Nyhetsbrev Ny! | Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

Kommer profetiorna om Donald Trump gå i uppfyllelse när han åter igen ställer upp i presidentvalet?

Christer Åberg
2022-11-18 01:24

USA-valet

/bild/donald-trump-1668694730.jpg

Donald Trump har nu gett till känna att han ställer upp i presidentvalet i USA 2024. Kommer Trump åter igen bli president? Har profetiorna rätt?

Innan Donald Trump vann presidentvalet 2016 fanns det profetior som förutsa att han skulle bli president. Du kan läsa en del av dessa profetior här nedan.

Men det finns också en förutsägelse att han skulle sitta i två mandatperioder, men han förlorade presidentvalet 2020 efter att ha suttit endast i en period. Kommer nu den delen av profetian som säger att han ska sitta i två mandatperioder att börja gå i uppfyllelse 2024?

Här nedan publicerar jag några berömda och omtalade profetior om Donald Trump som president. Glöm inte bort att allt ska prövas i linje med Guds ord.

Mark Taylors profetia

Den pensionerade amerikanske brandmannen Mark Taylor profeterade 28 april 2011 att Donald Trump skulle vinna presidentvalet. Då hade inte ens Trump tillkännagett att han skulle ställa upp i valet.

Profetian är väldigt detaljrik och till mångas chock och överraskning vann Donald Trump och besegrade hela etablissemanget. Själv trodde jag inte att han skulle vinna, men i det avseendet visade det sig att profetian stämde.

Profetian

Guds Ande säger: jag har valt den här mannen, Donald Trump, för en sådan tid som denna. På samma sätt som Benjamin Netanyahu är till Israel så skall denne man vara till USA! För jag kommer att använda den här mannen för att få ära, respekt och återställa Amerika.
Amerika kommer att respekteras en gång som den mest kraftfulla och välmående nation på jorden, (annan är Israel).
Dollarn kommer att vara den starkaste någonsin har varit i historien av Förenta staterna, och kommer återigen att vara den valuta som alla andra bedöms.
Guds Ande säger: fienden kommer skälva och skaka och frukta mannen jag har smort. De kommer även skälva och skaka när han meddelar att han kandiderar till president, det kommer att vara som ett skott som hörs över hela världen.
Fienden kommer att säga: vad ska vi göra nu? Denne man känner alla våra tricks och system. Vi har rånat Amerika i årtionden, vad ska vi göra för att stoppa detta?
Anden säger HA! Ingen skall stoppa detta som jag har börjat! För fienden har stulit från Amerika i årtionden och det slutar nu!
För jag kommer att använda den här mannen att skörda det USA har sått för och plundra från fienden vad han har stulit och returnera det 7 gånger tillbaka till USA.
Fienden kommer att säga Israel, Israel, hur Israel? För Israel kommer att skyddas av USA igen. Anden säger ja! Amerika kommer återigen att stå hand i hand med Israel, och de två skall vara ett.
För banden mellan Israel och USA kommer att vara starkare än någonsin, och Israel kommer att blomstra som aldrig förr.
Guds Ande säger: jag kommer att skydda Amerika och Israel, för nästa president kommer att vara en man av hans ord, när han talar kommer världen att lyssna och känna att det är något större i honom än alla andra före honom.
Den här mannens ord är hans förbindelse och världen och Amerika kommer att veta detta och fienden kommer att frukta detta, för den här mannen kommer att vara orädd.
Anden säger, när den finansiella skörden börjar så skall det ske parallellt i det andliga för Amerika.
Guds Ande säger: i nästa val kommer de att spendera miljarder för att hålla detta presidentval. Det kommer att bli som att spola sina pengar i toaletten.
Låt dem slösa sina pengar, för det kommer ifrån och det används av onda krafter som verkar, men de kommer inte att lyckas, för detta nästa val kommer att vara ett rent hus för mannen jag har valt.
De kommer att säga saker om den här mannen (fienden), men det kommer inte att påverka honom, och de ska säga att det rullar av honom som en anka, så fjädrarna av en anka ska skydda den, så skall mina fjädrar skydda denna nästa president.
Även traditionella nyhetsmedier kommer att fängslas av den här mannen och förmågor som jag har begåvat honom med, och de kommer även att börja att komma överens med honom säger Guds Ande.

Kim Clements profetia

Det finns en annan känd profetia från 2007, av Kim Clement, som också profeterar att Donald Trump ska bli vald till president. Kim Clement, som dog 2016, var en omtalad lovsångsledare och profet.

Kim Clemens profetia är mycket detaljrik och den förutsäger att Donald Trump kommer att vara president i två mandatperioder.

Här följer Kim Clements profetior från 2007.

Profetia 4 april 2007 i Redding CA av Kid Clement

Det som kommer att hända är ovanligt, en förändring, ända in på marknaden, om du så önskar, in i nyhetsmedierna - där tidsskrifterna inte har något annat val än att säga det jag vill att de ska säga.
Newsweek, se det jag vill säga. Newsweek, vad jag vill säga är att Trump ska bli en trumpet, säger Herren. Trump ska bli en trumpet. Jag kommer att lyfta upp Trump för att bli en trumpet och Bill Gates för att öppna porten till ett finansiellt område för kyrkan, säger Herren.
För Gud säger: Jag kommer inte att glömma 9/11, jag kommer inte att glömma vad som hände den dagen. Och jag kommer inte att glömma portvakten som vakade över New York, som återigen kommer att stå och vaka över denna nation, säger Guds Ande.
Det kommer att hända att den man som jag placerar i det högsta ämbetet ska gå och viska mitt namn.
Gud säger: När han tillträder ämbetet kommer han att ropa ut genom Andens kraft. Jag ska fylla honom med min Ande när han träder in i ämbetet och han kommer att bli en bönens man i det högsta sätet i ditt land.
Det kommer att vara en bedjande president, inte en religiös. För jag kommer att lura folket, säger Herren. Jag kommer att lura folket, ja, jag kommer att göra det.

Profetia 10 februari 2007 i Scottsdale AZ av Kid Clement

Gud säger: Den som blir vald ska tillträda och de ska säga: "Han har hett temperament", för Guds Ande säger, ja, han kan ha hett temperament, men han kommer att föra murar av beskydd i detta land, på ett större sätt och ekonomin i detta land ska förändras snabbt, säger härskarornas Herre. Lyssna till Herrens ord.
Gud säger: Jag kommer att tillsätta en president som kommer att be under två mandatperioder, men han kommer inte att vara en bedjande president när han börjar.
Jag kommer att sätta honom i tjänst och sedan ska jag döpa honom med den helige Ande och min kraft, säger härskarornas Herre.

500 profetior om Donald Trump

Nu finns det många fler profetior om Donald Trump och de har inte gått obemärkt förbi utan är minst sagt omdiskuterade. I tidningen Dagens artikel "Profetiska riktlinjer framtagna efter Trumpprofetior" nämns författaren James Beverley, som har skrivit en bok där han har samlat 500 profetior om Donald Trump. Artikeln handlar om att flera hundra kristna ledare har sammanställt ett dokument med “profetiska riktlinjer” på grund av att de anser att senaste presidentvalet visar att det saknas vett och etikett bland profeter.

Såväl före som efter presidentvalet i USA 2016 klargjorde kristna Trumpanhängare att den sittande presidenten skulle bli omvald och insvuren för en ny mandatperiod. Kritikerna pekade gång på gång på felaktigheter i profetiorna, men bara ett fåtal av Trumpanhängarna tog efter valet officiellt avstånd från sina uttalanden.

Det är därför det femsidiga dokumentet har tillkommit och som är undertecknad av flera hundra förkunnare. Undertecknarna betonar i dokumentet den profetiska gåvans betydelse, men återkommer flera gånger till att profetior måste prövas, att de som uttalar profetior har ett stort ansvar och att var och en måste erkänna sitt misstag och be om förlåtelse om det visar sig att de har haft fel.

Utombibliska profetior ska alltid prövas och har inte samma dignitet som Bibelns profetior men jag tycker att dessa profetior som jag har publicerat här ovan är intressanta och vi ska naturligtvis pröva dem och så får vi se vad som händer i nästa presidentval. 

Christer Åberg

#Donald Trump #USA-valet #Profetia #Presidentvalet #Mark Taylor #Kim Clement

Dela:

0 kommentarer

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340

Idag är det söndagen den 16 juni 2024, vecka 24 och klockan är 06:49. Axel och Axelina har namnsdag.


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-06-16 00:27
Herre Kristus jag överlämnar allt i dina händer du vet here vad jag menar j.l Amen men jag tackar dig ändån oavsett sett vad tack i förväg.

0 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Trollkarlen i Pafos avslöjad av Guds kraft

Simon Magus: Trollkarlen som försökte köpa Andens gåva

Flickan med spådomsanden

Betydelsen av Jesu dop

Bibeln är sann och Guds Ord

6 juni: Sveriges nationaldag - Gud välsigna Sverige!

Jesu ytterkläder predikar (Eller ”heliga u-svängar”)

Historien om ukulelen, stämning och köpråd

Jesus och skriften på marken: Räddad från domen

Att vända andra kinden till: Vad Jesus egentligen menade


Senaste kommentaren

Lars-goran - 15/06-24 20:42
Lycklig är den som får 👍💥❤️Guds kraft. Jag är bara en enkel människa. Bekämpa begäret och du får kraft från 💖Jesus Kristus. Välj Kärleksvägen och du blir frälst💥👍❤️öppna ditt hjärta för Herren 🙂 Bra ❤️❤️❤️

Skrevs i Trollkarlen i Pafos avslöjad av Guds kraft


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM