarmejl av nils 

Det glädjande Löftet Jesus gav om en stor Skördetid Innan den onda dagen! "De skall vinna många för Jesus Kristus innan den dagen då den Onda Besten kommer. "

2

Läs allt!


Sannas dröm om RFID chippet

Läsarmejl av nils 

”Då visste jag att det betydde att han redan har blivit programmerad och hjärntvättad, stegvist (sakta men säkert), till att gilla chippet.”

63

Läs allt!


Midsommar Gamla Hjälmseryd 2017

1496172833-ga-hjalmseryd-2017.jpg

www.nennelindberg.org

0

Läs allt!


Endast hos Jesus finns frälsningen - Sjunde delen

Cornelius hus. Bilden är från tv-serien "A.D. The Bible Continues".

I den här delen av vår serie ska vi tala om det fantastiska husmötet då Cornelius och hela hans hus tog emot Jesus och blev frälsta! Det här avsnittet ur Bibeln tillhör mina favoritberättelser och har talat till mig många gånger!

2

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom.” (James 1:12)

I dag är det 24/06-2017 kl. 14:01 v. 25 och Jesus söker Johannes Döparens dag !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2017

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2017.

Ramadanterror i Iran

Ramadan 2017 dag 11: 627 döda!

Terrordåd i London under muslimska Ramadan

Djävulens ramadan

1850 människor dödades under ramadan 2016

http://thereligionofpeace.com/


Nyhem - familjeveckan

Besökte lite grann Nyhemsveckan och lyssnade bland annat på Niklas Piensohos bibelstudie under tisdags eftermiddag.

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Gud finns

Läsarmejl av David B 

David Billström talar om två saker som dagligen talar till oss om att Gud finns.

10

Läs allt!


Invandrarna bråkar?

Skärmdump från thelocal.se.

Den här bilden talar för sig själv. Många gånger är det inte invandrarna som bråkar och gör väsen av sig utan det är andra.

0

Läs allt!


Aktuellt

Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Behöver SU hjälp i själavård? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-24 00:30
Frälsar-elefanterna - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-23 00:30
Endast hos Jesus finns frälsningen - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-22 00:30
Tillbaks till Torhamn - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-21 00:30
Tillbaks till Torhamn - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-20 00:30

Stöd Apg29 genom att be och ge

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg

Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

609 online! | Sidvisningar idag: 74 728 | Igår: 200 657 |

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp