Nyhetsbrev Ny! | Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

Muhammed tillbes dagligen i islam

Christer Åberg
2024-02-15 12:13

Islam

Muhammed tillbes i Islam.

Muhammed tillbes i Islam.

Hur ofta har kristna inte fått anklagelser från muslimskt håll att de tillber en människa, när muslimerna själva tillber en människa: Människan Muhammed – och det varje dag i sina böner!

Det kanske inte är känt, men i sina dagliga böner riktar faktiskt muslimerna sin tillbedjan till människan profeten Muhammed.

Detta ser vi i Al Ghazali-institutets muslimska hemsida:

”Välsignade hälsningar och rena böner tillkommer Gud. Profet! Frid och Guds välsignelser vare med dig. Frid vare med oss och med Guds rättfärdiga tjänare. Jag vittnar att det inte finns någon gud utom Gud och jag vittnar att Muhammed är Guds Sändebud.”

Obs: Gud är felöversatt i Al Ghazali-institutets muslimska hemsida. Texten lyder egentligen: ”…inte finns någon gud utom Allah...”

Hur ofta har kristna inte fått anklagelser från muslimskt håll att de tillber en människa, när muslimerna själva tillber en människa: Människan Muhammed – och det varje dag i sina böner!

När det gäller Jesus Kristus är han sann Gud som stiger ner från himlen och blir född som människa av Jungfru Maria. Det är viktigt att förstå att han blev människa och trädde in i vår värld.

Muslimer tillber Muhammed som är död medan kristna tillber den uppståndne och levande Jesus Kristus Guds Son som FRÄLSER!

Varför muslimer ber till Muhammed

Islamexperten David Wood skriver på Youtube till en video i Googleöversättning:

Muslimer hävdar ofta att islam är religionen för ren underkastelse till Allah. Men i sina dagliga böner säger muslimer "As-salamu alaika ay-yuhan nabiy-yu", vilket betyder "Fred vare med dig, o profet." Eftersom muslimer vänder sig direkt till Muhammed under sina dagliga böner, är de förutsatt att Muhammed kan höra dem. Detta kräver det gudomliga attributet av allestädes närvarande från Muhammeds sida. Eftersom muslimer talar direkt till Muhammed under sina dagliga böner, kan de inte längre hävda att islam är religionen för ren underkastelse till Allah.

Ta emot Jesus

Kära vänner, människor behöver verkligen Jesus Kristus. Det finns ingen frälsning utan honom. Har du ännu inte tagit emot Jesus? Se till att göra det, så blir du frälst och räddad. Alla dina synder blir förlåtna, och du blir ett Guds barn med evigt liv. Amen.

Christer Åberg

#Islam #Muhammed #Villolära #Bön #Allah #Religion

Dela:

2 kommentarer

Svensson - 15/02-24 21:16
Jesus Är Gud. Så enkelt är det. När vi kristna ber i Jesu namn ber vi i vår Guds namn. Då uppenbarar sig Bönens makt för oss och mirakler framträder.
Detta kan naturligtvis inte inträffa vid bön till någon villolära. Villoläror förvanskar allena våra hjärtan och våra själar. Jesus däremot RENAR DEM! tack Jesus tack JESUS.


Lars-goran Marklund - 16/02-24 03:30
Ska man tillbe Allah?Näe! ❤️Gud är den enda som man ska be till. Våld som står i Koranen ska man undvika. 💖Jesus Kristus undervisningen ska alla ta till sig. Den Ondes religion ska man förkasta.
❤️Gud är en. 💖JESUS LEVER. Det gör ej Muhammed.
Bra ❤️❤️❤ʊ


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-05-25 21:21
Min kära syster har blivit avlurad på massor av pengar. De fick henne att ta lån.. Hur kan hon bli fri igen Jesus? Bara du Jesus bara du! Gode Gud rädda henne!!!

1 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Att vända andra kinden till: Vad Jesus egentligen menade

John Bunyan och "Kristens resa": En av den kristna litteraturens mest inflytelserika verk

Musik och vittnesbörd i Allianskyrkan den 25 maj

En andlig resa i Hasselas stillhet och naturskönhet

Skapelsen del 1 - I början skapade Gud himmel och jord

Jesus har farit upp under jubel

Gud har farit upp under jubel - Profetia på Jesu Kristi himmelsfärd

Christer Åberg sjunger "Du behöver Jesus" i programmet "Varför Jesus?"

Varför Jesus? Christer Åberg Kanal 10 den 8 maj

Jag ska aldrig dö - Christer Åberg, Nenne Lindberg


Senaste kommentaren

Anders - 24/05-24 10:32
Tack Christer för denna skriftliga predikan. Viktigt att förstå vad Jesus menar. Den helige Ande hjälper oss att förstå. Tack! Gud välsignar dig, I Jesus namn. Amen

Skrevs i Att vända andra kinden till: Vad Jesus egentligen menade


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM